Meer resultaten voor paella bij u thuis

paella bij u thuis
Kok Aan Huis Gino.
Wij zorgen voor de rest. Geniet van je feest. Je wens komt uit. De locatie is perfect en mooi aangekleed. Het ruikt bovendien al super lekker en de sfeer zit er al goed in. Hier is Kok Aan Huis Gino aan het werk.
Spaanse catering en traiteur aan huis Paella Fusion.
Tapas als apero waarna we een heerlijke paella ter plaatse bereiden. Als aanvulling op één van de bovenstaande formules kan u voor bijpassende dranken en het dessertenbuffet kiezen. Paella Tapas Tapas en paella Dessertenbuffet Dranken Praktische info Foto's' Referenties Reservatie.
Traiteur Diensten Tio Paco.
Afhalen of bij u thuis, Tio Paco kent de mediterraanse culinaire traditie en biedt u overheerlijke tapas of paella aan. Ontdek deze en andere op volgende pagina's. De verschillende tapastafels die wij u voorstellen zijn een combinatie van lekkere hapjes uit de verschillende streken van Spanje in buffetvorm. Lees meer Paella.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie? Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Proef de sfeer. We komen ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden paella naar believen.
Paella West-Vlaanderen goudengids.be.
Vissersstraat 48, 8370 Blankenberge. Vierhekkensstraat 11, 9031 Drongen Gent. Bezoek onze webpagina. 17 Paella De Prins. Wallestraat 121, 9700 Ename Oudenaarde. 900: 1200, 1200: 1400, 1400: 1800.: 18 Haenebalcke-Van Speybroeck. Lusthoflaan 12, 9030 Mariakerke Gent. 19 Casa De Las Tapas.
Paella traiteur De Koerier van Navarra.
De Koerier van Navarra bereidt dit uitzonderlijke rijstgerecht bij U thuis ook in een reuzenpan op een reuzenvuur. klik links bovenaan op deze pagina op STORY PAELLA daar ook meer over de Jambalaya. De prijzen, de bereiding en de voorbereiding van JAMBALAYA zijn identiek aan onze paella.
Guido's' PaÃlla feest bij u thuis vanaf 25 personen.
Zoekt u iemand die bij u thuis of op een zelf gekozen locatie Paella met of zonder tapas ter plaatse komt klaarmaken? Vanaf 25 pers komen wij tot bij u. Binnen een tijdspanne van 25, uur is iedereen bediend van een lekker bord Paëlla naar keuze.
Paella Feestje Thuis Barra Paella Catering.
Paella Feestje Thuis. Ook thuis zorgen wij voor een Spaans feestje met goed en eerlijk eten in een Mediterrane sfeer. Een tuinfeest, verjaardagsfeest of borrel wij komen graag langs en laten je gasten genieten van de mooiste paellas. Stel je menu samen.: Prijzen Tapas Pintxos. Barra Paella Catering in actie. Op naar t zuiden: Vakbeurs Facilitair Den Bosch 16 jan. NeighbourFood Noelle Festival 20 21 dec Westergasterrein. Paella bij ABN Amro op de Zuidas in Amsterdam.
Formules La Comida.
Bent u op zoek naar een flexibele, budgetvriendelijke formule die zeker bij iedereen in de smaak gaat vallen? Onze smeuïge, smaakvolle paella is niet alleen overheerlijk, maar ook een streling voor het oog! Wij nemen alles mee om de paella te bereiden, zodat u tesamen met uw gasten/klanten van het feest kan genieten.
la fiesta!
Een geslaagd feest start met LA FIESTA. Een geslaagd feest start met La Fiesta, want bij La Fiesta haalt u de Spaanse sfeer in huis. Wij bereiden bij u thuis en op andere locaties paella, tapas of onze Spaanse barbecue.
paella aan huis bereidpaëlla, tapas, Brassschaat, Antwerpen, culinarium, kok aan huispaella, t Culinarium.,
Onze paella wordt bij u ter plaatse gemaakt met de volgende ingrediënten naar beschikbaarheid.: De Classic paella.: Paella rijst, grote black tiger gamba's' en scampi maat16/20, langoustinestaartjes, calamares, kip, chorizo, greenshell mosselen, boontjes, paprika, erwtjes, sherry en een heerlijke geheime" bouillon van de chef.

Contacteer ons