Zoeken naar paella feest

paella feest
Paella catering en traiteur, de echte Spaanse keuken Paella Fusion.
Een geslaagd feest in een zomers jasje met heerlijke gerechten daarvoor moet u bij Paella Fusion zijn. Wij brengen de authentieke Spaanse keuken op uw bord in de vorm van paella en tapas. Het bereiden van de paella wordt ter plaatse uitgevoerd in een grote authentieke paellapan door onze professionele paelleros.
Paella feest.
Als enige in België en Nederland maakt Paella Party ter plaatse een grandioze paella in een reuze pan op de échte Spaanse authentieke manier en dit vanaf 30 tot 600 personen! Wij brengen de gezellige Spaanse sfeer bij u thuis of op locatie.
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Je organiseert een feest of wil iemand verrassen? Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie? Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Proef de sfeer. We komen ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden paella naar believen.
Tapas Traiteur Paella buffet op locatie Dé tapas traiteur catering.
Tapas als voorgerecht en de overheerlijke Spaanse paella als hoofdgerecht zorgen voor het zomerse gevoel op uw feest of evenement. Wanneer uw gasten lekker aan het genieten zijn aan de verschillende tapas met een glas Spaanse wijn zal de paella bereid worden in de grote paellapannen.
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Paella op feesten. Paella met tapas. Paella op uw feest, wat een origineel idee! U organiseert een communiefeest, jubileum, opendeurdag, kinderfeest, bedrijfsfeest, tuinfeest, themafeest of een ander evenement. Hebt u dan al eens gedacht om uw gasten overheerlijke paella aan te bieden?
Paella traiteur, originele feest ideeën: Paella bij u thuis voor communiefeestenz.,
Speciale feestdagen: Nationale feestdag, Vlaamse feestdag, Vlaanderen feest, feest van de dynastie, feest van de arbeid., Teerfeesten en andere verenigingsfeestjes. Alle andere feestgelegenheden. Paella catering foto's.' De prijzen op deze pagina zijn inclusief btw. 2013 Webeagle Algemene Voorwaarden Paella links.
Paella catering paella foodtruck aan huis of op uw party te Antwerpen.
Op uw paella party komen wij ruim op tijd aan. Wij doen aan live cooking en bereiden dus alles ter plekke, onder uw goedkeurend oog, klaar. Zijn er op uw paella feest mensen die geen paella lusten of die allergisch zijn aan bepaalde ingrediënten?
El Sabor Del Sur Heerlijke tapas en paella aan huis in Antwerpen.
De allerbeste tapas en paella aan huis in Antwerpen en omstreken. Paella, tapas, Mexicaans of barbecue aan huis? Als Spaanse traiteur voor Antwerpen en omstreken maken we er een echt feestmaal van! El Sabor Del Sur gelijk aan Zuiders genot. Joeri Govaerts en Saskia Cuppens zijn de gezichten achter traiteur El Sabor Del Sur in Antwerpen. Joeri heeft als echte Bourgondiër een liefde voor alles wat lekker is. Saskia, een evangelist van de Mediterrane keuken, wil haar passie met zoveel mogelijk mensen delen. Samen zorgen zij voor de culinaire sensatie op uw evenement in Antwerpen en omstreken. Voor al uw festiviteiten. Dankzij ons uitgebreid gamma en zeer persoonlijke aanpak kan traiteur El Sabor Del Sur voorzien in al uw feestbehoeften. Een bescheiden feestje bij u thuis ter ere van een verjaardag, communie, of geboorte, of gaat het om een grootschalig huwelijksfeest? Locatie in Antwerpen of daarbuiten? We zoeken samen met u naar een oplossing op maat om uw feest van een zuiders vleugje te voorzien.

Contacteer ons