Meer resultaten voor cocktail workshop haarlem

cocktail workshop haarlem
Mogelijk bij Wigbolt Barwigbolt.
Mogelijk bij Wigbolt. Cocktail workshop bedrijfspresentaties. Buiten onze reguliere openingstijden is bar Wigbolt beschikbaar voor allerlei verschillende activiteiten. Denk hierbij aan.: Jou feest bij cocktailbar Wigbolt? Wij hebben een capaciteit tot 50 personen. In een intieme setting is jou feest al snel gezellig en een succes.
Cocktailworkshop Cocktailworkshop Tapasdiner.
Kies dan voor de meest ontspannen en tropische workshop: de cocktailworkshop. Wij brengen de tropen naar u! Samen de lekkerste cocktails maken! Ideaal voor een feest met zakenrelaties, een personeelsfeest of een vrijgezellenfeest. Of wat dacht u van Cocktails Tapas? Een compleet tropisch pakket bestaande uit een cocktailworkshop met aansluitend een tapasdiner? U kunt natuurlijk ook een cocktailbar inhuren en de cocktails voor u laten maken door onze ervaren bartenders. Particulieren klikken hier. het smaakvolle uitje. Tijdens onze cocktailworkshop gaat u aan de slag met de beste premium dranken, verse sappen en vers fruit. Een ervaren bartender leert u stap voor stap alles over het bereiden van een goede cocktail, welke materialen daarvoor nodig zijn en hoe u eenmaal thuis, met minder professionele spullen, lekkere cocktails kunt shaken en bereiden.
Cocktail workshop Haarlem Cocktailworkshop.
Cocktail workshop Amsterdam. Cocktail workshop Haarlem. Het meest tropische uitje. Al vanaf 2050, per persoon op basis van 2 cocktails kunt u zelf leren de perfecte cocktail te maken. Ideaal voor een geslaagd en ontspannen bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeest.
Cocktail workshop Haarlem? Workshop cocktails maken in Haarlem.
Cocktail Workshop Haarlem. Haarlem, de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, heeft circa 150.000 inwoners en ligt in het Kennemerland aan de rivier het Spaarne. Haarlem heeft een prachtig stadssilhouet en een goed bewaard gebleven historische binnenstad met veel oude straatjes vol winkels, cafés en restaurants.
cocktailworkshop Haarlem City Blog.
Een verborgen juweeltje volgens de bekende reisgids. Een bezoek aan Haarlem is dan ook meer dan de moeite waard. Haarlem is al meerdere jaren winkelstad van het jaar, rijk aan cultuur, het gezellige centrum barst van bars en restaurants en het strand is om de hoek.
Workshop of vrijgezellenfeest Haarlem 15 tot 75 p.p.
Kijk voor je 20 vrijgezellen vrienden ook eens op deze single reizen 20 site. Lipdub of filmuitje in Haarlem, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Haarlem, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
Cocktailworkshop Haarlem teambuilding meest ontspannen teamuitje tapasdiner.
cocktail workshop Scheveningen. cocktail workshop Sneek. cocktail workshop Tilburg. cocktail workshop Utrecht. cocktail workshop Venlo. cocktail workshop Weert. cocktail workshop Zandvoort. cocktail workshop Zoetermeer. cocktail workshop Zwolle. De cocktailworkshop Haarlem is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktailworkshop Haarlem is ontspannen als bedrijfsfeest.
Cocktailworkshop in Haarlem TB Events.
In de vroegmoderne tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad. Haarlem heeft een prachtige historische binnenstad. De historische binnenstad, die omringd is door grachten en singels, wordt gekenmerkt door vele oude straatjes en monumenten. Door de jaren heen is de stad een echte moderne stad geworden die zeer geschikt is voor evenementen. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Workshop Cocktails Maken Haarlem Cocktail Shaken Haarlem Uitjes Haarlem.
Na deze workshop bent u een volleerd cocktailshaker en kunt u een ware shake show opvoeren voor uw vrienden en collegas! Vanaf 12 personen te boeken. Boek deze cocktail workshop in Haarlem op uw gewenste dag en tijdstip! privé locatie besloten.

Contacteer ons