Resultaten voor paella op locatie

paella op locatie
Jo El Paellero's' Zuiderse catering: paella, mediterraan buffet, pasta, couscous, drank, rijst.
Druivenlaan 21 8400 Oostende. Ondernemingsnummer: BTW BE 0466.783.596. Bank: IBAN BE 11 9796 4126 1648. Jo El Paelleros missie. Catering" van zuiderse specialiteiten van onberispelijke kwaliteit voor een uiterst vriendelijke prijs, klaargemaakt op locatie naar keuze, onder het oog van de klant."
Paella feest.
Als enige in België en Nederland maakt Paella Party ter plaatse een grandioze paella in een reuze pan op de échte Spaanse authentieke manier en dit vanaf 30 tot 600 personen! Wij brengen de gezellige Spaanse sfeer bij u thuis of op locatie.
Paella Live Cooking op locatie.
De paella wordt altijd op locatie bereid en daarna geserveerd. Wij komen een uur van te voren om de branders en paella pannen te installeren en te zorgen voor de opzet van het buffet. Om de paella te kunnen bereiden gebruiken we een of meerdere grote paella pannen.
Paella Carlos Catering Home.
Wij maken een Spaanse paella op locatie. De paella wordt bereid in een originele Spaanse pan met vers gesneden ingrediënten. Wij serveren uit op eigen servies, wat na afloop weer met ons mee gaat. Ook zullen wij zorgen voor bestek.
Spaans restaurant Leuven Bierbeek-Opvelp: De Koerier van Navarra.
DE KOERIER VAN NAVARRA. merknaam locatie catering culturele kring. administratiegegevens onderaan op deze pagina. SPECTACULAIRE PUBLIEKE PAELLA. MET DEMO EN VERHAAL. OP ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018 IN BIERBEEK BIJ LEUVEN. IEDEREEN IS WELKOM MAAR TIJDIG RESERVEREN. INFO: KLIK HIERNAAST LINKS OP AGENDA. PAELLA AAN HUIS.
I Love Paella Catering.
Trefwoorden: paella valenciana spaanse catering paella ter plek paella op locatie paella traiteur paella bij u thuis paella cateraar traiteurs catering evenementen event catering. Beoordeling over I Love Paella Catering. Geef ons een review. onvoldoende reviews om score weer te geven.
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Om u te helpen bij het bereiden van uw paella hebben we een aantal paella recepten online geplaatst. De meeste van deze paellarecepten kan u bereiden in onze grote en kleine pannen. Wij hebben al vele jaren ervaring met het bereiden van paella en tapas op locatie.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie? Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Proef de sfeer. We komen ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden paella naar believen.
De Paellaman.
In de meeste gevallen kom ik de paella op locatie klaarmaken. Ik heb daar twee vierkante meter voor nodig. Met een parasol voor als het druppelt buiten. Als het echt heel slecht weer is, kan ik de Paella ook kant en klaar afleveren, maar het maken ter plekke is zeker een heel feestelijk gebeuren.
Paella bij uw thuis of op locatie 2dehands.be.
Paella bij uw thuis of op locatie. 75 x bekeken sinds 11 juli 2017. 1 van 1. Paella wordt in een reuzepan bij thuis of op locatie klaargemaakt. Voor meer informatie zie website. De reden voor uw klacht. Geplaatst in de verkeerde rubriek.
Paella traiteur Paella Fusion.
U boekt een traiteur best zo snel mogelijk daar de meeste traiteurs snel volboekt zijn op bepaalde dagen. Paella Fusion is een paella traiteur met jaren ervaring in het verzorgen van paellafeesten op locatie. Naast het bereiden van paella verzorgen wij eveneens tapas, desserten, Spaanse dranken en andere diensten.

Contacteer ons