Meer resultaten voor workshop cocktails maken antwerpen

workshop cocktails maken antwerpen
Workshop cocktail shaken in Antwerpen of workshop cocktails shaken in Antwerpen bij jou thuis of op een door jouzelf gekozen locatie in Antwerpen? www.cocktail-workshop.be voor leuke cocktailfeesten i
Een cocktail shaken workshop in Antwerpen met een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktail shaken workshops in Antwerpen voor een vrolijke middag of avond.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Workshop cocktails maken. Voor regio Brussel, Limburg, Antwerpen, Gent, Vlaamse Kust etc. OVER DEZE ACTIVITEIT. Maar waar komt de cocktail nu vandaan? Er zijn uiteenlopende verhalen omdat de echte oorsprong nooit echt gevonden is. De eerste keer dat het woord in druk op is gedoken was in The Farmers Cabinet van 28 april 1803.
Workshops Axxes Café Restaurant.
Wat denk je bijvoorbeeld van een gezellige, originele en professionele cocktail workshop? Gezamenlijk leert u een aantal basistechnieken van cocktails maken. Onze ervaren cocktailspecialist begint met het geven van een uitleg over het ontstaan van cocktails. Daarna vertelt hij over de benodigdheden en ingrediënten die nodig zijn bij het bereiden ervan. Vervolgens gaat u aan de slag en begeleidt hij u naar een juiste smaakbalans. De workshops kunnen in het nederlands maar ook in het engels worden gegeven. Meer info over onze Cocktail Workshop. Bent u op zoek naar een gezellig en romantisch klein stads-hotel om na deze avond te overnachten? Of houdt u eerder van modern, met oog voor design en comfort? Het Antigone hotel staat met zijn unieke ligging, het enige hotel langs de Antwerpse Scheldekaaien, garant voor gezelligheid en kwaliteit. U vertoeft in het hart van historisch Antwerpen, het shoppings en uitgaanscentrum van de stad.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt?
Singles shaken samen cocktails in nieuwe workshops Antwerpen Gazet van Antwerpen.
En als je niemand interessant tegenkomt, dan heb je toch geleerd hoe je een goed gemixt drankje moet klaarmaken. Cocktail maken, cocktail drinken. De workshop, waar je 30 tot 40 euro voor betaalt, duurt twee uur. We hebben plek voor zestien mensen per workshop. Elke vijftien minuten leer je iemand kennen van het andere geslacht. Met de eerste persoon maak je samen een cocktail en met de tweede persoon drink je die op, en dat vier keer. De workshops gebeuren in samenwerking met Miraeus Cocktails, een Antwerps cateringbedrijf voor cocktails gelegen op de Meir.
Cocktail Workshop Antwerpen? Workshop cocktails maken in Antwerpen.
Cocktail Kids Cocktailbar. Cocktail Workshop Antwerpen. Antwerpen is de hoofdstad van de Belgische provincie Antwerpen en van het gelijknamige arrondissement. Antwerpen is qua inwonertal de grootste gemeente in België. Naar oppervlakte is Antwerpen de op twee na grootste gemeente in België.
Workshop cocktails maken in Antwerpen vrijgezellenfeest in Antwerpen Gent Leuven Antwerpen Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostende salsa workshop in Antwerpen organiseren bij je thuis, op een zelf g
Voor een workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Tongeren, workshop cocktail in Dendermonde, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Mechelen. We hebben ook veel onmisbare tips voor een spetterend workshop cocktails shaken in Antwerpen of workshop cocktails maken in Antwerpen.
Cocktail workshop Antwerpen ThirstThirst.
25 enthousiaste liefhebbers die hun zondagmiddag willen spenderen aan het maken én proeven van cocktails wat wil een mens meer? In deze cocktail workshop te Antwerpen kregen de deelnemers een overzicht van de cocktail-geschiedenis, tools technieken en werden volgende cocktails gemaakt gesmaakt: Cosmopolitan, Tom Collins, Kiwiroska, Manhattan Americano.
Cocktail Workshop, van Antwerpen Excursies.
Details over dit uitje. In de Cocktail workshop van Antwerpen Excursies maakt u zelf de lekkerste drankjes, zoals die geschonken worden in hotels en clubs over de hele wereld. In het centrum van de stad voelt u zich al snel professioneel cocktailshaker met deze geweldige workshop. Op zoek naar een origineel uitje tijdens uw vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Shake gezellig met ons mee! U gaat zelf aan de gang met shaker, cocktailglas en suikerrand. Het maken van een lekkere cocktail komt neer op uitgebreide kennis over de diverse sterke en minder sterke dranken en smaken, die samen een exotische combinatie vormen.

Contacteer ons