Zoeken naar paella feest

paella feest
10 tips voor een geslaagd paëllatuinfeest! Cuberdon Macaron.
Draag tot slot een grote portie eieren naar de Arme Klaren want een geslaagd tuinfeest valt of staat met goed weer. Blijf de regen uit en kan je profiteren van goed Belgisch weer dat wordt jouw feest beslist een hit. Veel succes en hou mij op de hoogte van jouw ervaringen! Klik om te delen met Twitter Opent in een nieuw venster. Share op Facebook Opent in een nieuw venster. Click to email Opent in een nieuw venster. Klik om af te drukken Opent in een nieuw venster. Klik om op LinkedIn te delen. Opent in een nieuw venster. Klik om op Pinterest te delen Opent in een nieuw venster. Vind ik leuk.: This entry was posted in: Betere adresjes, feestinspiratie, Hippe recepten, party. Tagged with: feestinspiratie, paella aan huis, paellafeest, party, tuinfeest.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Je organiseert een feest of wil iemand verrassen? Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie? Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Proef de sfeer. We komen ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden paella naar believen.
Traiteurdienst Lille Traiteurfeesten Stappaerts: paella, wafels.
Traiteurfeesten Stappaerts verzorgt echter uw feest van A tot Z: zo kunt u naast de stijlvolle en rijkelijk gevulde kaart bij ons tevens terecht voor de nodige muziek disco of livemuziek. Wenst u hulp bij het zoeken van een ideale locatie?
Paella catering en traiteur, de echte Spaanse keuken Paella Fusion.
Een geslaagd feest in een zomers jasje met heerlijke gerechten daarvoor moet u bij Paella Fusion zijn. Wij brengen de authentieke Spaanse keuken op uw bord in de vorm van paella en tapas. Het bereiden van de paella wordt ter plaatse uitgevoerd in een grote authentieke paellapan door onze professionele paelleros.
Paella feest.
Als enige in België en Nederland maakt Paella Party ter plaatse een grandioze paella in een reuze pan op de échte Spaanse authentieke manier en dit vanaf 30 tot 600 personen! Wij brengen de gezellige Spaanse sfeer bij u thuis of op locatie.
Traiteur PataNegra: pasta of paëlla vers gemaakt voor uw feestje.
11/persoon 50 en meer. Paëlla Valencia con Marescos. De klassieke paëlla verrijkt met langoustines. 15/persoon 15 tot 29 personen. 14/persoon 30 tot 49 personen. 13/persoon 50 en meer. Paëlla de luxe. De klassieke paëlla verrijkt met een babykreeftje en langoustines.
Paella traiteur De Koerier van Navarra.
DAARNA RUST DE PAELLA TIEN MINUTEN ONDER DOEK EN VERTELLEN WE HET VERHAAL VAN HET GERECHT EN ALLERLEI CULINAIRE WEETJES. EEN MEERWAARDE VOOR UW FEEST EN VOOR ASPIRANT PAELLA-CHEFS. WE WERKEN OP BASIS VAN EEN BOUILLON MET DE VALENCIAANSE ABSORBTIEMETHODE.
Tapas Traiteur Paella buffet op locatie Dé tapas traiteur catering.
Tapas als voorgerecht en de overheerlijke Spaanse paella als hoofdgerecht zorgen voor het zomerse gevoel op uw feest of evenement. Wanneer uw gasten lekker aan het genieten zijn aan de verschillende tapas met een glas Spaanse wijn zal de paella bereid worden in de grote paellapannen.
MobiKok, uw kok aan huis.
Paella is een rijstgerecht en komt oorspronkelijk uit Valencia. Dit eenpansgerecht komt uit de omgeving van de Albufera, een uitgestrekt rijstgebied ten zuiden van de stad. Hier wordt sinds de dertiende eeuw rijst verbouwd. Onze professionele paella team komt op uw feest of evenement een heerlijke paella bereiden in grote authentieke paellapannen.
Feesten.
Belangrijk: om de paella te bereiden hebben wij een plaats nodig die goed beschut is tegen de regen en wind. Als het goed weer is geen regen én weinig wind kan de pan uiteraard overal opgesteld worden, de beschutte plek dient dan als back-up. Prijzen in euro per persoon incl. 12% BTW het minimum aantal is 25 personen. Vanaf 25 personen: 16. Vanaf 30 personen: 155., Vanaf 35 personen: 15. Vanaf 40 personen: 145., Vanaf 50 personen: 135., Vanaf 60 personen: 13. Vanaf 70 personen: 125., Vanaf 80 personen: 12. Vanaf 90 personen: 115., Vanaf 100 personen: 11. verplaatsingskosten afhankelijk van de afstand tussen de feestlocatie en Leuven, waar onze keuken gelegen is. Contacteer ons via het telefoonnummer 0468/17.72.97 Ward of info@paellawinkel.be voor een offerte op maat. We vragen een voorschot van 15% dat de reservering definitief bevestigt, over te maken op volgend rekeningnummer op naam van FITZ BVBA, Broekstraat 118, 3001 Leuven: BE28 0689 0802 6020. Het resterend saldo dient op de dag van het feest voldaan te worden: in cash of per overschrijving.
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Paella op feesten. Paella met tapas. Paella op uw feest, wat een origineel idee! U organiseert een communiefeest, jubileum, opendeurdag, kinderfeest, bedrijfsfeest, tuinfeest, themafeest of een ander evenement. Hebt u dan al eens gedacht om uw gasten overheerlijke paella aan te bieden?

Contacteer ons