Op zoek naar cover bands?

cover bands
live bands, cover bands.
Live bands boeken live muziek voor uw bruiloft, trouwfeest, receptie. U bent op zoek naar live muziek voor uw bruiloft / trouwfeest? Of voor een andere evenement zoals een receptie, verjaardag? Wij hebben enkele top live bands voor u ter beschikking!
TomCat cover en party band uit Antwerpen, Vlaanderen.
Maandag 28 september 2015, 20u22 Geef je reactie. Proef op zaterdag 3 oktober de TomCat-coctail: een smaakvolle mix van goeie covers, pittig en met een hoog percentage ambiance. Klaar voor het najaar. Donderdag 3 september 2015, 19u10 Geef je reactie.
De betere coverbands in België en Nederland.
Grannys brengt covers uit alle jaren in alle genres van de bovenste plank een mix van excellente muzikanten, interactie met het publiek en bekende pop, rockdisco, en funk nummers in eigenwijze cover jasjes. 32.497 89 78 35. KOEKELARE The Servants nemen u mee waar Kurt, Krist, Dave en Pat ons achterlieten op die fatale dag in april 1994 toen Nirvana ophield te bestaan. The Servants brengen een Tribute aan de laatste echte grote rockband uit de geschiedenis met echte liefde voor de muziek, live-spirit en punkrock-attitude. 32.473 57 80 26. THE RATTLESHAKE COMBO. ANTWERPEN De leden van The Rattleshake Combo zijn ervaren muzikanten, en spelen reeds teveel jaren om te tellen. Hun passie voor Rockabilly, Rock n roll, Swing en Country gaat zeer diep. Optreden doen we zowat overal, het ganse jaar door, dit zowel in België als daar buiten. 32.478 99 85 15. SONS OF QUEEN. SINT-JORIS Sons Of Queen-the-original. That's' what we are. Ze zijn anders dan zowat alle andere tribute bands omdat ze niet werken op de Queen looks maar op de pure sound.
Trio Bluf Akoestische Coverband.
tiefconcerten, soirees, opendeurdagen, tuinconcerten, galabals, jubileums, soirées, kroegentochten, bedrijfs feesten, aperitiefconcerten, opendeur dagen, tuinconcerten, recepties, privéfeesten, trouwfeesten, galabals., Trio BLUF is een akoestische coverband uit Vlaanderen die steeds opnieuw weet te verrassen door een wervelende show in het publiek te brengen en hun setlist speels opbouwt met nummers op aanvraag.
Coverband Wikipedia.
Reguliere artiesten zijn vaak te duur om voor zoiets in te huren, een coverband is hiervoor een prima alternatief. Daarnaast trekken bands die bekende nummers ten gehore brengen veel meer publiek dan onbekende bands met eigen repertoire. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleCoverbandoldid47195449.:
Op zoek naar een degelijke live band en coverband in België?
Als onbekende band zijn we in tegenstelling tot de bekende bands een relatief goedkope coverband maar leggen het accent op de kwaliteit van de live muziek en op de afwisseling van muziekstijlen.De muzikanten die hierin meespelen zijn realistische, bescheiden mensen die een professionele muziekopleiding hebben genoten en die al heel wat kilometers op hun teller hebben staan.
Bands Artists Bands voor de beste coverbands en tributebands.
Agenda Tickets kopen. The Clash of the Cover Bands. LEGENDS of ROCK Tribute Tour. Bands Exclusives Tributebands Coverbands Originals. Exclusives Tributebands Coverbands Originals Back to top. ONE: A Tribute to U2. De unieke benadering van de U2 Sound Feel in combinatie met een energieke presentatie en gepassioneerd samenspel zorgt voor een ultieme U2 beleving.
Coverbands.
U bent op zoek naar coverband om van Uw feest een onvergetelijke avond te maken, dan heeft U hem gevonden. De band heeft een zeer breed repertoire van rock-funk-soul-pop, disco en dancenummers. Kort gezegd brengt SUBLIMINALL eigenlijk elke gekende cover in een 2 uur durende liveshow waar de klassiekers naadloos overgaan in elkaar.
Coverbands boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Staat de coverband waar u naar op zoek bent er niet bij? Informeer vrijblijvend bij onze adviseurs tel0497-360718.: Wij helpen u graag bij het zoeken en boeken van de juiste coverband. Selecteer op alfabet. Zoek in artiesten. 70's' Disco Funk. Dance House Bands.
Coverband Wikipedia.
Reguliere artiesten zijn vaak te duur om voor zoiets in te huren, een coverband is hiervoor een prima alternatief. Daarnaast trekken bands die bekende nummers ten gehore brengen veel meer publiek dan onbekende bands met eigen repertoire. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleCoverbandoldid47195449.:
ATOMIK artists Coverbands.

Contacteer ons