Zoeken naar cocktail workshop antwerpen

cocktail workshop antwerpen
Cocktail workshop Antwerpen ThirstThirst.
Cocktail workshop Antwerpen. 25 enthousiaste liefhebbers die hun zondagmiddag willen spenderen aan het maken én proeven van cocktails wat wil een mens meer? In deze cocktail workshop te Antwerpen kregen de deelnemers een overzicht van de cocktail-geschiedenis, tools technieken en werden volgende cocktails gemaakt gesmaakt: Cosmopolitan, Tom Collins, Kiwiroska, Manhattan Americano.
Workshops Antwerpen van 20 tot 75 p.p.
En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Antwerpen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.
Miraeus Cocktail Services cocktails Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Cocktail catering Trefwoorden.: teambuilding cocktail catering whisky tasting cocktail catering antwerpen cocktail workshops cocktails trouwfeest cocktails productvoorstelling cocktail workshop antwerpen drink cocktails nieuwjaarsreceptie gin tonic gin tonic bar cocktails receptie gin bar tasting workshops antwerpen cocktails bedrijfsfeest gin tasting cocktails afterwork whiskey tasting.
Cocktail workshop By Peter Grunewald.
Misschien interessant om te weten, de cocktail workshop in Antwerpen, Gent, Brugge of Oostende laten doorgaan? We hebben in deze steden een locatie ter beschikking. Wil je graag boeken of meer info inwinnen, vul dan het handige info/ contactformulier in of bel meteen 0499/212 214.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest. Uiteraard kan u de workshop tot in detail personaliseren en is alles bespreekbaar. Interesse in een cocktail workshop? Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat. Miraeus Meir 107, bus 5.1. 2000 Antwerpen België.
Workshops Axxes Café Restaurant.
Meer info over onze Cocktail Workshop. Bent u op zoek naar een gezellig en romantisch klein stads-hotel om na deze avond te overnachten? Of houdt u eerder van modern, met oog voor design en comfort? Het Antigone hotel staat met zijn unieke ligging, het enige hotel langs de Antwerpse Scheldekaaien, garant voor gezelligheid en kwaliteit. U vertoeft in het hart van historisch Antwerpen, het shoppings en uitgaanscentrum van de stad.
Cocktail Workshop Antwerpen? Workshop cocktails maken in Antwerpen.
Pop Up Bar. Cocktail Kids Cocktailbar. Cocktail Workshop Antwerpen. Antwerpen is de hoofdstad van de Belgische provincie Antwerpen en van het gelijknamige arrondissement. Antwerpen is qua inwonertal de grootste gemeente in België. Naar oppervlakte is Antwerpen de op twee na grootste gemeente in België.
Cocktailworkshop eigen locatie in Antw. TB Events.
Antwerpen telt ca. 512.000 inwoners en is daarmee qua inwonertal de grootste gemente in Belgie. De grootste strekpleister vormt de historische binnenstad. Hier bevinden zich een aantal zeer bijzondere gebouwen. Een bezoekje aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Stadshuis mogen zeker niet ontbreken aan uw dagje uit. Via een stadstocht/-spel is het bekijken van deze gebouwen gegarandeerd. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktail workshop in Antwerpen of workshop cocktails maken in Antwerpen bij jou thuis of op een zelf gekozen locatie naar keuze door heel België www.cocktails-shaken.be voor cocktailsmaken lessen in A
Workshop cocktails Shaken in Antwerpen Verjaardagsfeest in Antwerpen, Teambuilding in Antwerpen met cocktailshaken workshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België. Een cocktail shaken workshop in Antwerpen met een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken.
Cocktail workshop in Antwerpen activate.me.
We vonden 11 cocktail workshop resultaten in Antwerpen binnen een straal van 20 km. Wil je meer cocktail workshop resultaten in Antwerpen bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle cocktail workshop mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
Cocktail workshops.
Vanaf 25 personen. Leuven Hasselt Brussel Antwerpen Gent Genk Brugge Mechelen. Activiteit op locatie Workshops. Op zoek naar een workshop waarbij u veel plezier heeft, iets nieuws leert en ook nog een heerlijk resultaat bereikt? Ga dan voor een cocktail workshop!

Contacteer ons