Resultaten voor paella bij u thuis

paella bij u thuis
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Paella bij u thuis of op locatie. Wij bereiden paella bij u thuis met eventueel bijhorende Spaanse tapas of op een andere locatie. Als paella traiteur zorgen wij voor alle ingrediënten, pannen, branders, staanders en gasflessen. U kan samen genieten met uw gasten terwijl wij voor u en uw gasten de lekkerste paella bereiden in een authentieke paellapan.
Kok Aan Huis Gino.
Tijd voor eens iets anders, weg met de traditionele barbecue, gourmet-stelletjes of fondue. Wij bereiden paella bij U thuis. De heerlijkste, rijkelijkste, gezondste en meest verse paella. Vanaf 30 personen bereiden we dit authentieke Spaanse gerecht waar U het wil.
Paella traiteur De Koerier van Navarra.
idem zonder inktvis en mosselen mosterdzaad, korianderzaad, oregano, tijm, komijn en rietsuiker. In dit boek beschrijft Ivo Hermans het verhaal van 1000 jaar rijst in Spanje. Hierin staat ook het recept van de bijzondere paella die hij bij U thuis bereid als paellakok bij de De Koerier van Navarra.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie? Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Proef de sfeer. We komen ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden paella naar believen.
Paella catering paella foodtruck aan huis of op uw party te Antwerpen.
De basisingrediënten zijn ajuin paprika, rijst, knoflook, witte wijn, erwten, citroen, peterselie vis-of vlees bouillon, schaaldieren venusschelpen, mosselen, gambas, inktvis. Bij een mixed paella komen hier nog kippenboutjes en chorizo bij kijken. Bij een vispaella voegen we nog 3 soorten witte vis toe. Heeft u echter specifieke wensen hoe u uw paella het liefst eet of bepaalde allergieën?
Paella traiteur, originele feest ideeën: Paella bij u thuis voor communiefeestenz.,
Paella bij u thuis of op andere feesten. Gedaan met de barbeque! Als paella traiteur bereiden wij paella aan huis of op een andere locatie. De heerlijkste, verse en gezonde paella. Vanaf 25 personen halen wij de Spaanse sfeer naar uw tuinfeest of naar uw bedrijf.
Paella feest.
Als enige in België en Nederland maakt Paella Party ter plaatse een grandioze paella in een reuze pan op de échte Spaanse authentieke manier en dit vanaf 30 tot 600 personen! Wij brengen de gezellige Spaanse sfeer bij u thuis of op locatie.
Paella catering en traiteur, de echte Spaanse keuken Paella Fusion.
Een geslaagd feest in een zomers jasje met heerlijke gerechten daarvoor moet u bij Paella Fusion zijn. Wij brengen de authentieke Spaanse keuken op uw bord in de vorm van paella en tapas. Het bereiden van de paella wordt ter plaatse uitgevoerd in een grote authentieke paellapan door onze professionele paelleros.
Paella Outdoor Catering.
Spaanse avond met Paella. Wij brengen de gezellige Spaanse avondsfeer bij u thuis of op locatie, met een Spaanse authentieke reuzepan. U zorgt voor de gasten, de passende salsamuziek en samen met onze heerlijke paellas zorgen wij voor een geslaagde Spaanse avond!

Contacteer ons