Meer resultaten voor cocktail workshop amsterdam

cocktail workshop amsterdam
Cocktail Workshop Amsterdam Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Amsterdam. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails in het centrum van Amsterdam bij Grand Café L'Opera! Gelegen aan het Rembrandtplein kun je genieten van de gezellige sferen die in het pand huishouden. Geniet van een aansluitend 3 gangen diner na de workshop.
Cocktail Workshop Amsterdam? Workshop cocktails maken in Amsterdam.
Pop Up Bar. Cocktail Kids Cocktailbar. Cocktail Workshop Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. Echter heeft Amsterdam zo een eigen cultuur en gezicht dat veel Nederlanders de stad meer als een toeristische bestemming zien dan als een plek die lijkt op hun eigen leefomgeving.
Bedrijfsuitje Top Tours, Cocktail Workshop met Diner, top-tours-cocktail-workshop-met-diner.
Er worden tijdens de workshop twee á drie cocktails gemaakt. Heeft u bepaalde wensen voor een eigen cocktail, of kent u een leuk recept? Neem dit dan mee voor een persoonlijk tintje! Tussendoor is er natuurlijk tijd voor een praatje, voor muziek en zelfs een dansje. 18.30 uur 21.00 uur Diner. Wij werken met veel verschillende restaurants in Amsterdam.
Cocktail workshop Amsterdam boot Beleef Amsterdam Bootuitjes.
De Cocktailboot is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten in Amsterdam! Bij de Cocktail workshop boot zit inbegrepen. 3 cocktails per persoon. leuk presentje voor thuis. Maak uw cocktail workshop extra speciaal met deze opties. een unieke stadswandeling vooraf. een sushibox aanboort.
Cocktail workshop op het water in Amsterdam Naupar.
Cocktail workshop op het water. Cocktail workshop op het water. Toevoegen aan vergelijking. Zet op verlanglijst. Wat is er nou leuker dan een ontspannen vaartocht door hartje Amsterdam? Wij weten het wel: een ontspannen vaartocht door hartje Amsterdam inclusief moderne cocktail workshop!
Amsterdam Cocktail Workshop Bols.
Verras vrienden, familie of collegas met deze spectaculaire cocktail workshop in Amsterdam! Leer zelf de beste cocktails maken onder begeleiding van een professionele bartender. Heb je altijd al willen weten hoe je zelf de beste cocktails maakt, ben je op zoek naar een origineel idee voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Bij ons kun je dagelijks terecht voor een cocktail workshop, inclusief een tour door onze Cocktail Genever Experience in House of Bols.
1995, voor een cocktail workshop naar keuze teambuilding, bachelorette of verjaardag/party bij ABE Club Lounge in hartje Amsterdam waarde 49 / NuDeal.
Verrassend 5-gangendiner van de chef bij Bar. 1995, voor een cocktail workshop naar keuze teambuilding, bachelorette of verjaardag/party bij ABE Club Lounge in hartje Amsterdam waarde 49. Nog online voor 0 dagen. Amstel Bar Experts. 1017 DA Amsterdam. Een cocktail workshop inclusief 3 cocktails.
Cocktail Experience cocktail workshop amsterdam, workshop cocktails maken amsterdam.
Home Cocktail workshop Amsterdam. Cocktail workshop Amsterdam. Voor een cocktail workshop in Amsterdam, ben je bij Cocktailexperience aan het juiste adres! Gezellig op de Keizersgracht of bijvoorbeeld in het Westerpark. Amsterdam is de ideale plek om een cocktail workshop te organiseren.
Cocktail workshop Barça.
Werken bij barça. Marie Heinekenplein 30-31, 1072 MH Amsterdam 31 020 470 41 44. Werken bij barça. T/m 8 personen. Meer dan 8 personen. Leer te shaken als Tom Cruise en creëer je eigen cocktails in een handomdraai. Ook bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een cocktail workshop.
Cocktail Workshop Amsterdam Entertainment.nl.
Een gezellige cocktail workshop, speciaal voor groepsuitjes en team-events! Op een mooi locatie in hartje Amsterdam kan ook elders, ontvangen wij uw groep met een leuke introductie. Onze Cocktail Workshop geeft een inleiding in de wereld van mixen en shaken!
Amsterdam Cocktail Workshop.
Wie zijn wij? Amsterdam Cocktail Workshop. De cocktail workshop is een ideale toevoeging aan je vrijgezellenfeest in Amsterdam! Jullie Cocktail Shaker zal alles vertellen over de oorsprong van de cocktails die je maakt en precies uitleggen hoe de cocktails tijdens de workshop moeten worden gemaakt.

Contacteer ons