Op zoek naar workshop koken?

workshop koken
workshop koken SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Bram Bonamie winnaar Beste Hobbykok van Vlaanderen geeft een kookworkshop op het infomoment in campus Sint-Niklaas 28/8/2013 en Oudenaarde 29/8/2013. Dit bericht gaat over: workshop koken, opleiding kok, infodagen syntra midden-vlaanderen, bram bonamie workshop. uw opleiding onze zaak. Met de steun van.
Food For Foodies kookatelier.
4 sep 13 Studio Brussel/ recept Linde Late Night. 6 jun 13 gastentafels. 2 dec 12 Seing Thai. 24 jan 12 Vietnamees koken. Food For Foodies. Kookatelier Food For Foodies is een multi-culinair kookparadijs in Antwerpen Noord, gespecialiseerd in de wereldkeukens.
Dishcover Kookworkshops.
Workshop feestelijk koken. Workshop Thais koken. Workshop Japans koken. Workshop Mexicaans koken. Workshop Scandinavisch koken. Workshop Libanese keuken. Ontdek de workshops voor 2018. Op zoek naar een origineel geschenk? Doe eens een kookworkshop cadeau! Workshop hartig gebak 13/01/2018. Hartige cakes, quiches, groentetaarten en koekjes.
Krachtvoer Workshop koken met restjes Empty the Fridge.
Ik gaf voor de allereerste keer een workshop koken met restjes, in het kader van het educatief voortraject van de tweede editie van Krachtvoer. Het uitgangspunt was om jongeren tussen 13 en 14 en 17 en 18 jaar op 30 minuten tijd een aantal facts en tips rond verspilling en koken met restjes aan te leren en samen iets klaar te maken met de overschotjes die ze meenamen.
Kookworkshop vanaf 55 p.p. diverse steden.
Houdt u van koken en gezellig met al uw vrienden of collegas eten? Dan is een kookworkshop wellicht iets voor u! Tijdens deze workshop maakt u met zijn allen de gerechten en na alle gezamenlijke inspanning volgt het leukste; met zijn allen aan tafel om de gerechten op te eten en na te praten over de dag en de workshop!
Kookworkshops EVA maakt het plantaardig.
Vanuit Koken met kansen willen EVA en Soepcafé De Dampkring ook het gesprek openen rond de toegang tot duurzame voeding en andere organisaties en individuen inspireren om mee dit project uit te dragen, samen te werken of zelf projecten op te starten.
Onze workshops Colruyt Group Academy.
Academy Hellebroek Halle. Meer over deze workshop. Aan de KOOK: verrassende recepten in januari. We gebruiken KOOK, het magazine van Spar vol verrukkelijke recepten, als ons kookboek. Waar en wanneer? Andere data en locaties. Academy Hellebroek Halle. Meer over deze workshop.
Koken is kinderspel Colruyt Group Academy.
Deze workshop is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar, vergezeld door een volwassene. Prijs per twee, je hoeft maar 1 persoon in te schrijven om een plaats te reserveren voor jou en je kind. Type workshop: actief koken.

Contacteer ons