Resultaten voor cocktail workshop thuis

cocktail workshop thuis
Cocktail catering of workshop bij jou thuis! Home Shaked.
Cocktailworkshop op locatie. Leer thuis cocktails maken met een cocktailworkshop op locatie! Je gaat samen met een professionele bartender aan de slag met verse ingrediënten en professionele tools. Ideaal voor thuis met vrienden, vriendinnen of familie. Meer info en prijzen.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Zo kan je ons steeds vragen om bijvoorbeeld de lazy red cheeks of de perfecte gin tonic op het menu te zetten. De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Workshops Cock a Vero.
Prijs: 28 euro per persoon. Cocktail workshops op verplaatsing. Deze workshop wordt gegeven op een door u te kiezen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij vrienden of op uw verjaardag. Prijs: 3 euro per persoon extra op onderstaande prijzen.
Bartender Mike Cocktails en workshops aan huis Cocktails en Cocktail Workshops.
Tarieven, thema's' en kwaliteit. Contact Formulier cocktail catering. Contact Formulier Workshop. Foto's' en filmpjes. Lijst beste Belgische Cocktailbars Bartenders. Bartender en workshops. Organiseer je een origineel cocktailfeest en geen zin om de cocktails zelf te shaken? Of heb je interesse in een cocktailworkshop?
Cocktail Workshop bij jou thuis vanaf 2 personen! Home Shaked.
06 11 50 71 98. Cocktail Workshop bij jou thuis. Je kan makkelijk thuis van een cocktail genieten. Je leert van een professionele bartender hoe! Met professionele materialen en verse producten van goede kwaliteit. In ongeveer 15, tot 2 uur maak je onder begeleiding van een professionele cocktail bartender drie verschillende cocktails.
Cocktail workshop op locatie Cocktails shaken workshop Cocktails maken workshop Cocktail catering Antwerpen Gent Leuven Brussel Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostendeworkshop cocktail in Antwerpen
Cocktail events voor Cocktail workshop locatie Verjaardagsfeest bij je thuis Teambuilding op een zelf gekozen locatie met workshop cocktail bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België. Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Cocktail events dat dan voor je verzorgen.

Contacteer ons