Zoeken naar workshop

workshop
VDAB-CC Home.
via de menubalk kies je een vakgebied en daarna de workshop van je keuze. via de kalender krijg je een overzicht van alle toekomstige workshops. via de lijst zie je de workshops die heel binnenkort plaatsvinden en meteen ook alle nuttige praktische info.
workshop employer branding Hogeschool Gent.
HoGent biedt de mogelijkheid om zelf in je organisatie employer branding op te starten en te implementeren met de e-tool. We werkten een workshop aan de slag met je employer brand uit, aangevuld met een individueel feedbackmoment. Duur: 9 12u.
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Van 4 juni 2018 tot 18 juni 2018. Leopoldsburg, CC Leopoldsburg. Cursus of workshop. Van 25 mei 2018 tot 18 juni 2018. Workshop Aromatherapie in de palliatieve zorg en als zelfzorg. Wilrijk Antwerpen, Praktijk De Roze Bloesem.
Narcisme doorbroken in een tweedaagse workshop Narcismecoach.
In de tweedaagse workshop krijg je steun van anderen, leer je van elkaar en groei je sneller. Bots je na de workshop nog op blokkades of wil je de handvaten die je kreeg, verder verdiepen? Dan kan dat in individuele begeleiding op maat.
Onze workshops Colruyt Group Academy.
Meer over deze workshop. Drones, ze zijn hip en ze bestaan in alle formaten en voor diverse toepassingen. Maar hoe bestuur je ze nu het best, waar moet je allemaal op letten en hoe maak je leuke fotos en filmpjes?
Workshops Veritas BE.
Juwelen met drukknop. Topjes en body's.' Onderrokjes en jurkjes. Tops en tunieken. Sweaters, cardigans en bombers. Broeken, shorts en rokken. Naaien, haken, breien, juwelen maken. Onze workshops zijn gezellig én leerrijk. Wat kom jij met ons maken? Zoek je iets specifieks?
workshop Studio Globo.
De workshop was een echte aanwinst voor ons lesprogramma. Met dank aan de begeleider van Studio Globo, die de juiste snaar raakte met interactie en filmpjes, en die professioneel onze vragen beantwoordde. Walter Kleuthgen, Hotelschool Hasselt. Onze leerlingen vonden de workshop boeiend en erg leerrijk.
Schrijf je in voor onze workshops en leer schilderen als de beste! colora.be.
Workshop: Creatief met verf. Tijdens deze workshop geven we je tips en tricks rond het pimpen van kaders, bloempotjes, kapstokken, kleine kastjes en tafeltjes.met, kalkverven, patine, boenwassen, kalei systemen, bordenverf, magneetverven en behang. De plaatsen voor deze workshop zijn beperkt, snel inschrijven is dus de boodschap!
Workshops Impermo.
Impermo Workshops, gratis en voor iedereen! Wil je zelf de handen uit de mouwen steken maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Ben je een handige harry maar heb je nog wat technische vragen? Aarzel niet om je in te schrijven voor onze gratis workshops.
Workshops MIAT Museum over industrie, arbeid en textiel.
In deze workshop letterzetten of letterpress maak je kennis met de basis van het handletterzetten. WORKSHOP DRUKKEN Maak je eigen wenskaart. zat, 27/10/2018 1030: 1700.: In deze workshop maak je je eigen, originele kaartjes met oude loden letters uit de historische drukkerij.
De Spil WORKSHOP.
28 maa 2018 25 apr 2018 30 mei 2018 24 jan 2018 wo 7 maa 2018 workshop play 12 CRAZY ROBOT CLUB. info / tickets. za 9 sep 2017 14u30 workshop 14 WORKSHOP THE MOON IS THE MOON IS THE MOON.

Contacteer ons