Meer resultaten voor catering op locatie

catering op locatie
Coeur Catering.
Naast zijn eigen feestlocaties, ontfermt Coeur Catering zich over de catering van elk type event prive of corporate in tal van andere feestzalen en eventlocaties in heel Belgie, en ver daarbuiten. En toch hoeft u zich niet te binden aan een vaste locatie want Coeur Catering kan even goed een mobiele unit voorzien op om het even welke locatie u in gedachten heeft.
Catering Events CORDA CUISINE Self-service Restaurant.
Onze cateringservices zijn vernieuwend en bieden vooral een totaalconcept. Wij zorgen voor het culinaire aspect, een stijlvolle aankleding van de locatie, een leuke makkelijk te bereiken locatie mét gratis parking. Catering op locatie. Graag catering op uw bedrijf of aan huis?
Catering Restaurant Feestzaal Bebronna.
Bebronna verzorgt voor u graag ook de catering op locatie. U mag catering in de ruimste zin van het woord interpreteren. Wij verzorgen een totaal evenement met alle materialen, personeel en dergelijke. Maar wij staan ook klaar om enkele eenvoudige maaltijden te leveren voor uw zakenlunch op kantoor.
Kuzina, uw specialist voor catering op maat Kuzina, catering op locatie.
Kuzina vertaalt uw dromen in een onvergetelijk feest of evenement, tot in de puntjes verzorgd. Kuzina is gespecialiseerd in catering op locatie met een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Wij werken naar eenieders budget voor feesten van 2 tot 500 personen.
Op locatie catering T ANEMOONTJE.
Catering op locatie.
Catering op locatie.
Catering op locatie. U plant een communiefeest, receptie, babyborrel, evenement of dergelijke? Wij kunnen u daarbij helpen! Wij verzorgen uw receptie, diner, volledig menu op locatie. Wij voorzien borden, bestek, aangepaste glazen, professionele bediening, Ook de dranken, bieren, wijnen, frisdranken brengen wij mee.
Flame Catering The Fire Within.
Voor al wie houdt van feesten! Flame catering verzorgt de volledige catering voor alle mogelijke bedrijfsfeesten, familiefeesten en huwelijksfeesten op elke locatie. De lijst van mogelijke gelegenheden is vrijwel eindeloos. Van elk feest maken wij een unieke gebeurtenis waarbij culinair genieten centraal staat.
Catering op locatie Restaurant De Hof.
Catering op locatie. Uw gasten thuis of in uw bedrijf ontvangen vraagt om een goede organisatie. Onze diensten kunnen u veel werk uit handen nemen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op uitstekend verzorgde catering op maat. Restaurant De Hof verzorgt uw catering op locatie vanaf 30 personen tot ca.
ToetToetFoodHuur foodtrucks in België Foodtruck huren? Boek de leukste foodtruck voor je feest.
Wij verzorgen uw catering op locatie. Hamburgersbeenhampulled, porksaté, en nog veel meer! Smaakpallet is een foodtruck dat een aantal basisconcepten aanbiedt maar ook graag samen met u. Madam Kwizien is het zelfrijdende mobieltje dat gans Vlaanderen doorkruist met heel wat lekkers.
Catering op locatie.
Chef Nicolas neemt zijn serviesgoed en glaswerk mee en hij ruimt na afloop alles op. De Citroën HY is niet alleen functioneel, maar zorgt met zijn karakteristieke uitstraling ook voor een bijzondere aankleding van uw feest of evenement. Catering op uw locatie.

Contacteer ons