Resultaten voor cocktail workshop antwerpen

cocktail workshop antwerpen
Cocktail workshops.
Mix, shake en proef met jouw vrienden of collegas tijdens deze gezellige cocktail workshop. Cocktailworkshops op diverse locaties in België. Vanaf 3500, per persoon. 25 tot 500 personen. Brussel Kortrijk Gent Hasselt Mechelen Antwerpen Leuven Brugge. Activiteit op locatie Cocktail workshops.
Workshop Cocktail in Antwerpen organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie in Antwerpen of op één van onze locaties naar keuze door heel België. www.cocktails-shaken.be voor leuke vrijgezell
Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele cocktail workshop in Antwerpen? Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de cocktails in Antwerpen gemaakt moet worden, maar onze cocktail initiatie in Antwerpen is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest. Uiteraard kan u de workshop tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar. Interesse in een cocktail workshop? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat. Miraeus Meir 107, bus 5.1. 2000 Antwerpen België.
Home Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. Miraeus biedt u een brede waaier aan tastings vanaf 25 euro per persoon. Doorgaans wordt er geopteerd voor een whiskey, rum of gin. Miraeus Meir 107, bus 5.1. 2000 Antwerpen België.
Cocktail Workshop Antwerpen? Workshop cocktails maken in Antwerpen. Cocktail Workshop Antwerpen? Workshop cocktails maken in Antwerpen.
Pop Up Bar. Cocktail Kids Cocktailbar. Cocktail Workshop Antwerpen. Antwerpen is de hoofdstad van de Belgische provincie Antwerpen en van het gelijknamige arrondissement. Antwerpen is qua inwonertal de grootste gemeente in België. Naar oppervlakte is Antwerpen de op twee na grootste gemeente in België.
Workshop cocktail shaken in Antwerpen of workshop cocktails shaken in Antwerpen bij jou thuis of op een door jouzelf gekozen locatie in Antwerpen? www.cocktail-workshop.be voor leuke cocktailfeesten i
Een cocktail shaken workshop in Antwerpen met een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken. Dat mag je verwachten van onze cocktail shaken workshops in Antwerpen voor een vrolijke middag of avond.
Cocktail Workshop, van Antwerpen Excursies.
In de Cocktail workshop van Antwerpen Excursies maakt u zelf de lekkerste drankjes, zoals die geschonken worden in hotels en clubs over de hele wereld. In het centrum van de stad voelt u zich al snel professioneel cocktailshaker met deze geweldige workshop.
Cocktail workshop Antwerpen ThirstThirst.
Cocktail workshop Antwerpen. 25 enthousiaste liefhebbers die hun zondagmiddag willen spenderen aan het maken én proeven van cocktails wat wil een mens meer? In deze cocktail workshop te Antwerpen kregen de deelnemers een overzicht van de cocktail-geschiedenis, tools technieken en werden volgende cocktails gemaakt gesmaakt: Cosmopolitan, Tom Collins, Kiwiroska, Manhattan Americano.
Workshops Axxes Café Restaurant.
Meer info over onze Cocktail Workshop. Bent u op zoek naar een gezellig en romantisch klein stads-hotel om na deze avond te overnachten? Of houdt u eerder van modern, met oog voor design en comfort? Het Antigone hotel staat met zijn unieke ligging, het enige hotel langs de Antwerpse Scheldekaaien, garant voor gezelligheid en kwaliteit. U vertoeft in het hart van historisch Antwerpen, het shoppings en uitgaanscentrum van de stad.
Workshops Antwerpen van 20 tot 75 p.p.
Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Antwerpen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u blijven eten? Dan is het ook mogelijk om deze cocktail workshop te combineren met een diner.
Cocktail workshop Antwerpen, Gent, Limburg, Brugge.
Onder deskundige begeleiding leren cocktails maken tijdens een cocktail workshop. Cocktail workshops in Zuid-Limburg Nederland. Tijdens deze workshop cocktails shaken kun je een cocktail maken op basis van n van de recepten, maar je mag ook een eigen creatie bedenken.

Contacteer ons