Zoeken naar paella op locatie

paella op locatie
Tapas Traiteur Paella buffet op locatie Dé tapas traiteur catering.
Bij u op locatie, overal in België. Bel: 0484 34 04 95. Of Mail: info@tapascatering.be. KVK: 34179702 NL. Neem contact met ons op. Pinchos bij uw catering. Arabisch Mezze Buffet. Tapasbuffet a la Barcelona. Hollandse Hapas de Luxe. Mediterannee Basis Tapasbuffet. Mediterannee de Luxe Tapasbuffet. Mexicaans Tapasbuffet El Castillo. Tapas Paella Catering.
De Paellaman.
In de meeste gevallen kom ik de paella op locatie klaarmaken. Ik heb daar twee vierkante meter voor nodig. Met een parasol voor als het druppelt buiten. Als het echt heel slecht weer is, kan ik de Paella ook kant en klaar afleveren, maar het maken ter plekke is zeker een heel feestelijk gebeuren.
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Om u te helpen bij het bereiden van uw paella hebben we een aantal paella recepten online geplaatst. De meeste van deze paellarecepten kan u bereiden in onze grote en kleine pannen. Wij hebben al vele jaren ervaring met het bereiden van paella en tapas op locatie.
Paella Party catering evenementen Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
event leveranciers Catering en traiteur Paella Party. Schrijf als eerste een review. Beukenlaan 31, 2970 Schilde, België. toon telefoonnummer 3233538766. toon mobiel nummer 32475484941. Grandioza paella op locatie in een reuzenpan en dit voor 30 tot 600 personen. toon telefoonnummer 3233538766.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie? Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Proef de sfeer. We komen ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden paella naar believen.
Paella Outdoor Catering.
Spaanse avond met Paella. Wij brengen de gezellige Spaanse avondsfeer bij u thuis of op locatie, met een Spaanse authentieke reuzepan. U zorgt voor de gasten, de passende salsamuziek en samen met onze heerlijke paellas zorgen wij voor een geslaagde Spaanse avond!
El Sabor Del Sur Heerlijke tapas en paella aan huis in Antwerpen.
De allerbeste tapas en paella aan huis in Antwerpen en omstreken. Paella, tapas, Mexicaans of barbecue aan huis? Als Spaanse traiteur voor Antwerpen en omstreken maken we er een echt feestmaal van! El Sabor Del Sur gelijk aan Zuiders genot. Joeri Govaerts en Saskia Cuppens zijn de gezichten achter traiteur El Sabor Del Sur in Antwerpen. Joeri heeft als echte Bourgondiër een liefde voor alles wat lekker is. Saskia, een evangelist van de Mediterrane keuken, wil haar passie met zoveel mogelijk mensen delen. Samen zorgen zij voor de culinaire sensatie op uw evenement in Antwerpen en omstreken. Voor al uw festiviteiten. Dankzij ons uitgebreid gamma en zeer persoonlijke aanpak kan traiteur El Sabor Del Sur voorzien in al uw feestbehoeften. Een bescheiden feestje bij u thuis ter ere van een verjaardag, communie, of geboorte, of gaat het om een grootschalig huwelijksfeest? Locatie in Antwerpen of daarbuiten?
Authentieke paella catering met een verhaal! PUUR genieten.
De chefs van Happy Paella staan werkelijk te genieten bij het maken van de paella, dit omdat ze weten hoe lekker het is om de paella op te eten! Bij u op locatie word en publique de paella bereid, veel van uw gasten zullen dit al een happening op zich vinden.

Contacteer ons