Meer resultaten voor cocktail workshop

cocktail workshop
Cocktail workshops proeverijen COCO The Cocktail Company.
Kies uit de verschillende experiences zoals een workshop met quizelement, Woman Onlys, Shake en Dine combinatie of een biologische smaakbeleving met verse ingrediënten. Tevens heb je bij COCO The Cocktail Company de mogelijkheid om de cocktail catering te laten verzorgen voor uw bedrijfsfeest, trouwerij, feestelijke openingen of particulier evenement.
Cocktail Workshop in Zeeland? Amadore!
Ervaar de kunst van het cocktail shaken tijdens een Amadore Cocktail Workshop. Op de mooiste locaties van Zeeland in Goes, Middelburg, Kamperland en Vlissingen bouwen wij samen met u een feestje. Een unieke activiteit voor een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of verjaardag!
COCKTAIL WORKSHOP.
BEAT THE BACHELOR. PICK N MIX! Wat betekent het woord cocktails eigenlijk? Wie heeft de Cocktail uitgevonden en NOG belangrijker hoe maak je eigenlijk een Cocktail? Al deze en nog veel meer vragen zullen tijdens uw Cocktail workshop beantwoord worden.
Cocktailworkshop Groningen Drie Gezusters Groningen.
Het programma bestaat uit: een korte uitleg van de bartender over de bereiding van de cocktail; het gelijktijdig maken van de cocktails met drank, verse sappen en vers fruit en daarna mag je zelf proeven en genieten van je cocktail. De workshop duurt 2 uur en er zullen 3 cocktails bereid worden.
Amsterdam Cocktail Workshop Bols.
Heb je altijd al willen weten hoe je zelf de beste cocktails maakt, ben je op zoek naar een origineel idee voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Bij ons kun je dagelijks terecht voor een cocktail workshop, inclusief een tour door onze Cocktail Genever Experience in House of Bols.
Cocktail Workshop Hotel Hoorn.
Kom er nu meteen achter tijdens onze Cocktail Workshop! Na een korte uitleg en demonstratie van één van onze professionele cocktail shakers, gaat u zelf aan de slag, het is natuurlijk een workshop! Dat wil dus zeggen dat u in onze cocktail bar de Compagnie plaats neemt en onder begeleiding van onze cocktailshaker zelf de cocktails gaat maken!
Zussen Lobby Restaurant Utrecht Cocktailworkshop.
Tijdens de cocktailworkshop leren we je in ongeveer 25, uur tijd de fijne kneepjes van het vak. Want dat het maken van een goede cocktail echt een vak is staat voor jou, na het volgen van de workshop, vast. Uiteraard houden we het fun-gehalte goed in de gaten.
Cocktail Workshop bij jou thuis vanaf 2 personen! Home Shaked.
Een cocktail workshop is de perfecte aanvulling op je vriendinnendag! Ga samen met je vriendinnen aan de slag en leer hoe je de cocktail maakt waar jullie op vakantie zo gek op waren. Begin je avond goed en geniet samen van zelfgemaakte cocktails.
Cocktail workshop Crazy Pianos Crazy pianos. logo.
Crazy Pianos biedt groepen de mogelijkheid om een Cocktail workshop te volgen onder begeleiding van een ervaren barman of barvrouw. De workshop geeft jong en oud de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de bar en heerlijke cocktails te maken.
Cocktail workshop, breid het uit met tapas en flairbartending Partycentrum Weijenborg.
Onze bartender zal laten zien op welke manier de drankjes bereid worden, hoe shake je een cocktail, hoe smaakt een Mojito, hoe maak je een suikerrandje, hoe maak je crushed ice, kortom alle ins and outs van het barwerk krijg je tijdens deze lekkere workshop onder de knie.
Workshop cocktails maken Maak je eigen creatie! Fundustry Events.
Dan is dit je kans! Met de workshop cocktail maken, leer je zelf je eigen unieke cocktail maken! Activiteit Cocktail workshop. Prijzen en tijdsduur. Cocktail workshop basis. consumptie van 1 cocktail. Cocktail workshop extra. consumptie van 2 cocktails. Cocktail workshop uitgebreid.

Contacteer ons