Resultaten voor cocktail workshop haarlem

cocktail workshop haarlem
Workshop of vrijgezellenfeest Haarlem 15 tot 75 p.p.
Kijk voor je 20 vrijgezellen vrienden ook eens op deze single reizen 20 site. Lipdub of filmuitje in Haarlem, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Haarlem, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
Cocktail workshop Haarlem Cocktailworkshop.
Tropische bedrijfspakketten Haarlem. Offerteaanvraag tropisch pakket. Naast de cocktailworkshop verzorgen wij ook de salsaworkshop en percussieworkshop in het centrum. Meest populaire locaties.: cocktail workshop Alkmaar. cocktail workshop Almere. cocktail workshop Amersfoort. cocktail workshop Apeldoorn. cocktail workshop Arnhem. cocktail workshop Breda.
Mogelijk bij Wigbolt Barwigbolt.
Mogelijk bij Wigbolt. Cocktail workshop bedrijfspresentaties. Buiten onze reguliere openingstijden is bar Wigbolt beschikbaar voor allerlei verschillende activiteiten. Denk hierbij aan.: Jou feest bij cocktailbar Wigbolt? Wij hebben een capaciteit tot 50 personen. In een intieme setting is jou feest al snel gezellig en een succes.
Cocktail workshop Haarlem? Workshop cocktails maken in Haarlem.
Cocktail Workshop Haarlem. Haarlem, de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, heeft circa 150.000 inwoners en ligt in het Kennemerland aan de rivier het Spaarne. Haarlem heeft een prachtig stadssilhouet en een goed bewaard gebleven historische binnenstad met veel oude straatjes vol winkels, caf├ęs en restaurants.
COCKTAIL WORKSHOP in Haarlem vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
SHAKE IT werkt nauw samen met een aantal gerenomeerde restaurants in Haarlem waar wij onze cocktail workshop organiseren, de cocktail workshop in Haarlem is tevens uit te breiden met een borrelhapje of een aansluitend 3 gangen keuze menu! Het is tevens mogelijk in Haarlem en in de regio Haarlemmermeer, Heemskerk, Zandvoort, Beverwijk en Velsen de cocktail workshop op je eigen locatie te boeken!
Bar Number 5 Cocktailbar Haarlem.
Cocktailbar Bar Number 5 ligt op een zeer mooie locatie naast de grote St. Bavo kerk in Haarlem. Hier kan je terecht voor heerlijke vers gemaakte cocktails. Door ons ruime assortiment van gedistilleerde dranken is er voor ieder wat wils.
Cocktail Workshops in Haarlem.
Cocktail workshop in Haarlem. Vloeistof enzo Cocktail workshop Cocktail workshop in Haarlem. Cocktail workshop in Haarlem. Shaken, roeren en smaken samenstellen! Alles komt aan bod bij de cocktail workshops van Vloeistof enzo. Wij komen graag bij u langs in Haarlem en omgeving.
Bar Wigbolt Haarlem Borrel Cocktailbar.
Astrid van Toor. Leuke" tent voor een prima cocktail. Spontaan personeel achter de bar. Je wordt er vriendelijk geholpen." Beste" cocktails van Haarlem. Leuk personeel en mooie tent." Twee rasechte Haarlemmers runnen op steenworp afstand van de Grote Markt Haarlems beste bar bomvol Haarlemse helden.
Cocktail workshop Haarlem cocktailworkshop Haarlem.
cocktail workshop Zandvoort. cocktail workshop Zoetermeer. cocktail workshop Zwolle. De cocktail workshop Haarlem is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktail workshop Haarlem is ontspannen als bedrijfsfeest. De cocktail workshop Haarlem is altijd tropisch. De cocktail workshop Haarlem kunt u inzetten als Teambuilding.
Cocktail workshop Dazzling Cocktails.
Kies op deze pagina een locatie om verder te gaan. Wij helpen u ook graag telefonisch verder, bel ons op 0345 57 07 12. Onze Cocktail workshop locaties. Het is ook mogelijk om een workshop op uw eigen locatie te laten plaatsvinden.

Contacteer ons