Resultaten voor paella bij u thuis

paella bij u thuis
El Sabor Del Sur Heerlijke tapas en paella aan huis in Antwerpen.
De allerbeste tapas en paella aan huis in Antwerpen en omstreken. Paella, tapas, Mexicaans of barbecue aan huis? Als Spaanse traiteur voor Antwerpen en omstreken maken we er een echt feestmaal van! El Sabor Del Sur gelijk aan Zuiders genot. Joeri Govaerts en Saskia Cuppens zijn de gezichten achter traiteur El Sabor Del Sur in Antwerpen. Joeri heeft als echte Bourgondiër een liefde voor alles wat lekker is. Saskia, een evangelist van de Mediterrane keuken, wil haar passie met zoveel mogelijk mensen delen. Samen zorgen zij voor de culinaire sensatie op uw evenement in Antwerpen en omstreken. Voor al uw festiviteiten. Dankzij ons uitgebreid gamma en zeer persoonlijke aanpak kan traiteur El Sabor Del Sur voorzien in al uw feestbehoeften. Een bescheiden feestje bij u thuis ter ere van een verjaardag, communie, of geboorte, of gaat het om een grootschalig huwelijksfeest?
Paella traiteur De Koerier van Navarra.
In dit boek beschrijft Ivo Hermans het verhaal van 1000 jaar rijst in Spanje. Hierin staat ook het recept van de bijzondere paella die hij bij U thuis bereid als paellakok bij de De Koerier van Navarra. Arroz verscheen in 2007 en is verkrijgbaar in de boekhandel isbn 978 90 6445 439 4.
Paella feest.
Als enige in België en Nederland maakt Paella Party ter plaatse een grandioze paella in een reuze pan op de échte Spaanse authentieke manier en dit vanaf 30 tot 600 personen! Wij brengen de gezellige Spaanse sfeer bij u thuis of op locatie.
Paella traiteur, originele feest ideeën: Paella bij u thuis voor communiefeestenz.,
Paella bij u thuis of op andere feesten. Gedaan met de barbeque! Als paella traiteur bereiden wij paella aan huis of op een andere locatie. De heerlijkste, verse en gezonde paella. Vanaf 25 personen halen wij de Spaanse sfeer naar uw tuinfeest of naar uw bedrijf.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie? Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Proef de sfeer. We komen ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden paella naar believen.
Formules La Comida.
Bent u op zoek naar een flexibele, budgetvriendelijke formule die zeker bij iedereen in de smaak gaat vallen? Onze smeuïge, smaakvolle paella is niet alleen overheerlijk, maar ook een streling voor het oog! Wij nemen alles mee om de paella te bereiden, zodat u tesamen met uw gasten/klanten van het feest kan genieten.
Paella catering paella foodtruck aan huis of op uw party te Antwerpen.
De basisingrediënten zijn ajuin paprika, rijst, knoflook, witte wijn, erwten, citroen, peterselie vis-of vlees bouillon, schaaldieren venusschelpen, mosselen, gambas, inktvis. Bij een mixed paella komen hier nog kippenboutjes en chorizo bij kijken. Bij een vispaella voegen we nog 3 soorten witte vis toe. Heeft u echter specifieke wensen hoe u uw paella het liefst eet of bepaalde allergieën?
Tapas Traiteur Paella buffet op locatie Dé tapas traiteur catering.
Paella de Marisco/Zeevruchten Paella. Paella tradicional/Traditionele Paella. Paella Mixta/Gemengde Paella. Paella de Marisco/Zeevruchten Paella. 2875, per persoon, vanaf 30 personen. Bekijk uw keuzes.: Arabisch Mezze Buffet. Tapasbuffet a la Barcelona. Catalaans Tapas Buffet de Luxe. Hollandse Hapas de Luxe. Italiaans buffet Nieuwe Website. Marokkaans CousCous buffet. Marokkaans Tajine Buffet. Marokkaans Arabisch Marrakesh Buffet. Mediterannee Basis Tapasbuffet. Mediterannee de Luxe Tapasbuffet. Mexicaans Tapasbuffet El Castillo. Tapas Paella Catering. Tapas borrelbuffet Spaanse Siësta. Tapas, antipasti en fingerfood. Passie en zorg voor de Spaanse keuken en catering. De Spaanse keuken is een van de lekkerste keukens ter wereld. Voor iedereen wat wils, zowel lekkere vlees, vis, en vegetarische gerechten. Ons Spaanse concept komt ieders wens op smaakgebied tegemoet. Vraag offerte aan Of neem contact met ons op. Spaanse Traiteur en Catering bij u thuis of op kantoor?
Spaanse catering en traiteur aan huis Paella Fusion.
Tapas als apero waarna we een heerlijke paella ter plaatse bereiden. Als aanvulling op één van de bovenstaande formules kan u voor bijpassende dranken en het dessertenbuffet kiezen. Paella Tapas Tapas en paella Dessertenbuffet Dranken Praktische info Foto's' Referenties Reservatie.
Kok Aan Huis Gino.
Tijd voor eens iets anders, weg met de traditionele barbecue, gourmet-stelletjes of fondue. Wij bereiden paella bij U thuis. De heerlijkste, rijkelijkste, gezondste en meest verse paella. Vanaf 30 personen bereiden we dit authentieke Spaanse gerecht waar U het wil.

Contacteer ons