Op zoek naar paella aan huis?

paella aan huis
Fooddish WELKOM tapas paella zarzuela Bonheiden Mechelen traiteur.
Zarzuela is net zoals de paella een eenpansgerecht maar bestaat, in tegenstelling tot de paella, enkel uit vis. De pan in het midden van tafel, stukje brood en genieten maar. Fooddish levert aan huis voor feesten vanaf 10 personen. Je maakt een keuze uit het assortiment tapas groepsassortiment of uit keuzelijst, paella of zarzuela.
Jo El Paellero's' Zuiderse catering: paella, mediterraan buffet, pasta, couscous, drank, rijst.
Ambachtelijk en traditioneel zuiders vakmanschap is Jo's' sleutel tot succes. Hierdoor hebben we duurzame contacten met een brede waaier aan klanten uit particuliere en professionele middens. Onze uitvalsbasis is Oostende en we bieden onze zuiderse specialiteiten en dienstverlening aan in gans Vlaanderen.
Home Paella De Prins.
0495 / 79 11 81. SUPER LEKKER, SUPER VERS. BEL NU 0495 /79 11 81. OP UW FEEST. 1 2 3. Traiteur: Paella De Prins vof BTW BE 0876 146 164 Wallestraat 121 9700 Ename Oudenaarde GSM 32 0495 79 11 81 paella@telenet.be.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Lees hier de reacties op onze diensten. Paella aan huis. Bereiding in reuze paellapan. Catering of traiteur nodig? Je organiseert een feest of wil iemand verrassen? Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie?
Traiteur PataNegra: pasta of paëlla vers gemaakt voor uw feestje.
De klassieke paëlla verrijkt met een babykreeftje en langoustines. De Bereiding van de Paëlla gebeurd ter plaatse, neemt ongeveer een uurtje in beslag en is inbegrepen in de prijs. Bediening in buffetvorm kan en wordt gerekend in regie. We rekenen een kilometervergoeding van 095, per gereden kilometer, die wordt berekend vanuit Zwevegem tot de eindbestemming en terug. Borden en bestek kan u ook huren bij ons, a 150, / pers. Afgewassen terug of a 195, onafgewassen terug. Alle prijzen btw incl. kerst en nieuw 2017. kok aan huis.
Tapas en paella aan huis de Catalaan Schelle en Antwerpen.
Van warme en koude tapas tot een overheerlijke Catalaanse paella. De Catalaan maakt het allemaal! Bekijk ons aanbod. Zin om de lekkerste Catalaanse gerechten en hapjes van Schelle en ver daarbuiten te ontdekken? Catalaanse tapas, paella en meer. de Catalaan is Jordi Daems.
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Hierbij enkele referenties van bedrijven waarvoor we reeds paella en tapas gemaakt hebben. BFO Family Office. 3 SI Security systems. Healt Care Interim. Initial textiles NV. Uitgeverij Van In. Solvint Supply M. Verschillende huwelijksfeesten, communiefeesten, verjaardagsfeesten, paella aan huis, enz.
Tapas Traiteur Paella buffet op locatie Dé tapas traiteur catering.
Tapas als voorgerecht en de overheerlijke Spaanse paella als hoofdgerecht zorgen voor het zomerse gevoel op uw feest of evenement. Wanneer uw gasten lekker aan het genieten zijn aan de verschillende tapas met een glas Spaanse wijn zal de paella bereid worden in de grote paellapannen.
Paella feest.
Zin om de traditionele BBQ eens aan de kant de schuiven en te kiezen voor een originele manier om uw gasten te verrassen? Kies dan voor Paella Party! Da's' pas feesten! Als enige in België en Nederland maakt Paella Party ter plaatse een grandioze paella in een reuze pan op de échte Spaanse authentieke manier en dit vanaf 30 tot 600 personen!
paella aan huis bereidpaëlla, tapas, Brassschaat, Antwerpen, culinarium, kok aan huispaella, t Culinarium.,
De Classic paella.: Paella rijst, voldoende grote black tiger gamba'svoldoende, grote scampiheerlijke, stukjes gekruide varkensworst, calamares, kip, chorizo, greenshell" mosselen, boontjes, paprika, erwtjes, sherry en een heerlijke geheime" bouillon van de chef. Extra: Als supplement raad ik u de Bomba rijst aan en extra langoustines.
Paella aan huis / Cook Fusion Blog: Cook Fusion webshop.
Een professionele paellero komt aan huis paella bereiden in een grote pan en zal deze vervolgens serveren aan uw gasten. Het is vooral handig dat u niet over een volledig uitgeruste keuken moet beschikken om op deze catering formule beroep te doen.

Contacteer ons