Meer resultaten voor cocktail workshop rotterdam

cocktail workshop rotterdam
Cocktail workshop Puur Rotterdam.
Rotterdam View zorgt voor uw beste vergadering ooit, maar ook voor een workshop, training of borrel is deze locatie fantastisch. vanaf 10 personen 0400: uur Vanaf 450., Workshops Culinaire workshops Cocktail workshop. Maak zelf uw favoriete cocktails. Vermakelijke, dynamische workshop.
Supermercado Rotterdam.
De mogelijkheid om onder begeleiding van 1 van onze bartenders een eigen favoriet te shaken. Kosten workshop: 2150, p.p. De workshops kunnen van maandag t/m zondag gereserveerd worden van 17.00 tot 22.00. Een cocktailworkshop aanvragen kan door te mailen naar info@supermercadorotterdam.nl of bellen naar 010-4048070.
COCKTAIL WORKSHOP? Op iedere gewenste locatie Lees meer!
Cocktail Catering NDI Cocktail Catering. Cocktail Catering NOS Bedrijfsfeest Cocktail Catering. Cocktail Catering Privefeest Bruiloft Cocktail Catering. Cocktail Catering Privefeest Verjaardag Cocktail Catering. Cocktail Catering Spin Awards Cocktail Catering. Cocktail Workshop Accor Hotels Cocktail Workshop. Coffee Catering Goossens Wonen en Slapen Coffee Catering.
Cocktail Experience cocktail workshop rotterdam, workshop cocktails maken rotterdam.
We hebben de leukste stads arrangementen. Combineer de cocktail workshop bijvoorbeeld met een informeel etentje in de Markthal, of geniet van het mooie uitzicht vanaf de SS Rotterdam tijdens de workshop. Ook op het water is een cocktail workshop in Rotterdam een onvergetelijk dagje uit!
Cocktail Workshop Rotterdam? Workshop cocktails maken in Rotterdam.
Cocktail Workshop Rotterdam. Op zoek naar een workshop cocktails shaken Rotterdam? COCO The Cocktail Company organiseert cocktailworkshops op diverse locaties in Rotterdam. Passie, plezier, interactiviteit en teambuilding vormen hierbij de juiste mix voor een geslaagd uitje voor kleine of grote groepen.
Cocktailworkshop Hotel New York by WestCord Official website.
Altijd al eens willen leren hoe je als een echte barman/vrouw overheerlijke cocktails kunt shaken, builden en stirren? Dit is je kans tijdens onze cocktail workshop welke ongeveer 2 uur zal duren. Ga samen met de bartenders van de NY Basement aan de slag om een van jouw favoriete cocktails te maken zoals een Mojito of een Cosmopolitan.
Cocktail workshop Zwarte Zwaan Rotterdam. facebook-icon. twitter-icon. youtube-icon.
Door deze samenwerking kunnen wij op de beste manier aan de wensen van onze gasten tegemoet komen. De cocktail workshop is goed te combineren met andere arrangementen. Bovendeks zit een restaurant en in de directe omgeving starten verschillende activiteiten. Hierdoor is de workshop snel en makkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een diner of een borrel. Wij denken graag met u mee! De locatie van de Zwarte Zwaan Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast navigatie: Parkhaven 20.
Cocktail workshop Rotterdam Dancarinas Tropicais.
Denk aan een verjaardag, bruiloft, tuinfeest, bedrijfsfeest, evenement, promotie of productpresentaties. We zien steeds vaker dat een cocktail workshop in Rotterdam erg goed in de smaak valt als vrijgezellenfeest of met je collegas. Onze workshop is uitstekend te combineren met één of meerdere acts en shows voor ultiem vermaak.
Cocktail workshop Rotterdam Cocktailworkshop.
Cocktailworkshop Cocktail workshop. Cocktail workshop Rotterdam. Het meest tropische uitje. Al vanaf 2050, per persoon op basis van 2 cocktails kunt u zelf leren de perfecte cocktail te maken. Ideaal voor een geslaagd en ontspannen bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeest.
Cocktail workshop Number 14 Groupon.
Veel interessanter is dat je bij 14 das dan weer fourteen in het Engels cocktails kan drinken en je met deze deal ook cocktails leert máken. De workshop duur 45 minuten en je leert twee cocktails maken, met de beste ingrediënten. Een alcoholvrije cocktail maken is uiteraard ook mogelijk. Inclusief 2 stuks fingerfood per persoon. In het centrum van Rotterdam vind je nu Number 14, een hippe cocktailbar waar je naast sjieke cocktails ook goede hamburgers en hotdogs kan eten op Amerikaans niveau.
Cocktail Workshop Rotterdam Original Tours Activities Rotterdam.
Maak in één handomdraai de mooiste en lekkerste cocktails, leer wat over de geschiedenis en kom achter de leukste weetjes over cocktails tijdens de Cocktail Workshop Rotterdam van Original Tours Activities! Een cocktail is een mix van twee of meer alcoholische drankjes.

Contacteer ons