Resultaten voor cocktail workshop leiden

cocktail workshop leiden
cocktail workshop Leiden Cocktailworkshop.
cocktail workshop Leiden. Cocktail workshop Leiden. Het meest tropische uitje. Al vanaf 2050, per persoon op basis van 2 cocktails kunt u zelf leren de perfecte cocktail te maken. Ideaal voor een geslaagd en ontspannen bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeest.
Cocktail workshop Leiden cocktailworkshop Leiden.
cocktail workshop Zandvoort. cocktail workshop Zoetermeer. cocktail workshop Zwolle. De cocktail workshop Leiden is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktail workshop Leiden is ontspannen als bedrijfsfeest. De cocktail workshop Leiden is altijd tropisch. De cocktail workshop Leiden kunt u inzetten als Teambuilding.
Workshop cocktail shaken in Leiden of workshop cocktails shaken in Leiden, bij jou thuis of op een zelf gekozen locatie naar keuze door heel Nederland of België? www.okapi-events.com voor cocktailshak
Cocktail workshop in Amsterdam, Cocktail workshop in Arnhem, Cocktail workshop in Assen, Cocktail workshop in Den Haag, Cocktail workshop in Dordrecht, Cocktail workshop in Eindhoven, Cocktail workshop in Haarlem, Cocktail workshop in Leiden, Cocktail workshop in Maastricht, Cocktail workshop in Rotterdam, Cocktail workshop in Tilburg, Cocktail workshop in Utrecht en Cocktail workshop in Zwolle.
Cocktail Workshop Leiden Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Leiden. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails in het centrum van Leiden bij de Gaanderij. Combineer de cocktail workshops met een diner. Restaurant De Gaanderij is één van de bekendste en gezelligste restaurants van Leiden. Perfect Serve Cocktail Workshop.
Cocktail Workshop Leiden? Workshop cocktails maken in Leiden.
Cocktail Workshop Leiden. Leiden is een van de grootste steden van Nederland en een van de oudste steden van Nederland. Hoewel leiden ook al in de vroege middeleeuwen een voorname stad was werd de stad pas echt belangrijk in de Gouden eeuw.
Cocktail Workshop Café Lange Jan.
Tijdens onze cocktailworkshops leiden we jou en jouw gezelschap op speelse wijze rond in de wereld van de cocktails. De beste Klassiekers en bedenkelijke eigen creaties komen aan bod. Bij onze cocktail workshop ga je na een korte inleiding van onze bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken, stirren en garneren van exotische cocktails.
Cocktailworkshop bij Branderij-Gaanderij. TB Events.
De stad is ook bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Leiden is een stad dat veel herkenbare bezienswaardigheden heeft. Tijdens een stadstocht/-evenement van TB Events maakt u op een geweldige manier kennis met de ware schatten van deze stad. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Workshop of vrijgezellenfeest Leiden 15 tot 75 p.p.
Lipdub of film maken in Leiden, kookworkshop, paaldansworkshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Leiden, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
Wokshop bon in Leiden: Bespaar nu tot 70% op workshops in Leiden GROUPON.nl.
Een workshop in Leiden volgen kan bovendien heel voordelig met de kortingsbonnen van Groupon. Hiermee ontvangt u veel korting op de deelnameprijs en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.h3Een workshop in Leiden met kortingsbonnen als bedrijfsuitje/h3In Leiden een workshop volgen is ook erg leuk als bedrijfsuitje.
Van kleinschalige borrels tot besloten partijen Aperitivo Leiden.
Wij verzorgen heerlijke Italiaanse hapjes en lekkere drankjes, terwijl jij geniet van alle mooie verborgen plekken die Leiden voor je in petto heeft. De sloep is voor maximaal 15 personen te huur vanaf 2 uur voor 150 euro. Er smaakt weinig beter dan je zelf gemaakte cocktail. En met de nu al beroemde Aperitivo Cocktail Workshop leer je op een leuke manier alle basisprincipes.

Contacteer ons