Op zoek naar workshop cocktails maken?

workshop cocktails maken
Cocktail workshops 1001activiteiten.be.
Bij ons steek je samen met vrienden, familie of collega's' de handen uit de mouwen en leer je als een echte mixologist cocktails maken. Iedereen heeft een professionele set barmateriaal voor handen waarmee jullie aan de slag zullen leren gaan. Het leukste eraan is dat je zelf alles mag opdrinken. Boek een cocktail workshop met collega's' in België.
Cocktail Workshop Funkey Samen cocktails maken en proeven als teambuilding.
Tijdens deze workshop ga je zélf aan de slag! Na afloop ontvang je per e-mail een zelfgemaakt boekje met de cocktailrecepten. Op die manier kan je nadien opnieuw aan de slag om overheerlijke cocktails te maken voor jouw vrienden, collegas en familie!
Cocktail Workshop Brugge? Workshop cocktails maken in Brugge.
Cocktail Kids Cocktailbar. Pop Up Bar. Cocktail Kids Cocktailbar. Cocktail Workshop Brugge. Brugge is de hoofdstad en grootste stad van de Belgische provincie West-Vlaanderen en van het arrondissement BruggeHet, historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
Cock a Vero Cocktail Workshops.
Cock" à Véro" eens een andere manier van ontspannen en leren. Imponeer uw familie en vrienden met uw zelfgemaakte cocktails. Cock à Véro verzorgt uw feest op maat met een onvergetelijke avond! Cock à Véro beschikt over een mobiele bar voor al uw feestjes op verplaatsing.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
De laatste variant is het blenden mengen waarbij u een blender of keukenmachine gebruikt om ijs en fruit te malen en deze in de cocktail te gebruiken. Bent u wel klaar voor actie in een echte workshop cocktails maken? Zin gekregen in een bloody mary, martini, daiquiri of een mojito?
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails.
Cocktailworkshop, workshop cocktails maken, vrijgezellenfeest, teambuilding te Leuven of workshop mocktails aan huis Cocktailicious.
Zelf cocktails maken. Non-alcoholische Mojito voor kids. Workshop cocktails voor een vrijgezellenfeest. Cocktails maken als teambuilding grote en kleinere groepen. Workshop cocktails ken je klassiekers. Tijdens een cocktailworkshop ken je klassiekers wordt de wondere wereld van het shaken. uit de doeken gedaan.
Workshops Cock a Vero.
Deze workshop wordt gegeven op een door u te kiezen locatie. Bijvoorbeeld bij u thuis of bij vrienden of op uw verjaardag. Prijs: 3 euro per persoon extra op onderstaande prijzen. We maken 4 cocktails in de shaker per persoon.
COCKTAIL WORKSHOP vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie in NL! SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
Bij onze cocktail workshop ga je na een korte inleiding van onze bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken, stirren en garneren van exotische cocktails. Alle mix technieken baruitrustingen komen voorbij, en natuurlijk staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail. Er worden 3 cocktails gemaakt en gedronken. Iedereen kiest zijn of haar favoriet en mag die of een variant hierop zelf maken!
Cocktail workshop By Peter Grunewald.
Met de cocktail workshop organiseer je net eens die andere teambuilding en verras je je vrienden of collegas met dit originele aperomomenten en maak je je volgende feestje zoveel kleurrijker. In deze 3 unieke cocktail workshops doe je niet enkel felbegeerde kennis op, je gaat meteen ook zelf aan de slag met het maken van cocktails: leer shaken, stirren en swizzelen als een echte bartender/ladytender!
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt. Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod. En uiteraard ook proeven, proeven en proeven! De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 80 volwassenen minimum 18 jaar. Ik richt me vooral op groepen, vrienden, familie en collegas. Prijs, prijzen, geprezen. Een sfeervolle workshop van 2 à 3 uur waar lachen, shaken, proeven en genieten centraal staan, vanaf 26 euro per persoon. Hier zijn verschillende lekkere cocktails, een receptenboekje, een goede portie ambiance en minstens 3 grapjes inbegrepen.

Contacteer ons