Resultaten voor COCKTAILWORKSHOP

COCKTAILWORKSHOP
Cocktail Workshop Funkey Samen cocktails maken en proeven als teambuilding.
EAT me, DRINK me Cocktailworkshop. By Sander 17 mei 2017 No Comments. Tijdens een cocktailworkshop ken je klassiekers wordt de wondere wereld van het shaken uit de doeken gedaan. Tal van delicieuze cocktails passeren de revue: de Cubaanse Mojito, de Braziliaanse Caipirinha en de Mexicaanse Margarita.
Cocktail Workshop Gent? Workshop cocktails maken in Gent.
Wegens zijn ligging in een uitgestrekt gebied van bloemen en plantenkwekerijen wordt Gent ook de Bloemenstad genoemd.De inwoners van Gent heten Gentenaars en dragen de bijnaam Stroppen Stroppendragers. Een cocktailworkshop combineren met een diner? Stuur ons een berichtje voor actuele menu-kaarten en prijzen.
Workshops Cock a Vero.
Shaken, mengen, blendenje wil al langer wel eens zelf een lekkere cocktail maken maar je weet niet precies welke dranken bij elkaar kunnen, hoe je het beste kunt shaken en wat de bereidingstechniecken zijn. In onze workshops leer je het allemaal!
Bedrijfsuitje COCO, The Cocktailcompany, Cocktailworkshops, coco-the-cocktailcompany-cocktailworkshops.
Mojito, Mai-Tai, jellyfish of Cosmopolitan? Al deze zaken blijven niet onaangeroerd bij de cocktailworkshop van COCO, the Cocktail Company. De Cocktailworkshop Go Coco biedt je een unieke ervaring waarbij teambuilding, passie en plezier centraal staan. Amusement, interessante informatie en verrukkelijke cocktails vormen samen de perfecte mix voor een knap staaltje entertainment.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen. Dit valt ideaal te combineren met een etentje of een avondje uit.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Er zijn bij het maken van een cocktail vier manieren van een cocktail klaar maken. Bij het builden schenken wordt de cocktail meteen in het drinkglas gemaakt omdat mensen eigenlijk totaal niet nodig is of omdat er een bepaald kleureffect moet ontstaan.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Ontdek de wondere cocktailwereld! Ontdek tal van mogelijkheden om je onder te dompelen in de werelden van cocktails, mocktails en gin. Volg een cocktailworkshop ken je klassiekers, een gintasting of een workshop mocktails. Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding!
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Wat wil je zeker weten? Na het volgen van deze cocktailworkshop mag je je met recht en reden cocktailprins of prinses noemen. Je zal vriend en vijand verbazen met je kunde en overladen worden met complimentjes over je lekkere cocktailcreaties.
Cocktail workshops 1001activiteiten.be.
Houdt u van een lekkere cocktail en bent u op zoek naar een gezellige activiteit met uw collegas, vrienden of familieleden? Mix, shake en stir je eigen heerlijke cocktail in een van deze workshops! Er zijn wel 9 vaste locaties in België waar u een cocktailworkshop kunt doen.
Cocktailworkshop: Toerisme Stad Roeselare.
Home In groep Activiteiten Cocktailworkshop. The Londoner is een cocktailbar waar de Londen Oldschool cocktailspirit heerst, zowel op vlak van smaakontwikkeling als bediening. Het vak van het cocktailshaken leerde Lowie aan als bartender in Londen en deze kennis wil hij overbrengen naar jou.
Cocktailworkshop eigen locatie TB Events.
Wat zijn de kosten voor de cocktailworkshop? De workshop duurt ongeveer 2 uur. De cocktailworkshop boek je al voor 2450, inclusief btw vanaf 15 personen. Inclusief welkomstcocktail en twee cocktails die je zelf bereidt per persoon, exclusief reiskosten op aanvraag.

Contacteer ons