Meer resultaten voor cocktail workshop gent

cocktail workshop gent
Cursus Cocktails Shaken Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je einddoel is een erkend diploma. Na je opleiding leg je examen af in één van onze campussen te Antwerpen, Gent of Hasselt. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de inhoud van de cursus.
Cocktails shaken bedrijfsuitje GentAntwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Hasselt cocktails shaken workshop organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar ke
Een cocktail shaken workshop in Gent met een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktail shaken workshops in Gent voor een vrolijke middag of avond.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken.
Cocktails maken workshop in Gent Antwerpen Leuven Brussel Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostende Verjaardagsfeest in Gent Teambuilding in Gent workshop cocktails maken in Gent organiseren bij je th
Dansschool SalsaCool bied je de gelegenheid om elk onderdeel van deze cocktail avond los te boeken van elkaar. alleen een cocktails maken workshop, of een diner, of een salsaworkshop, óf een combinatie van twee van deze mogelijkheden, bijv. een diner met een cocktailsmaken workshop of een diner met workshop salsa. Onze cocktailworkshops kunnen worden verzorgd op onze vaste locatie in Gent.:
Cocktails shaken in Gent Cocktails maken in Gent Cocktailcatering in Gent Antwerpen Leuven Brussel Mechelen Hasselt Cocktailworkshop in gent Cocktail catering in GentCocktailsmaken workshop in Gent Co
Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je cocktail workshop in Gent eventueel in combinatie met één van onze andere dans of muziek workshops zoals salsa, djembé, country line dance en meer. Cocktail workshops in Gent of op locatie.
Cocktail workshop By Peter Grunewald.
Misschien interessant om te weten, de cocktail workshop in Antwerpen, Gent, Brugge of Oostende laten doorgaan? We hebben in deze steden een locatie ter beschikking. Wil je graag boeken of meer info inwinnen, vul dan het handige info/ contactformulier in of bel meteen 0499/212 214.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Workshop cocktails maken in Brugge vrijgezellenfeest in Brugge Gent Leuven Antwerpen Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostende salsa workshop in Antwerpen organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen
Voor een workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Tongeren, workshop cocktail in Dendermonde, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Mechelen.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Regio Mechelen, Lier, Willebroek, Duffel etc: Cocktail workshop Mechelen. Regio Brugge, Damme, Maldegem, Zeebrugge etc: Cocktail workshop Brugge. Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc: Cocktail workshop Vlaamse Kust. Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc: Cocktail workshop Kortrijk. Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc: Cocktail workshop Gent.
Cocktail Workshop Gent? Workshop cocktails maken in Gent.
Cocktail Workshop Gent. Gent ontstond uit Keltische woonkernen in het gebied van de samenvloeiing van de Leie en de Schelde. In de middeleeuwen groeide Gent onder impuls van een bloeiende wolnijverheid uit tot een van de grootste steden van Europa.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt?

Contacteer ons