Resultaten voor cocktail workshop thuis

cocktail workshop thuis
Workshops Cock a Vero.
Prijs: 28 euro per persoon. Cocktail workshops op verplaatsing. Deze workshop wordt gegeven op een door u te kiezen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij vrienden of op uw verjaardag. Prijs: 3 euro per persoon extra op onderstaande prijzen.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Zo kan je ons steeds vragen om bijvoorbeeld de lazy red cheeks of de perfecte gin tonic op het menu te zetten. De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest.
Cocktail workshop thuis of op een zelf gekozen locatie?
Bel me terug! Cocktail Workshop eigen locatie. Er bestaat ook een mogelijkheid om een proeverij of een workshop thuis en op een zelf gekozen locatie te organiseren. Dus bij u thuis, in de bedrijfskantine of op een hele andere locatie.
Cocktails maken workshop bij je thuis Teambuilding op een zelf gekozen locatie Verjaardagsfeest bij je thuis Gent Leuven Brussel Brugge Leuven Mechelen Hasselt Oostendeworkshop cocktails maken bij je
Cocktailworkshop op locatie Teambuilding op een zelf gekozen locatie Verjaardagsfeest bij je thuis met workshop cocktailsmaken bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België. Een cocktails maken workshop met een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktails maken workshops voor een vrolijke middag of avond. Cocktail events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan.
Cocktail Workshop bij jou thuis vanaf 2 personen! Home Shaked.
06 11 50 71 98. Cocktail Workshop bij jou thuis. Je kan makkelijk thuis van een cocktail genieten. Je leert van een professionele bartender hoe! Met professionele materialen en verse producten van goede kwaliteit. In ongeveer 15, tot 2 uur maak je onder begeleiding van een professionele cocktail bartender drie verschillende cocktails.
COCKTAIL WORKSHOP? Op iedere gewenste locatie v.a. 2075.,
SHAKE IT biedt cocktail workshop aan op iedere gewenste locatie! Tijdens deze cocktail workshop leert u in 15, uur alle ins en outs van het cocktailshaken, waarbij gezelligheid en plezier bij ons hoog in het vaandel staan. INLEIDING COCKTAIL WORKSHOP.
Bartender Mike Cocktails en workshops aan huis Cocktails en Cocktail Workshops.
Tarieven, thema's' en kwaliteit. Contact Formulier cocktail catering. Contact Formulier Workshop. Foto's' en filmpjes. Lijst beste Belgische Cocktailbars Bartenders. Bartender en workshops. Organiseer je een origineel cocktailfeest en geen zin om de cocktails zelf te shaken? Of heb je interesse in een cocktailworkshop?

Contacteer ons