Op zoek naar cocktail workshop gent?

cocktail workshop gent
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt?
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc: Cocktail workshop Mechelen. Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Cocktail workshop Brugge. Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc: Cocktail workshop Vlaamse Kust. Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc: Cocktail workshop Kortrijk. Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc: Cocktail workshop Gent.
Cocktail Workshop Gent? Workshop cocktails maken in Gent.
Cocktail Workshop Gent. Gent ontstond uit Keltische woonkernen in het gebied van de samenvloeiing van de Leie en de Schelde. In de middeleeuwen groeide Gent onder impuls van een bloeiende wolnijverheid uit tot een van de grootste steden van Europa.
Cocktail workshops 1001activiteiten.be.
Vanaf 25 personen. Brugge Antwerpen Gent Genk Hasselt Kortrijk Mechelen Brussel. Workshops Cocktail workshops. Op zoek naar een workshop waarbij u veel plezier heeft, iets nieuws leert en ook nog een heerlijk resultaat bereikt? Ga dan voor een cocktail workshop!
Cocktails shaken in Gent Cocktails maken in Gent Cocktailcatering in Gent Antwerpen Leuven Brussel Mechelen Hasselt Cocktailworkshop in gent Cocktail catering in GentCocktailsmaken workshop in Gent Co
Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je cocktail workshop in Gent eventueel in combinatie met één van onze andere dans of muziek workshops zoals salsa, djembé, country line dance en meer. Cocktail workshops in Gent of op locatie.
Cocktail workshop By Peter Grunewald.
Misschien interessant om te weten, de cocktail workshop in Antwerpen, Gent, Brugge of Oostende laten doorgaan? We hebben in deze steden een locatie ter beschikking. Wil je graag boeken of meer info inwinnen, vul dan het handige info/ contactformulier in of bel meteen 0499/212 214.
Cocktailworkshop eigen locatie in Gent TB Events.
Als u in Gent een stadsevenement wil doen dan raden wij u deze stad aan. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken.

Contacteer ons