Meer resultaten voor chocolade workshop

chocolade workshop
Chocolates Made By Me Workshop chocolade Oostkamp Brugge Tel 32471.305.187. Your SEO optimized title.
Workshops Chocolade Pralines. Te Oostkamp 6 km van Brugge. bij u op het bedrijf. Kies uw taal/ choose your language. Website in Nederlands. Website in English. Alle workshops op een rij. Prive workshop voor 2 personen. Workshop chocolade en pralines te Oostkamp.
Chocolade workshop vanaf 20 p.p. diverse Vlaamse steden.
Welke vriend, vriendin of collega maakt de mooiste chocolade? Wie is er geboren voor een workshop chocolade en maakt de perfecte pralines? Of wie snoept er stiekem wat chocolade tussendoor waardoor er niet meer voldoende chocolade is voor het eindproduct.
Choco-Story, Het Chocolademuseum Workshops.
Indien U een reservatie wenst te maken voor een workshop praline, kunt U ons online formulier gebruiken. B Leren over chocolade voor leraren en hun klas. 1 Workshop voor kinderen van 6 9 jaar. Tekenen met chocolade: onze mascotte Choclala tekenen met 2 soorten chocolade.
Let's' chocolate! Plezante Chocoladeworkshops in Antwerpen.
Voor particulieren zijn er zowel workshops voor groepen op data naar keuze, of workshops om bij aan te sluiten op vaste data. Aan het begin van elke workshop krijg je de basisbeginselen van werken met chocolade mee, en daarna ga je zelf aan de slag, en bedenk, creƫer en bewerk je je eigen chocoladeproducten.
Chocola-Tuti Chocolade workshops en teambuildings te Kampenhout.
Welkom bij Chocola-tuti. Ontdek de geheimen van de echte Belgische chocolade met een workshop, een feestje of een incentive. Van de klassieke truffel tot foodpairing met bier, thee en whisky, Chocola-Tuti brengt een betoverende kijk op het voedsel der goden.
Chocolade workshop Chocovibes.
Dan is deze chocolade workshop in Antwerpen echt iets voor jou. We verdiepen ons in de creatieve wereld van heerlijke chocolade, jullie gaan zelf aan de slag met vers gesmolten chocolade. We maken onze eigen pralines, versieringen en attributen, houden een leuke fotoshoot en proeven tussendoor uiteraard verschillende soorten chocolade.
Sjolaa Chocolade atelier Workshops.
Standard chocolade workshop. Luxe chocolade workshop. Mini chocolade workshop. Paaspakketten voor bedrijven. Aan huis levering. Waar liefde en passie voor. chocolade elkaar ontmoeten. Aan huis levering. DE NUMMER 1 CHOCOLADEWORKSHOP IN VLAANDEREN. Open plaatsen voor de workshops meer data, klik op de link.
Workshops chocolade pralines Oostkamp Brugge Tel 32471.305.187 Chocolates Made By Me. Your SEO optimized title.
Ook op zon feestdagen! Samen met uw vriendinnen kliederen met chocolade. Zotfun, en super lekker dat is deze chocolade workshop! Het origineelste huwelijks aanzoek ooit! Verras uw moeder op moederdag met een heerlijke workshop Chocolade! Workshop chocolade en pralines te Oostkamp.
Chocolade workshops VISITFLANDERS.
Onze website maakt gebruik van cookies. Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te kunnen zijn dat uw bezoek aan onze website zo goed mogelijk verloopt. Menu Mijn reisgids Webwinkel. Wat te doen. Plan je trip. Meetings en evenementen.
Chocolade workshops met smaak! Choc'in' Chocolade Mechelen.
Meer over Ann. Workshops met chocolade. We maken samen chocolade truffels, vullen snobinettes en maken lekkere pralines, eventueel gepersonaliseerd met een foto, logo of een leuke tekst. Nadien degusteren we nog een lekker glaasje. In deze workshop mag het wat stouter.

Contacteer ons