Resultaten voor COCKTAILWORKSHOP

COCKTAILWORKSHOP
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen. Dit valt ideaal te combineren met een etentje of een avondje uit.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Er zijn bij het maken van een cocktail vier manieren van een cocktail klaar maken. Bij het builden schenken wordt de cocktail meteen in het drinkglas gemaakt omdat mensen eigenlijk totaal niet nodig is of omdat er een bepaald kleureffect moet ontstaan.
Cocktailworkshop! Funkey Lekkere en speelse teambuilding.
EAT me, DRINK me Cocktailworkshop! By Sander No Comments. Op zoek naar een originele activiteit onder vrienden of collegas? Leer zelf cocktails shaken op de Meir of op locatie. Wij bieden formules aan vanaf 20 euro per persoon. Steek samen met vrienden, familie of collegas de handen uit de mouwen en leer als een echte mixologist cocktails maken.
Cocktail workshops.
Wilt u uw collegas eens beter leren kennen op een andere locatie dan de werkvloer? Of wellicht heeft uw zakelijke bijeenkomst even een leuke onderbreking nodig Proost! Een cocktailworkshop is wat u zoekt. Cocktailworkshops zijn mogelijk op vele vaste locaties en zelfs op uw eigen locatie. Cocktailworkshop The Rum Experience.
Cocktail workshop in Brussels Atelier Cocktail à Bruxelles Learn how to make delicious cocktails Teambuilding in Brussels.
The course includes some theory about what alcohol goes with what mixer, demonstrations, a practical part for you to discover your hidden bartending talent and the making of 3 cocktails by yourself that you can then drink, of course, assistance from start to end take home recipe are also included you can easily make those cocktails again!
Cocktailworkshop: Toerisme Stad Roeselare.
Home In groep Activiteiten Cocktailworkshop. The Londoner is een cocktailbar waar de Londen Oldschool cocktailspirit heerst, zowel op vlak van smaakontwikkeling als bediening. Het vak van het cocktailshaken leerde Lowie aan als bartender in Londen en deze kennis wil hij overbrengen naar jou.
Cocktailworkshop Tao Resto Loungebar.
Zelf aan de slag gaan in onze bar? Proef dan samen met uw vrienden van deze cocktailworkshop. Sex on the beach, Mojito en Gin Fizz hebben voor u geen geheimen meer na het volgen van deze 1 à 2 uur durende workshop.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Ontdek de wondere cocktailwereld! Ontdek tal van mogelijkheden om je onder te dompelen in de wereld van cocktails, mocktails en gin. Volg een cocktailworkshop ken je klassiekers, een gintasting of een workshop mocktails. Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding!
Cocktail Workshop Sipsnsoda Sipsnsoda.
Bij de make" me a pro" formule gaan we dieper in op het versieren van de cocktail en nemen we de tijd om een echt kunstwerkje te maken. We werken met de nieuwe en classic technieken uit de cocktail scene.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Wat wil je zeker weten? Na het volgen van deze cocktailworkshop mag je je met recht en reden cocktailprins of prinses noemen. Je zal vriend en vijand verbazen met je kunde en overladen worden met complimentjes over je lekkere cocktailcreaties.
Cocktail workshop By Peter Grunewald.
Cocktail workshop/ drink bondiger: DIY afterwork drink: een demonstratie van 2 essentiële cocktails en jij maakt, met mijn hulp, een overheerlijke versie van jouw favoriete cocktail. Deze mini cocktail workshop is het perfecte alternatief voor een traditionele receptie na een dag meeting, seminarie.

Contacteer ons