Op zoek naar chocolade workshop?

chocolade workshop
Sjolaa Chocolade atelier Workshops.
Standard chocolade workshop. Luxe chocolade workshop. Mini chocolade workshop. Aan huis levering. BTW BE 0521 820 309. Waar liefde en passie voor. chocolade elkaar ontmoeten. Aan huis levering. DE NUMMER 1 CHOCOLADEWORKSHOP IN VLAANDEREN. Data en open plaatsen voor de workshops klik op de link.
Chocolade workshop Chocovibes.
Dan is deze chocolade workshop in Antwerpen echt iets voor jou. We verdiepen ons in de creatieve wereld van heerlijke chocolade, jullie gaan zelf aan de slag met vers gesmolten chocolade. We maken onze eigen pralines, versieringen en attributen, houden een leuke fotoshoot en proeven tussendoor uiteraard verschillende soorten chocolade.
Choco-Story, Het Chocolademuseum Workshops.
Indien U een reservatie wenst te maken voor een workshop praline, kunt U ons online formulier gebruiken. B Leren over chocolade voor leraren en hun klas. 1 Workshop voor kinderen van 6 9 jaar. Tekenen met chocolade: onze mascotte Choclala tekenen met 2 soorten chocolade.
Chocola-Tuti Chocolade workshops te Leuven.
Welkom bij Chocola-tuti. Ontdek de geheimen van de echte Belgische chocolade met een workshop, een feestje of een incentive. Van de klassieke truffel tot foodpairing met bier, thee en whisky, Chocola-Tuti brengt een betoverende kijk op het voedsel der goden.
Let's' chocolate! Plezante Chocoladeworkshops in Antwerpen.
Voor particulieren zijn er zowel workshops voor groepen op data naar keuze, of workshops om bij aan te sluiten op vaste data. Aan het begin van elke workshop krijg je de basisbeginselen van werken met chocolade mee, en daarna ga je zelf aan de slag, en bedenk, creƫer en bewerk je je eigen chocoladeproducten.
Chocolade workshops met smaak! Choc'in' Chocolade Mechelen.
Meer over Ann. Workshops met chocolade. We maken samen chocolade truffels, vullen snobinettes en maken lekkere pralines, eventueel gepersonaliseerd met een foto, logo of een leuke tekst. Nadien degusteren we nog een lekker glaasje. In deze workshop mag het wat stouter.
Chocolade workshop vanaf 20 p.p. diverse Vlaamse steden.
Welke vriend, vriendin of collega maakt de mooiste chocolade? Wie is er geboren voor een workshop chocolade en maakt de perfecte pralines? Of wie snoept er stiekem wat chocolade tussendoor waardoor er niet meer voldoende chocolade is voor het eindproduct.
Chocolates Made By Me Workshop chocolade Oostkamp Brugge Tel 32471.305.187. Your SEO optimized title.
Workshops Chocolade Pralines. Te Oostkamp 6 km van Brugge. bij u op het bedrijf. Kies uw taal/ choose your language. Website in Nederlands. Website in English. Alle workshops op een rij. Prive workshop voor 2 personen. Workshop chocolade en pralines te Oostkamp.
Workshops De Chocolaterie.
Voor de chocolade liefhebber. Wordt een echte artisanale chocolademaker en neem deel aan onze chocolade academie waarin je met verschillende soorten chocolade kan werken en tal van lekkere chocoladeproducten kan maken. Na de workshop krijg je de gemaakte chocolade t.w.v.
workshops.
Naast de lekkerste chocolade van de streek hebben we ook enkele erkende chocolade streekproducten zoals Leuvense bierbuikjes. Een bitter zoete praline waar we bier en chocolade combineren. Elke zaterdag voormiddag kan je bij ons terecht voor choclade kinderatelier en workshop chocolade bewerken.

Contacteer ons