Op zoek naar cocktail workshop leiden?

cocktail workshop leiden
Workshop of vrijgezellenfeest Leiden 15 tot 75 p.p.
Lipdub of film maken in Leiden, kookworkshop, paaldansworkshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Leiden, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.
cocktail workshop Leiden Cocktailworkshop.
Cocktailworkshop Martin Ward Anderson. cocktail workshop Leiden. Cocktail workshop Leiden. Het meest tropische uitje. Al vanaf 2050, per persoon op basis van 2 cocktails kunt u zelf leren de perfecte cocktail te maken. Ideaal voor een geslaagd en ontspannen bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeest.
Cocktailworkshop bij Branderij-Gaanderij. TB Events.
De stad is ook bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Leiden is een stad dat veel herkenbare bezienswaardigheden heeft. Tijdens een stadstocht/-evenement van TB Events maakt u op een geweldige manier kennis met de ware schatten van deze stad. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktail Workshop Leiden? Workshop cocktails maken in Leiden.
Cocktail Workshop Leiden. Leiden is een van de grootste steden van Nederland en een van de oudste steden van Nederland. Hoewel leiden ook al in de vroege middeleeuwen een voorname stad was werd de stad pas echt belangrijk in de Gouden eeuw.
COCKTAIL WORKSHOP in Leiden vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
SHAKE IT werkt nauw samen met een aantal gerenomeerde restaurants in Leiden waar wij onze cocktail workshop organiseren, de cocktail workshop in Leiden is tevens uit te breiden met een borrelhapje of een aansluitend 3 gangen keuze menu! Het is tevens mogelijk in Leiden en in de regio Alphen aan de Rijn en Katwijk de cocktail workshop op je eigen locatie te boeken!
Workshops Leiden Leiden City Events.
Muzikaal, sportief, culinair? U vindt het hier. Schilderworkshop Haagweg4 in Leiden. High Tea workshop Leiden. Chocoladeworkshop in Leiden. Tapas workshop in Leiden. Koffieworkshop Barista in Leiden. Workshop Cocktail Shaken in Leiden. Workshop Goochelen in Leiden. Clinic Archery Tag. Workshop improvisatietheater Leiden.
Cocktail Workshop Leiden Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Leiden. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails in het centrum van Leiden bij Kasual. Het trendy interieur raakt je meteen, je voelt dat het een fantastische avond gaat worden! Blijf aansluitend dineren bij Kasual, waar de Oosterse en Westerse keuken komen samen op één bord!
Cocktail workshop Leiden cocktailworkshop Leiden.
cocktail workshop Zandvoort. cocktail workshop Zoetermeer. cocktail workshop Zwolle. De cocktail workshop Leiden is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktail workshop Leiden is ontspannen als bedrijfsfeest. De cocktail workshop Leiden is altijd tropisch. De cocktail workshop Leiden kunt u inzetten als Teambuilding.
Cocktail workshop Kroegentocht Nederland.
Prijs per persoon: 3580, incl. De cocktailworkshop wordt gegeven in Luxor aan de Stationsweg 19 te Leiden. De workshop dient minimaal 7 dagen vooraf geboekt te worden. Graag vooraf even de beschikbaarheid opvragen per mail via info@kroegentochtnederland.nl. Uw review toevoegen.
Wokshop bon in Leiden: Bespaar nu tot 70% op workshops in Leiden GROUPON.nl.
De diensten voor een workshop in Leiden worden u aangeboden door verschillende bedrijven, die hun uiterste best zullen doen om u een leuke en leerzame middag te bezorgen. Een workshop in Leiden volgen kan bovendien heel voordelig met de kortingsbonnen van Groupon.

Contacteer ons