Resultaten voor paella catering

paella catering
Catering: Cook Fusion webshop.
Organiseert u een feest of evenement en wenst u een originele maar vooral lekkere maaltijd voor te schotelen voor uw gasten. Wij zijn een catering bedrijf gespecialiseerd in tapas, paella, wok en pasta, We bereiden deze gerechten vers ter plaatse in grote authentieke pannen op grote branders.
Jo El Paellero's' Zuiderse catering: paella, mediterraan buffet, pasta, couscous, drank, rijst.
Jo El Paellero's' zuiderse catering is sinds 1991 een vaste waarde. Ambachtelijk en traditioneel zuiders vakmanschap is Jo's' sleutel tot succes. Hierdoor hebben we duurzame contacten met een brede waaier aan klanten uit particuliere en professionele middens. Onze uitvalsbasis is Oostende en we bieden onze zuiderse specialiteiten en dienstverlening aan in gans Vlaanderen.
Paella Tapas Catering Amsterdam Utrecht Zeist Den Haag Rotterdam Spaans Feest bruiloft.
Spaanse Paella Catering PrestigeCatering Prestige.
Na jaren verblijf in Spanje heeft deze ondertussen gepensioneerde vriend de Paella microbe te pakken, en heeft deze zich gespecialiseerd in het maken van Spaanse Paella. Wij als catering bedrijf voorzien natuurlijk de borden en bestekken. En onze Paella specialist maakt de Paella vers ter plaatse aan.
Paella catering en traiteur, de echte Spaanse keuken Paella Fusion.
Ontdek de paella kookartikelen. Home / Spaanse catering / Paella / Tapas / Tapas en paella / Dessertenbuffet / Dranken / Praktische info / Foto's' / Verhuur kookgerei / Verkoop kookgerei / Paella recepten / Reservatie / Contact en route / Algemene voorwaarden.
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Reserveer tijdig de catering voor uw tuinfeest of themafeest. Eveneens voor het huren van pannen gelieve tijdig te reserveren. Paella bij u thuis of op locatie. Wij bereiden paella bij u thuis met eventueel bijhorende Spaanse tapas of op een andere locatie.
Tapas en Paella traiteur en catering, ter plaatse bereidt in grote paellapannen.
Om de paella te bereiden gebruiken wij de speciale en authentieke pannen, branders, onderstellen en gasflessen. Vegetarische paella catering? Een vegetarische paella is enkel mogelijk in combinatie met een gewone paella en dit vanaf 50 personen. Vervoersonkosten paella en tapas traiteur.
Pasado foodtruck catering mediterraans mexicaans vlaams Antwerpen.
Onze foodtrucks zijn retro caravans die rustiek en gezelligheid uitstralen. Mensen komen langs de grote pannen staan en slaan een gezellig babbeltje! Wil je Mexicaanse Chili con carne, Franse Coq au vin of een Spaands paella? Pasado Catering Services bereidt het allemaal!
Traiteur Hasta La Vista Gent spaanse furie in de keuken met Johnny Larrea Betolaza.
Prijs per persoon 6% btw incl: 4900., Voor de lekkerbekken onder jullie: kreeft bij de paella HLV te verkrijgen en dit voor 140/pp, supplement. De paella Hasta La Vista EXTRA is ook afzonderlijk te verkrijgen en dit voor 250/pp, met halve kreeft 390/pp.
la fiesta!
La Fiesta kan ook instaan voor de totale organisatie van uw feest met catering, dranken, bediening enzovoort. Maak gerust een afspraak. Ook tijdens de wintermaanden kunt u de Zuiderse zon in huis halen met onze paella of ons uitgebreid tapasbuffet of pastabuffet.
Homepage: Cook Fusion webshop.
Cook Fusion is een kookwinkel met kookgerei om binnen en buiten te koken. Eveneens verzorgen wij de catering op feesten en evenementen. Gaat u liever zelf aan de kook dan verhuren we het gepaste kookgerei om heerlijke gerechten te bereiden. Alles over paella.

Contacteer ons