Resultaten voor catering paella

catering paella
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Reserveer tijdig de catering voor uw tuinfeest of themafeest. Eveneens voor het huren van pannen gelieve tijdig te reserveren. Paella bij u thuis of op locatie. Wij bereiden paella bij u thuis met eventueel bijhorende Spaanse tapas of op een andere locatie.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Lees hier de reacties op onze diensten. Paella aan huis. Bereiding in reuze paellapan. Catering of traiteur nodig? Je organiseert een feest of wil iemand verrassen? Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie?
Tapas Traiteur Paella buffet op locatie Dé tapas traiteur catering.
Hapjes op maat. Genieten met Tapas Paella Catering. 2875, per persoon, vanaf 30 personen. Aanvragen Tapas paella Buffet de Tapas Traiteur! Tapas als voorgerecht en de overheerlijke Spaanse paella als hoofdgerecht zorgen voor het zomerse gevoel op uw feest of evenement.
Catering: Cook Fusion webshop.
Organiseert u een feest of evenement en wenst u een originele maar vooral lekkere maaltijd voor te schotelen voor uw gasten. Wij zijn een catering bedrijf gespecialiseerd in tapas, paella, wok en pasta, We bereiden deze gerechten vers ter plaatse in grote authentieke pannen op grote branders.
Paella catering en traiteur, de echte Spaanse keuken Paella Fusion.
Ontdek de paella kookartikelen. Home / Spaanse catering / Paella / Tapas / Tapas en paella / Dessertenbuffet / Dranken / Praktische info / Foto's' / Verhuur kookgerei / Verkoop kookgerei / Paella recepten / Reservatie / Contact en route / Algemene voorwaarden.
Traiteur Joachim Limburg Heers Catering, BBQ, Tapas, Paella, Koud en warm buffet, Kok aan huis.,
Lekker eten bij u thuis. BBQ, tapas paella. Is het lekker weer en heb je zin in BBQ? Of meer in een heerlijke paella? Maar neem ook zeker een kijkje bij de tapas! Copyright 2018 Traiteur Joachim All Rights Reserved.
Fooddish WELKOM tapas paella zarzuela Bonheiden Mechelen traiteur.
Wees gerust, wij serveren je niet de Spaanse versie van de opera, geserveerd op een bedje folklore. Bij ons vind je de heerlijke Spaanse visstoofpot. Zarzuela is net zoals de paella een eenpansgerecht maar bestaat, in tegenstelling tot de paella, enkel uit vis.
Tapas en Paella traiteur en catering, ter plaatse bereidt in grote paellapannen.
Om de paella te bereiden gebruiken wij de speciale en authentieke pannen, branders, onderstellen en gasflessen. Vegetarische paella catering? Een vegetarische paella is enkel mogelijk in combinatie met een gewone paella en dit vanaf 50 personen. Vervoersonkosten paella en tapas traiteur.
Traiteur Hasta La Vista Gent spaanse furie in de keuken met Johnny Larrea Betolaza.
Prijs per persoon 6% btw incl: 4900., Voor de lekkerbekken onder jullie: kreeft bij de paella HLV te verkrijgen en dit voor 140/pp, supplement. De paella Hasta La Vista EXTRA is ook afzonderlijk te verkrijgen en dit voor 250/pp, met halve kreeft 390/pp.
Paella Catering t Blokske Paella op locatie.
VALENCIANA traditionele paella met kip en zeevruchten. kip, mosselen, gambas, calamares, venusschelpen. CON CARNE paella voor de vleesliefhebber. kip, konijn, varkensribbetjes, chorizo, merguez. DE MARISCO paella voor de visliefhebber. mosselen, gambas, calamares, venusschelpen, langoustines, kokkels. MIXTA paella met alles erop en eraan.

Contacteer ons