Zoeken naar COCKTAILWORKSHOP

COCKTAILWORKSHOP
Cubaanse cocktailworkshop Meet in Oostende.
Peter demonstreert hoe je met wat rietsuiker, limoen, munt, soda, ijs en rum een overheerlijke mojito maakt. Ieder team krijgt een tafel met ingrediënten toegewezen en kan aan de slag. Deze cocktailworkshop kan georganiseerd worden op de Mercator, op het strand, in Fort Napoleon.
Teambuilding Cocktail workshop TeambuildingGuide.
Wil je dat de baas zijn favoriete cocktail zeker niet ontbreekt in de selectie? Dan hoef je dit enkel mee te geven en leren wij jullie de perfecte bereiding. Als je de keuze aan ons over laat kan je je verwachten aan gedurfde combinaties en verrassende cocktails.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen. Dit valt ideaal te combineren met een etentje of een avondje uit.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Er zijn bij het maken van een cocktail vier manieren van een cocktail klaar maken. Bij het builden schenken wordt de cocktail meteen in het drinkglas gemaakt omdat mensen eigenlijk totaal niet nodig is of omdat er een bepaald kleureffect moet ontstaan.
Cocktail Workshop Funkey Samen cocktails maken en proeven als teambuilding.
EAT me, DRINK me Cocktailworkshop. By Sander 17 mei 2017 No Comments. Tijdens een cocktailworkshop ken je klassiekers wordt de wondere wereld van het shaken uit de doeken gedaan. Tal van delicieuze cocktails passeren de revue: de Cubaanse Mojito, de Braziliaanse Caipirinha en de Mexicaanse Margarita.
Cocktailworkshop: Toerisme Stad Roeselare.
Home In groep Activiteiten Cocktailworkshop. The Londoner is een cocktailbar waar de Londen Oldschool cocktailspirit heerst, zowel op vlak van smaakontwikkeling als bediening. Het vak van het cocktailshaken leerde Lowie aan als bartender in Londen en deze kennis wil hij overbrengen naar jou.
Jong KWB Appels.
Cocktailworkshop Teambuilding Kokima corporate events.
Alles zat zeer goed in mekaar, zeer bekwame barman en vlot in de omgang." Mocktails, de alcohol-vrije cocktail. De cocktail ervaring zonder alcohol? Laat ons weten als je graag mocktails mee in je workshop wilt verwerken zodat onze bartender jullie alcohol-vrij de cocktailwereld kan laten verkennen.
Cocktailworkshop Tao Resto Loungebar.
Zelf aan de slag gaan in onze bar? Proef dan samen met uw vrienden van deze cocktailworkshop. Sex on the beach, Mojito en Gin Fizz hebben voor u geen geheimen meer na het volgen van deze 1 à 2 uur durende workshop.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Ontdek de wondere cocktailwereld! Ontdek tal van mogelijkheden om je onder te dompelen in de werelden van cocktails, mocktails en gin. Volg een cocktailworkshop ken je klassiekers, een gintasting of een workshop mocktails. Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding!
Cocktail Workshop Sipsnsoda Sipsnsoda.
Bij de make" me a pro" formule gaan we dieper in op het versieren van de cocktail en nemen we de tijd om een echt kunstwerkje te maken. We werken met de nieuwe en classic technieken uit de cocktail scene.

Contacteer ons