Zoeken naar cocktail workshop groningen

cocktail workshop groningen
Cocktail Workshop Groningen Café de Doos Groningen.
Karaoke in Groningen. Cocktail Workshop Groningen. Home Cocktail Workshop Groningen. Cocktail Workshop Groningen. Hoe maak je de perfecte cocktail? Onze professionele cocktailbartender leert het je in een twee uur durende workshop vol lol en interessante informatie. Je leert zowel traditionele als nieuwe cocktails te bereiden.
Cocktail Workshop Het Catshuys Groningen.
Cocktail workshop Groningen. Tijdens deze anderhalf uur durende workshop vertelt de cocktailshaker over de geschiedenis van de cocktail, de verschillende shaketechnieken en over de filosofie achter het maken van de perfecte cocktail. De basis achter een goede cocktail is kennis van ingrediënten en cocktailtechnieken en die basis zal u tijdens deze workshop worden bijgebracht.
Cocktails shaken Urban Heart.
Dat kan met deze workshop cocktails shaken in Groningen. Een cocktail is mengsel van twee of meer dranken waarvan minimaal 1 met alcohol. Een uitzondering hierop is de Mocktail, die maak je zonder alcohol. Het gamma aan cocktails en mixdrankjes is enorm, ze bestaan in alle kleuren, met of zonder alcohol, met ijsblokjes, met vers fruit, met honing en nog veel meer.
Cocktailworkshop.
Meestal wordt een cocktail workshop bij Binn'npret' Groningen gecombineerd met andere activiteiten of eten en meegenomen in een totaal offerte, ter indicatie: bij minimaal 10 pers. Is de prijs per persoon inclusief de workshop en alle materialen 27.50 pp en duurt de workshop circa 2 uren.een cocktailworkshop met minder dan 10 personen kost 275.,
Workshop Café Donovan's.'
Cocktailworkshop in Groningen. Deze club staat niet alleen bekend om zijn dansbare muziek en zijn gastvrijheid maar ook om de lekkere cocktails die met veel liefde worden gemaakt door het hiervoor getrainde personeel. Ook de cocktailworkshop van Donovans staat hoog aangeschreven. In deze workshop worden zowel de basisvaardigheden van het barwerk als het cocktails maken zelf uitgelegd. De cocktailworkshop is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes of als activiteit voor vrienden onderling. Bovendien kan de workshop worden aangepast aan jouw wensen. Zo kan er bijvoorbeeld een bepaalde kleur of thema centraal staan of een spelelement aan worden toegevoegd vooral leuk bij personeelsuitjes tevens kan je aangeven of er ook alcoholvrije cocktails moeten worden uitgelegd. De kosten voor de cocktailworkshop zijn in drie arrangementen verdeelt: 1550, 1950, of 2450, per persoon dit is inclusief welkomstdrankje, uitleg, een proeverij van diverse cocktails, een aantal shotjes en ter afsluiting een cocktail naar keuze.

vrijdag en zaterdag om 21.00 of 22.00 uur. De workshop duurt ca. 1 uur en 15 minuten tot 15, uur, uiteraard is er daarna nog uitloop mogelijk om de cocktails op te drinken. Gedempte Kattendiep 23/1. 9711 PL Groningen. In de Oude straat van Groningen Via Vecchia, op een steenworp afstand van het winkelcentrum en de bioscoop, vind je vier fantastische internationale restaurants.
Cocktail Workshop shaken en stirren in Groningen.
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Cocktail Workshop in Groningen. Details over dit uitje. De Cocktail Workshop van Groningen Evenementen is een verfrissend uitje waarna u iedereen kunt wow'-en' met shakers. Onze shaker leert u van A tot Z hoe u de perfecte cocktail maakt.
Cocktailworkshop Groningen Drie Gezusters Groningen.
Zoals, waar komt het vandaan en wat is er allemaal mogelijk, maar vooral heb je veel plezier bij deze Cocktail Workshop in Groningen. In deze interactieve en gezellige workshop gaan jullie zelf aan de slag met het maken van cocktails en worden er uiteraard ook een aantal genuttigd.
Hemingway's' Cuba Groningen Workshops en proeverijen 050 5893409.
Welkom in de wereld van mixen, stirren, schenken en shaken. Leer in deze workshop alles over cocktails van de Mojito of Cosmopolitan, tot een White Russian of een klassieke Margarita, hoe ze je ze maakt, wat erin gaat en hoe je ze presenteert.
Moro Groningen Combo Cocktailworkshop, Diner en Drankjes 050 3603666.
Workshop Spaans met Tapas. Combo Cocktailworkshop, Diner en Drankjes. Voorwaarden AH actie. Via Vecchia Cadeaubonnen. JE BENT HIER: HOME ARRANGEMENTEN COMBO COCKTAILWORKSHOP, DINER EN DRANKJES. COMBO COCKTAILWORKSHOP, DINER EN DRANKJES. 1950, per persoon. Drie gangen proeverijmenu Menu Moro t.w.v. 2850, per persoon. Vier drankjes p.p. tijdens diner bier, fris, wijn t.w.v. 12, per persoon. Koffie of thee t.w.v. 230, per persoon. Kosten per persoon: 5250, p.p. DEEL DEZE PAGINA. DEEL DEZE PAGINA. DEEL DEZE PAGINA. Wij zijn dagelijks geopend vanaf 1400: uur, onze keuken van 1700: uur tot 2200: uur. Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen via onze Facebook pagina. Paviljoen Kaap Hoorn. KOM EENS LANGS. Gedempte Kattendiep 21. 9711 PL Groningen.
Cocktailworkshop Groningen Leer flairen Cocktailkennis.
Tijdens Cocktailworkshop Groningen zijn jullie lekker aan het flairen met de oefenflessen en shakers, zal er alles worden verteld over cocktails. De rijke geschiedenis van de cocktail. Terwijl jullie lekker aan het flairen zijn met de oefenflessen en shakers, zal de flairtender uitweiden over het ontstaan en de rijke geschiedenis van de cocktail.

Contacteer ons