Resultaten voor workshop koken

workshop koken
Kookworkshops Breydel.
Koken met Breydel. U bent hier. Home Koken met Breydel. Een KOOKWORKSHOP is genieten van een avondje uit én interactief koken op professioneel niveau onder leiding van enkele echte chefkoks! WAT MAG U VERWACHTEN? U kookt op professioneel niveau o.l.v.
Voeding, Cursus of workshop, Provincie Oost-Vlaanderen UiT in Vlaanderen.
Voeding Verwijder filter Cursus of workshop Verwijder filter Provincie Oost-Vlaanderen Verwijder filter Alle filters verwijderen. Zoek sneller volgende keer. Bewaar deze zoekopdracht. Verberg langlopende reeksen. Verberg permanente bezienswaardigheden. 148 resultaten gevonden. maandag 15 oktober 2018. Workshop Scandinavisch koken. Berlare, Kook en wijnatelier Lagom. Cursus of workshop.
Workshop Koken op het water Toerisme Kinrooi.
Workshop Koken op het water. In het kookatelier De Kombuis van Botel Ophoven kan je terecht voor culinaire workshops, foodbuildings en fun cooking op het water. Dit is de ideale manier om de groenten van Kinrooi zelf aan een smaaktest te onderwerpen.
Workshop: Koken zonder restjes Vlaco.
De workshop kaderde in een campagne van de vzw Djapo Dont waste our future waarbij lezingen, panelgesprekken en workshops werden gegeven over voedselverlies. Bij Vlaco werd de theorie over voedselverlies ook in de praktijk omgezet met een heerlijke koken zonder restjes kookworkshop.
Kookworkshops langsheen het prachtige Donkmeer in Berlare.
Koken en praten, proeven en lachen, ruiken en genieten. Dat doen we tijdens de workshops bij Lagom. We gaan steeds samen aan de slag, van hapje tot dessert. Samen met je tafelgenoten geniet je van het aperitief, bereid je het eten en proef je van nieuwe ingrediënten. Onze workshops zijn dan ook het moment bij uitstek om banden aan te halen, goede gesprekken te voeren en samen lekker te eten. Elke workshop gaat gepaard met een specifiek thema en duurt zon drie uur.
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
Een workshop organiseren om je werknemers culinair te verwennen? Dan komt Kokerij graag op visite! Samen koken is altijd oergezellig. Met de tips van onze sympathieke chef-kok wordt jouw kookworkshop een leerrijke ervaring om nooit te vergeten. En gezellig natafelen hoort er uiteraard ook bij.
Kookworkshops EVA maakt het plantaardig.
Vanuit Koken met kansen willen EVA en Soepcafé De Dampkring ook het gesprek openen rond de toegang tot duurzame voeding en andere organisaties en individuen inspireren om mee dit project uit te dragen, samen te werken of zelf projecten op te starten.
Kookworkshops Illie Mangaro.
Leer de geheimen van de Thaise, Marokkaanse, Italiaanse, Keuken tijdens één van onze gezellige kookworkshops. Ilse en haar team leren je de smaken, tradities en een aantal authentieke gerechten van een wereldkeuken naar keuze. Proef en kook recepten die Ilse van de lokale chefs heeft meegekregen tijdens haar reizen.
Food For Foodies kookatelier.
4 sep 13 Studio Brussel/ recept Linde Late Night. 6 jun 13 gastentafels. 2 dec 12 Seing Thai. 24 jan 12 Vietnamees koken. Food For Foodies. Kookatelier Food For Foodies is een multi-culinair kookparadijs in Antwerpen Noord, gespecialiseerd in de wereldkeukens.
Workshop koken feestje Dagje Center Parcs.
40 0 t/m 2 jaar. Workshop koken feestje. Wordt een echte chef en maak zelf je Cup Cakes, koekjes, pizza of smoothies. Heerlijk om meteen op te smullen of om mee te nemen. De workshop koken duurt 2 uur. 1000, per kind.
CORDA BAR Café Bistro 7/7.
Doe dan met je collegas of vrienden een kookworkshop! Een samenwerking tussen HASSOTEL, GESMAAKT ATELIER V. Met als unieke locatie: CORDA CUISINE. Nele Bijnens, GESMAAKT. David Reenaers HASSOTEL. Heerlijke recepten, een gezellig diner, een beetje competitie dit alles op een unieke locatie.

Contacteer ons