Zoeken naar paella aan huis

paella aan huis
Guido's' PaÃlla feest bij u thuis vanaf 25 personen.
Zoekt u iemand die bij u thuis of op een zelf gekozen locatie Paella met of zonder tapas ter plaatse komt klaarmaken? Vanaf 25 pers komen wij tot bij u. Binnen een tijdspanne van 25, uur is iedereen bediend van een lekker bord Paëlla naar keuze.
Comida Casera Authentieke Spaanse paella, aan huis bereid, traiteur en catering.
Wij zijn anderhalf uur voor het serveren van de paella ter plaatse. Na de bereiding van de paella blijven we nog anderhalf uur ter plaatse. U kan uw Paella, mits reservering, ook afhalen. U krijgt de Paella mee in bakjes die u eenvoudig kan opwarmen. Verschillende soorten paella aan democratische prijzen.
MobiKok, uw kok aan huis.
Uw gasten worden door ons bediend in buffetvorm en ze kunnen meermaals aanschuiven aan de buffettafel. Maakt u er graag een volledig spaans feest van, kies dan voor een paëlla feest incl. bijpassende tapas link en spaanse desserten link. de meest bekende paella. Kip, chorizo, mosselen, venusschelpen, gambas en calamares. Paella de marisco. een aanrader voor de vis liefhebbers. Mosselen, venusschelpen, gambas, calamares, zeevruchten en scampi. Paella de carne. voor hen die liever iets zonder vis hebben Kip, chorizo, konijn, worstjes en ribbekes. een heerlijke verwennerij Kip, chorizo, mosselen, venusschelpen, gambas, calamares, scampis en zeevruchten. Paella de lujo. een verwennerij van de bovenste plank. Kip, chorizo, mosselen, venusschelpen, gambas, calamares, scampis, zeevruchten en lagoustines. Tarieven paella: prijzen BTW incl. Aantal personen Paëlla Valenciana Paëlla de marisco Paella de carne Paëlla Royal Paëlla de lujo. Wil u van uw paëlla feestje een echt compleet spaans feestje maken dan hebben we alles in huis om dit voor u te realiseren.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Lees hier de reacties op onze diensten. Paella aan huis. Bereiding in reuze paellapan. Catering of traiteur nodig? Je organiseert een feest of wil iemand verrassen? Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie?
Paella West-Vlaanderen goudengids.be.
17 Paella De Prins. Wallestraat 121, 9700 Ename Oudenaarde. 900: 1200, 1200: 1400, 1400: 1800.: 18 Haenebalcke-Van Speybroeck. Lusthoflaan 12, 9030 Mariakerke Gent. 19 Casa De Las Tapas. Corduwaniersstraat 41, 9000 Gent. Zaterdag 1800: 2130.: 20 Soirée Congée. Fazantstraat 36, 9000 Gent. kok aan huis.
la fiesta!
Een geslaagd feest start met LA FIESTA. Een geslaagd feest start met La Fiesta, want bij La Fiesta haalt u de Spaanse sfeer in huis. Wij bereiden bij u thuis en op andere locaties paella, tapas of onze Spaanse barbecue.
Jo El Paellero's' Zuiderse catering: paella, mediterraan buffet, pasta, couscous, drank, rijst.
Ambachtelijk en traditioneel zuiders vakmanschap is Jo's' sleutel tot succes. Hierdoor hebben we duurzame contacten met een brede waaier aan klanten uit particuliere en professionele middens. Onze uitvalsbasis is Oostende en we bieden onze zuiderse specialiteiten en dienstverlening aan in gans Vlaanderen.
Welkom @ Paella Luc.
Sfeer Creëren @ Paella Luc. Deugden uit de zee. Van lege pan naar Paella pan. Paëlla de ster voor uw feest. Welkom @ Paella Luc. Van harte welkom in de wereldkeuken van Himpe Luc, klassiek Frans geschoolde kok. aan de Hotelschool Ter Groene Poorte te Brugge.
Kok Aan Huis Gino.
Wij zorgen voor de rest. Geniet van je feest. Je wens komt uit. De locatie is perfect en mooi aangekleed. Het ruikt bovendien al super lekker en de sfeer zit er al goed in. Hier is Kok Aan Huis Gino aan het werk.
Paella feest.
Zin om de traditionele BBQ eens aan de kant de schuiven en te kiezen voor een originele manier om uw gasten te verrassen? Kies dan voor Paella Party! Da's' pas feesten! Als enige in België en Nederland maakt Paella Party ter plaatse een grandioze paella in een reuze pan op de échte Spaanse authentieke manier en dit vanaf 30 tot 600 personen!
Traiteur Joachim Limburg Heers Catering, BBQ, Tapas, Paella, Koud en warm buffet, Kok aan huis.,
BBQ, tapas paella. Ontdek het aanbod: hapjes, brunch, koud warm buffet, desserts, walking dinner, breughel buffet, italiaans buffet., Kok aan huis. Lekker eten bij u thuis. BBQ, tapas paella. Is het lekker weer en heb je zin in BBQ? Of meer in een heerlijke paella?

Contacteer ons