Op zoek naar cocktail workshop?

cocktail workshop
Cocktail workshops en catering Dazzling Cocktails.
Open Inschrijfdata 2017 bekend. U bent maar met een klein groepje maar wilt toch een Cocktail workshop bijwonen? Dat kan op de open inschrijfdata. Dazzling Cocktails verzorgde een cocktail workshop voor 300 personen met 7 shakers, een flairtender en een presentator.
Cocktail workshops proeverijen COCO The Cocktail Company.
Kies uit de verschillende experiences zoals een workshop met quizelement, Woman Onlys, Shake en Dine combinatie of een biologische smaakbeleving met verse ingrediƫnten. Tevens heb je bij COCO The Cocktail Company de mogelijkheid om de cocktail catering te laten verzorgen voor uw bedrijfsfeest, trouwerij, feestelijke openingen of particulier evenement.
Cocktail workshop Beez Maastricht.
Het is natuurlijk wel lastig kiezen, maar we helpen je graag bij het maken van je keuze. Staat je favoriete cocktail er niet bij? Onze cocktailshakers draaien hun hand niet om voor de mix die jij het liefste drinkt! Liever zelf leren hoe je een cocktail maakt?
Cocktail Workshops Breakaway cafe.
In 15, uur tijd stoomt onze professionele bartender je klaar om de perfecte cocktail te maken! Je leert verschillende traditionele cocktails te bereiden om ze natuurlijk daarna gezellig aan de cocktailbar samen op te drinken. Tijdens de workshop worden er 2 of 4 cocktails, een shooter en american snacks geserveerd.
Cocktail Workshop Revolutie Zupthen: Revolutie Zupthen.
U bent hier: Home Cocktail Workshop. 29 Sep Tapadag. Iedere dinsdag tapadag, alle. tapas voor maar 450., 24 Sep Mojitonight. Iedere donderdag moijtonight: moijto 550., Cocktailshaken als een professional. In onze cocktailworkshop maken we een heuse Tom Cruise van u.
Amsterdam Cocktail Workshop House of Bols.
Lowbols Cocktail Recepten Cocktail Smaakwiel Hoe maak je een cocktail Cocktail Bars Blog. House of Bols. Cocktail Jenever Experience Cocktail Workshop Likeur of Jeneverproeverijen Cocktail Catering Evenementen. Bartending Academy Bols Around the World Business Class Evenementen Kalendar. Bols Webshop Bols Genever.
Cocktail Workshop in Eindhoven vanaf Eur 2450, p.p. Santiago de Cuba.
Cocktail Workshop heerlijk Buffet Cubaanse Mojito Mexicaanse Nachos's' met Pittige saus. Cetrum: Santiago de Cuba, Stratumseind 65 in Eindhoven. PRIJS PER PERSOON DUUR. Cocktail Workshop Euro 2450, 75 minuten. Cocktail Workshop Havana Euro 3200, 90 minuten. Cocktail Workshop Cuba Euro 5200, 150 minuten.
Cocktail Workshop bij jou thuis vanaf 2 personen! Home Shaked.
Een cocktail workshop is de perfecte aanvulling op je vriendinnendag! Ga samen met je vriendinnen aan de slag en leer hoe je de cocktail maakt waar jullie op vakantie zo gek op waren. Begin je avond goed en geniet samen van zelfgemaakte cocktails.
Zussen Lobby Restaurant Utrecht Cocktailworkshop.
Tijdens de cocktailworkshop leren we je in ongeveer 25, uur tijd de fijne kneepjes van het vak. Want dat het maken van een goede cocktail echt een vak is staat voor jou, na het volgen van de workshop, vast. Uiteraard houden we het fun-gehalte goed in de gaten.
Cocktailworkshop Scheveningen Cocktails op het strand.
Hier hebben ze de fijne kneepjes van het cocktail maken geleerd. De jongens zullen jullie leren omgaan met de verschillende attributen die gebruikt worden tijdens het maken van cocktails. Shaken, stirren, strainen en muddlen zullen straks geen onbekende termen meer zijn. Samen maken jullie de meest heerlijke cocktails! Wij bieden de volgende workshops aan.: 3 uur workshop inclusief 3 drankjes p.p.
Cocktailworkshop Hotel New York by WestCord.
Altijd al eens willen leren hoe je als een echte barman/vrouw overheerlijke cocktails kunt shaken, builden en stirren? Dit is je kans tijdens onze cocktail workshop welke ongeveer 2 uur zal duren. Ga samen met de bartenders van de NY Basement aan de slag om een van jouw favoriete cocktails te maken zoals een Mojito of een Cosmopolitan.

Contacteer ons