Resultaten voor paella op locatie

paella op locatie
De Paellaman.
In de meeste gevallen kom ik de paella op locatie klaarmaken. Ik heb daar twee vierkante meter voor nodig. Met een parasol voor als het druppelt buiten. Als het echt heel slecht weer is, kan ik de Paella ook kant en klaar afleveren, maar het maken ter plekke is zeker een heel feestelijk gebeuren.
Paella Sánchez Catering.
Sánchez Catering maakt paellas zoals u wilt volgens het principe van live cooking: op basis van zeevruchten mariscos, vlees carne, conejo, gemengd mista, inktvis negro of vegetarische vegetariana. We hebben kleine en grote paelleras van 10 120 personen en de paella wordt bij u op locatie vers bereid.
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Om u te helpen bij het bereiden van uw paella hebben we een aantal paella recepten online geplaatst. De meeste van deze paellarecepten kan u bereiden in onze grote en kleine pannen. Wij hebben al vele jaren ervaring met het bereiden van paella en tapas op locatie.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie? Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Proef de sfeer. We komen ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden paella naar believen.
Paella traiteur Paella Fusion.
U boekt een traiteur best zo snel mogelijk daar de meeste traiteurs snel volboekt zijn op bepaalde dagen. Paella Fusion is een paella traiteur met jaren ervaring in het verzorgen van paellafeesten op locatie. Naast het bereiden van paella verzorgen wij eveneens tapas, desserten, Spaanse dranken en andere diensten.
Paella Catering t Blokske Paella op locatie.
kip, konijn, varkensribbetjes, chorizo, merguez. DE MARISCO paella voor de visliefhebber. mosselen, gambas, calamares, venusschelpen, langoustines, kokkels. MIXTA paella met alles erop en eraan. konijn, kip, chorizo, mosselen, gambas, calamares, venusschelpen, scampis. VEGETARISCH is mogelijk op aanvraag, vanaf 5 personen.
Paella Live Cooking op locatie.
De paella wordt altijd op locatie bereid en daarna geserveerd. Wij komen een uur van te voren om de branders en paella pannen te installeren en te zorgen voor de opzet van het buffet. Om de paella te kunnen bereiden gebruiken we een of meerdere grote paella pannen.
Paella op locatie Startpagina Facebook.
Contacteer ons en wij komen ter plaatse om voor jou en je gasten een heerlijke paella te bereiden. Terwijl jullie aperitieven maken wij onze heerlijke paella. Prijzen en info: 0468/25 54 25 of timmarnef@hotmail.com. Paella op locatie. 1 september 2016.
Tapas Traiteur Paella buffet op locatie Dé tapas traiteur catering.
Paella tradicional/Traditionele Paella. Paella Mixta/Gemengde Paella. Paella de Marisco/Zeevruchten Paella. Paella tradicional/Traditionele Paella. Paella Mixta/Gemengde Paella. Paella de Marisco/Zeevruchten Paella. 2875, per persoon, vanaf 30 personen. Bekijk uw keuzes.: Arabisch Mezze Buffet. Tapasbuffet a la Barcelona. Catalaans Tapas Buffet de Luxe. Hollandse Hapas de Luxe. Italiaans buffet Nieuwe Website. Mediterannee Basis Tapasbuffet. Mediterannee de Luxe Tapasbuffet. Mexicaans Tapasbuffet El Castillo. Tapas Paella Catering. Tapas borrelbuffet Spaanse Siësta. Tapas, antipasti en fingerfood. Passie en zorg voor de Spaanse keuken en catering. De Spaanse keuken is een van de lekkerste keukens ter wereld. Voor iedereen wat wils, zowel lekkere vlees, vis, en vegetarische gerechten. Ons Spaanse concept komt ieders wens op smaakgebied tegemoet. Vraag offerte aan Of neem contact met ons op. Spaanse Traiteur en Catering bij u thuis of op kantoor? Wij hebben cateringen verzorgd in diverse steden. Traiteur op feestjes. Traiteur op Communiefeest. Traiteur op trouwfeest. Traiteur op feest en partij. Traiteur op verjaardagsfeest. Traiteur op zakenborrel. Traiteur op babyborrel. Traiteur op locatie.

Contacteer ons