Op zoek naar paella op locatie?

paella op locatie
Tapas Traiteur Paella buffet op locatie Dé tapas traiteur catering.
Bij u op locatie, overal in België. Bel: 0484 34 04 95. Of Mail: info@tapascatering.be. KVK: 34179702 NL. Neem contact met ons op. Pinchos bij uw catering. Arabisch Mezze Buffet. Tapasbuffet a la Barcelona. Hollandse Hapas de Luxe. Mediterannee Basis Tapasbuffet. Mediterannee de Luxe Tapasbuffet. Mexicaans Tapasbuffet El Castillo. Tapas Paella Catering.
Authentieke paella catering met een verhaal! PUUR genieten.
De chefs van Happy Paella staan werkelijk te genieten bij het maken van de paella, dit omdat ze weten hoe lekker het is om de paella op te eten! Bij u op locatie word en publique de paella bereid, veel van uw gasten zullen dit al een happening op zich vinden.
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Om u te helpen bij het bereiden van uw paella hebben we een aantal paella recepten online geplaatst. De meeste van deze paellarecepten kan u bereiden in onze grote en kleine pannen. Wij hebben al vele jaren ervaring met het bereiden van paella en tapas op locatie.
Paella Catering t Blokske Paella op locatie.
kip, konijn, varkensribbetjes, chorizo, merguez. DE MARISCO paella voor de visliefhebber. mosselen, gambas, calamares, venusschelpen, langoustines, kokkels. MIXTA paella met alles erop en eraan. konijn, kip, chorizo, mosselen, gambas, calamares, venusschelpen, scampis. VEGETARISCH is mogelijk op aanvraag, vanaf 5 personen.
Paella traiteur De Koerier van Navarra.
NIET ENKEL ROSÉ MAAR OOK BITTER BIER ZOALS PILS EN FLORALE RODE WIJN PASSEN UITSTEKEND BIJ PAELLA. ZEKER OOK RODE WIJN, ALS HIJ MAAR NIET TE KRACHTIG IS niet boven de 13 als het kan EN NIET OP NIEUWE EIKEN VATEN RIJPTE.
De Paellaman.
In de meeste gevallen kom ik de paella op locatie klaarmaken. Ik heb daar twee vierkante meter voor nodig. Met een parasol voor als het druppelt buiten. Als het echt heel slecht weer is, kan ik de Paella ook kant en klaar afleveren, maar het maken ter plekke is zeker een heel feestelijk gebeuren.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie? Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Proef de sfeer. We komen ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden paella naar believen.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
paella luc vis.
We beschikken over 4 grote pannen en vuren. Eén pan is voor ongeveer 25 personen. We bereiden de paella bij u thuis of in een zaal. Een plaats uit de regen en de wind volstaat. Bij de paella serveren we Marokkaans brood.

Contacteer ons