Zoeken naar workshop

workshop
Cursus of workshop UiT in Vlaanderen.
Workshop Mexicaans koken. Heverlee Leuven, kookstudio Dishcover. Cursus of workshop. zondag 11 februari 2018. Workshop: schuilknutselen voor de kat. Cursus of workshop. zondag 11 februari 2018. The work of Byron Katie dagworkshop. Antwerpen 18, Oost West Centrum. Cursus of workshop.
Doekjes Broekjes workshops.
Wil je iets anders" leren dan doorgaans in de workshops buikdragen en rugdragen aan bod komt? Laat het ons weten en waarschijnlijk kunnen wij je wel helpen! Enkele voorbeelden: workshop shorties workshop tweelingdragen workshop heupdragen. Info herbruikbare luiers en draagdoeken Nelle's' toffe stofjes, Tienen.
Tupperware Workshop.
Ontdek andere gebruiksmogelijkheden voor de producten die je al hebt. Er kan thuis of op je werk een Afterwork Workshop worden georganiseerd. Je Consulente helpt je je lijst met genodigden klaar te maken en stelt recepten naar jouw smaak voor.
workshop Studio Globo.
De workshop was een echte aanwinst voor ons lesprogramma. Met dank aan de begeleider van Studio Globo, die de juiste snaar raakte met interactie en filmpjes, en die professioneel onze vragen beantwoordde. Walter Kleuthgen, Hotelschool Hasselt. Onze leerlingen vonden de workshop boeiend en erg leerrijk.
Schrijf je in voor onze workshops en leer schilderen als de beste! colora.be.
Dat leren we jou in deze workshop. We leren hoe je hierbij best te werk gaat en we geven je heel veel praktische tips tricks om tot een geslaagd eindresultaat te komen. Workshop: Oude meubeltjes een nieuwe look geven. Tijdens deze workshop geven wij u een grondige uitleg en demonstratie van de mogelijke behandelingen van uw oude meubeltjes: van voorbereiding tot afwerking.
Workshops Velt.
Heerlijk koken zonder suiker, starten met een minimoestuin op je terras, op ontdekking gaan tussen onkruiden in de tuin, Lijkt het je wat? Organiseer voor jouw organisatie of gemeente een van onze vele workshops of lezingen voor je keuken of tuin. Ik" dacht dat ik al iets wist over ecologisch tuinieren, maar ik ben nog veel te weten gekomen in de workshop over de ecologische moestuin."
VDAB-CC Home.
via de menubalk kies je een vakgebied en daarna de workshop van je keuze. via de kalender krijg je een overzicht van alle toekomstige workshops. via de lijst zie je de workshops die heel binnenkort plaatsvinden en meteen ook alle nuttige praktische info.
Workshops Zinnema.
DE KUNST VAN HET VERTELLEN. VAN INSPIRATIE NAAR DE SCÈNE. LIVE ON STAGE: KLAAR VOOR JE EERSTE CONCERT. Om deze site te gebruiken. Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord.
De Spil WORKSHOP.
wo 25 apr 2018 14u familie workshop 10 PLAY. info / tickets. wo 30 mei 2018 14u familie workshop 10 PLAY. info / tickets. za 9 sep 2017 14u30 workshop 14 WORKSHOP THE MOON IS THE MOON IS THE MOON.
Workshop Wikipedia.
Anders dan bij een lezing, waarbij de aanwezigen meest luisteren, wordt in een workshop vaak de mogelijkheid tot intensieve discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven, waarbij de workshopleider aanwezig is om bij te sturen en aanvullende informatie te geven.
Workshops Veritas BE.
Juwelen met drukknop. Topjes en body's.' Onderrokjes en jurkjes. Tops en tunieken. Sweaters, cardigans en bombers. Broeken, shorts en rokken. Naaien, haken, breien, juwelen maken. Onze workshops zijn gezellig én leerrijk. Wat kom jij met ons maken? Zoek je iets specifieks?

Contacteer ons