Meer resultaten voor cocktail workshop groningen

cocktail workshop groningen
Cocktailworkshop in Groningen BarEntertainment.
Wil jij samen met vrienden/collegas de cocktailworkshop volgen? Neem voor meer informatie over deze workshop en de mogelijkheden op locaties contact met ons op via de contact pagina, bel 06-14 39 28 98 of stuur een mail naar info@barentertainment.nl. Vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie. Gelieve dit veld leeg te laten. Cocktailworkshop in Almelo. Cocktailworkshop in Amersfoort. Cocktailworkshop in Apeldoorn. Cocktailworkshop in Arnhem. Cocktailworkshop in Doetinchem. Cocktailworkshop in Enschede. Cocktailworkshop in Groningen. Cocktailworkshop in Heerenveen. Cocktailworkshop in Hengelo. Cocktailworkshop in Nijmegen. Cocktailworkshop in Oldenzaal. Cocktailworkshop in Zwolle. Cocktailworkshop alle locaties. Koffie en Barista op locatie. Milieu bewuste koffie. Koffie op locatie referenties. Onze barista op locatie. Premium Estate Koffie. Smit Dorlas Koffiebranders. 7511 GN Enschede. T: 31 06 14 39 28 98. BarEntertainment geeft een sfeervolle twist aan jouw feest! Niet alleen verzorgen wij voor verschillende themafeesten en evenementen de catering, zoals met onze cocktail, koffie, fruit en smoothiecatering, ook geven we verschillende workshops.
Workshop Donovan's.'
Cocktailworkshop in Groningen. Deze club staat niet alleen bekend om zijn dansbare muziek en zijn gastvrijheid maar ook om de lekkere cocktails die met veel liefde worden gemaakt door het hiervoor getrainde personeel. Ook de cocktailworkshop van Donovans staat hoog aangeschreven. In deze workshop worden zowel de basisvaardigheden van het barwerk als het cocktails maken zelf uitgelegd. De cocktailworkshop is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes of als activiteit voor vrienden onderling. Bovendien kan de workshop worden aangepast aan jouw wensen. Zo kan er bijvoorbeeld een bepaalde kleur of thema centraal staan of een spelelement aan worden toegevoegd vooral leuk bij personeelsuitjes tevens kan je aangeven of er ook alcoholvrije cocktails moeten worden uitgelegd. De kosten voor de cocktailworkshop zijn in drie arrangementen verdeelt: 1550, 1950, of 2450, per persoon dit is inclusief welkomstdrankje, uitleg, een proeverij van diverse cocktails, een aantal shotjes en ter afsluiting een cocktail naar keuze.
Cocktailworkshop bij De Drie Gezusters G. TB Events.
Groningen als handels en historische stad is de perfecte locatie voor elk evenement waar u aan zat te denken. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktails shaken Urban Heart.
Deze optie maak je definitief na het plaatsen van een handtekening. Cocktails shaken in Groningen. Heb je een bedrijfsuitje of ben je op zoek naar een leuke workshop in Groningen? Kom cocktail shaken. Tijdens de workshop maken jullie 1 cocktails en 1 shooter.
Hemingway's' Cuba Groningen Workshops en proeverijen 050 5893409.
Welkom in de wereld van mixen, stirren, schenken en shaken. Leer in deze workshop alles over cocktails van de Mojito of Cosmopolitan, tot een White Russian of een klassieke Margarita, hoe ze je ze maakt, wat erin gaat en hoe je ze presenteert.
Moro Groningen Combo Cocktailworkshop, Diner en Drankjes 050 3603666.
Workshop Spaans met Tapas. Combo Cocktailworkshop, Diner en Drankjes. Voorwaarden AH actie. Via Vecchia Cadeaubonnen. JE BENT HIER: HOME ARRANGEMENTEN COMBO COCKTAILWORKSHOP, DINER EN DRANKJES. COMBO COCKTAILWORKSHOP, DINER EN DRANKJES. 1950, per persoon. Drie gangen proeverijmenu Menu Moro t.w.v. 2850, per persoon. Vier drankjes p.p. tijdens diner bier, fris, wijn t.w.v. 12, per persoon. Koffie of thee t.w.v. 230, per persoon. Kosten per persoon: 5250, p.p. vanaf 8 personen. DEEL DEZE PAGINA. DEEL DEZE PAGINA. DEEL DEZE PAGINA. Dagelijks geopend vanaf 1400: uur, en op donderdag t/m zondag al vanaf 1200: uur. Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen via onze Facebook pagina. Paviljoen Kaap Hoorn. KOM EENS LANGS. Gedempte Kattendiep 21. 9711 PL Groningen.
Cocktail Workshop Groningen Caf├ę de Doos Groningen.
Karaoke in Groningen. Cocktail Workshop Groningen. Home Cocktail Workshop Groningen. Cocktail Workshop Groningen. Hoe maak je de perfecte cocktail? Onze professionele cocktailbartender leert het je in een twee uur durende workshop vol lol en interessante informatie. Je leert zowel traditionele als nieuwe cocktails te bereiden.
Cocktails shaken en tapas.
In het centrum van Groningen gaan jullie onder begeleiding van een professionele cocktail shaker de lekkerste cocktails maken. Tijdens deze workshop wordt informatie gegeven over de ingredi├źnten in de cocktail en er is een demonstratie. Daarna is er een mogelijkheid om je eigen cocktail samen te stellen en te maken.
Cocktail workshop Groningen Cocktailworkshop.
Tropische bedrijfspakketten Groningen. Offerteaanvraag tropisch pakket. Naast de cocktailworkshop verzorgen wij ook de salsaworkshop en percussieworkshop in het centrum. Meest populaire locaties.: cocktail workshop Almere. cocktail workshop Amersfoort. cocktail workshop Apeldoorn. cocktail workshop Arnhem. cocktail workshop Breda. cocktail workshop Den Bosch / s-Hertogenbosch.
Workshop of vrijgezellenfeest Groningen 15 tot 75 p.p.
Lipdub of filmuitje in Groningen, kookworkshop, leren paaldansen tijdens een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, cocktails leren shaken tijdens een cocktail workshop, losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Groningen, sieraden of sushi maken en salsa leren dansen.
Cocktailworkshop Club Kokomo.
Geschiedenis, bereidingstechnieken, spirits, likeuren zijn onderwerpen die tijdens de workshop zeker aan de orde komen. Na het proeven van meerdere dranken en een hoop informatie is het tijd voor het maken en opdrinken van cocktails. De cocktailworkshop wordt afgesloten met een spectaculaire cocktailshow!

Contacteer ons