Resultaten voor paella aan huis

paella aan huis
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Hierbij enkele referenties van bedrijven waarvoor we reeds paella en tapas gemaakt hebben. BFO Family Office. 3 SI Security systems. Healt Care Interim. Initial textiles NV. Uitgeverij Van In. Solvint Supply M. Verschillende huwelijksfeesten, communiefeesten, verjaardagsfeesten, paella aan huis, enz.
la fiesta!
Een geslaagd feest start met LA FIESTA. Een geslaagd feest start met La Fiesta, want bij La Fiesta haalt u de Spaanse sfeer in huis. Wij bereiden bij u thuis en op andere locaties paella, tapas of onze Spaanse barbecue.
Jo El Paellero's' Zuiderse catering: paella, mediterraan buffet, pasta, couscous, drank, rijst.
Ambachtelijk en traditioneel zuiders vakmanschap is Jo's' sleutel tot succes. Hierdoor hebben we duurzame contacten met een brede waaier aan klanten uit particuliere en professionele middens. Onze uitvalsbasis is Oostende en we bieden onze zuiderse specialiteiten en dienstverlening aan in gans Vlaanderen.
Traiteur Hasta La Vista Gent spaanse furie in de keuken met Johnny Larrea Betolaza.
Paella Hasta La Vista. spaanse furie in de keuken met Johnny Larrea Betolaza. Ook tijdens de donkere dagen blijft bij Hasta La Vista de zon schijnen! Contacteer ons vandaag nog: 0476 / 28 49 05! Bij Hasta La Vista kan je terecht voor een ruime waaier aan koude en warme tapas.:
paella aan huis bereidpaëlla, tapas, Brassschaat, Antwerpen, culinarium, kok aan huispaella, t Culinarium.,
De Classic paella.: Paella rijst, grote black tiger gamba's' en scampi maat16/20, langoustinestaartjes, calamares, kip, chorizo, greenshell mosselen, boontjes, paprika, erwtjes, sherry en een heerlijke geheime" bouillon van de chef. Extra: Als supplement raad ik u de Bomba rijst aan en extra langoustines.
Tapas Traiteur Paella buffet op locatie Dé tapas traiteur catering.
Tapas als voorgerecht en de overheerlijke Spaanse paella als hoofdgerecht zorgen voor het zomerse gevoel op uw feest of evenement. Wanneer uw gasten lekker aan het genieten zijn aan de verschillende tapas met een glas Spaanse wijn zal de paella bereid worden in de grote paellapannen.
Paella catering en traiteur, de echte Spaanse keuken Paella Fusion.
Met onze paellasets en de bijgevoegde paella recepten kan u zelf een heerlijke paella bereiden. Ontdek het verhuur assortiment. Verkoop paella kookgerei. Door onze ervaring als paella traiteur bieden we eveneens een uitgebreid assortiment paellapannen, paella gasbranders en accessoires aan.
Paella traiteur De Koerier van Navarra.
VAN BRUSSEL TOT MAASTRICHT: PASOS LARGOS. info@kovana.co m 016/23 84 16. Caroline Cava Culinaria en Ivo Hermans Pasos Largos. Dit is een paella voor twintig personen onze maximum capaciteit is 200 personen in een reuzenpan. PAELLA EN JAMBALAYA AAN HUIS.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Lees hier de reacties op onze diensten. Paella aan huis. Bereiding in reuze paellapan. Catering of traiteur nodig? Je organiseert een feest of wil iemand verrassen? Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie?
de Catalaan Tapas en paella aan huis Antwerpen.
Van warme en koude tapas tot een overheerlijke Catalaanse paella. De Catalaan maakt het allemaal! Bekijk ons aanbod. Zin om de lekkerste Catalaanse gerechten en hapjes van Schelle en ver daarbuiten te ontdekken? Catalaanse tapas, paella en meer. de Catalaan is Jordi Daems.
Spaanse catering en traiteur aan huis Paella Fusion.
Het bereiden van de paella wordt ter plaatse uitgevoerd in een grote authentieke paellapan door onze professionele paelleros. Zo bereiden we zowel paella aan huis als in een feestzaal of op een andere feestlocatie. Deze Spaanse catering is een origineel alternatief voor de barbecue.

Contacteer ons