Meer resultaten voor paella feest

paella feest
Formules La Comida.
Onze smeuïge, smaakvolle paella is niet alleen overheerlijk, maar ook een streling voor het oog! Wij nemen alles mee om de paella te bereiden, zodat u tesamen met uw gasten/klanten van het feest kan genieten. Kan u niet genoeg krijgen van deze heerlijke zeevruchten?
Tapas Traiteur Paella buffet op locatie Dé tapas traiteur catering.
Tapas als voorgerecht en de overheerlijke Spaanse paella als hoofdgerecht zorgen voor het zomerse gevoel op uw feest of evenement. Wanneer uw gasten lekker aan het genieten zijn aan de verschillende tapas met een glas Spaanse wijn zal de paella bereid worden in de grote paellapannen.
Paella op uw feest in een reuzepan? Wij bereiden Spaanse paella en tapas op locatie.
Paella op feesten. Paella met tapas. Paella op uw feest, wat een origineel idee! U organiseert een communiefeest, jubileum, opendeurdag, kinderfeest, bedrijfsfeest, tuinfeest, themafeest of een ander evenement. Hebt u dan al eens gedacht om uw gasten overheerlijke paella aan te bieden?
Paella aan huis traiteur en catering paella feesten.
Je organiseert een feest of wil iemand verrassen? Op zoek naar een originele en lekkere manier om je gasten te imponeren thuis of feestlocatie? Dan ben je bij paellafeesten.be op het juiste adres! Proef de sfeer. We komen ter plaatse met een reuze Spaanse paellapan en bereiden paella naar believen.
Paella catering en traiteur, de echte Spaanse keuken Paella Fusion.
Een geslaagd feest in een zomers jasje met heerlijke gerechten daarvoor moet u bij Paella Fusion zijn. Wij brengen de authentieke Spaanse keuken op uw bord in de vorm van paella en tapas. Het bereiden van de paella wordt ter plaatse uitgevoerd in een grote authentieke paellapan door onze professionele paelleros.
Paella feest.
Als enige in België en Nederland maakt Paella Party ter plaatse een grandioze paella in een reuze pan op de échte Spaanse authentieke manier en dit vanaf 30 tot 600 personen! Wij brengen de gezellige Spaanse sfeer bij u thuis of op locatie.
la fiesta!
Home Paella Tapas Tapas paella Spaanse barbecue Dessertbuffet Wijn en Cava Afhalen Meer formules Fotohal Praktisch Events Contact. WELKOM BIJ LA FIESTA. PAELLA TAPAS SPAANSE BARBECUE. Communiefeest Lentefeest Tuinfeest Schoolfeest Personeelsfeest Huwelijksfeest Familiefeest Verenigingsfeest Teambuiling Opendeurdag. Een geslaagd feest start met LA FIESTA.
Paella traiteur De Koerier van Navarra.
DAARNA RUST DE PAELLA TIEN MINUTEN ONDER DOEK EN VERTELLEN WE HET VERHAAL VAN HET GERECHT EN ALLERLEI CULINAIRE WEETJES. EEN MEERWAARDE VOOR UW FEEST EN VOOR ASPIRANT PAELLA-CHEFS. WE WERKEN OP BASIS VAN EEN BOUILLON MET DE VALENCIAANSE ABSORBTIEMETHODE.
Guido's' Paella feest Food Truck.
Guido's' Paëlla bij u thuis, op feesten en evenementen. Contacteer Guido's' Paëlla Feest. Ik kom zelf bij u thuis, ik stuur geen onderaannemers, de beste service, en de beste kwaliteit! Het kleine nadeel, is dat ik geen 2 feestjes op dezelfde dag kan verzorgen. Een snelle reservatie is daarom belangrijk, eerst is eerst. Voor snelle info kan u ons bereiken: 0484/634 097 Bij afwezigheid, proberen wij u nog dezelfde dag terug te contacteren. Tuinfeest, Verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, c ommuniefeest, recepties, in het vooruitzicht. Alvast het moment om te reserveren. 5% korting voor vroegboekers 2 maand op voorhand. Zoekt u iemand die bij u thuis of op een door u zelf gekozen locatie, Paella met of zonder tapas ter plaatse komt klaarmaken?

Contacteer ons