Meer resultaten voor cocktail workshop hasselt

cocktail workshop hasselt
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Cocktail catering Cocktail Workshops Online Cocktail Shop Sipsnsoda.
Verse ingrediënten worden zorgvuldig gemixt tot een cocktail van topkwaliteit en vervolgens gebotteld in een leuke fles. Je box bevat naast de cocktailmix ook droge garnituren en rietjes om je cocktail mee af te werken. De bijgevoegde story collector vertelt je alles wat je moet weten over je cocktail en hoe hem het beste te serveren.
Cocktailworkshop Sips Soda Visit Hasselt.
Skip to search. Volg ons: Facebook Instagram. Meet in Hasselt. Cocktailworkshop Sips Soda. Ga aan de slag en tover onder deskundige begeleiding van de charismatische bartender een heerlijke cocktail uit je shaker. Deel deze pagina.: Twitter Facebook LinkedIn E-mail. Cocktailworkshop Sips Soda.
Workshop cocktail shaken in Hasselt of workshop cocktails shaken in Hasselt bij jou thuis of op een door jouzelf gekozen locatie in Hasselt? www.cocktail-workshop.be voor leuke cocktailfeesten in Hass
Workshop cocktails Shaken in Hasselt Verjaardagsfeest in Hasselt, Teambuilding in Hasselt met cocktailshaken workshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België. Een cocktail shaken workshop in Hasselt met een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken.
Cocktail Workshop Hasselt? Workshop cocktails maken in Hasselt.
Cocktail Workshop Hasselt. Op de Grote Markt van Hasselt zijn er talrijke cafés, restaurants en tavernes te vinden evenals in de rest van de stad. Met de Grenslandhallen beschikt de stad over een accommodatie voor nationale en internationale sport, cultuur of muziekevenementen, congressen en beurzen.
Cocktail workshops.
Vanaf 25 personen. Hasselt Genk Gent Brussel Mechelen Leuven Kortrijk Antwerpen. Activiteit op locatie Cocktail workshops. Op zoek naar een workshop waarbij u veel plezier heeft, iets nieuws leert en ook nog een heerlijk resultaat bereikt? Ga dan voor een cocktail workshop!
Cocktail workshop in Hasselt organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Belgie; www.cocktail-workshop.be voor Cocktail Antwerpen, Cocktail G
Cocktail Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen die wij in vervulling laten gaan. Een passievolle workshop cocktail maken in Hasselt met lekkere gemixte dranken voegt iets toe aan je verjaardag in Hasselt, tuinfeest in Hasselt, receptie in Hasselt, vrijgezellenfeest in Hasselt, evenement en meer.
Workshop cocktails maken in Hasselt of workshop cocktails maken in Hasselt bij jou thuis of op een zelf gekozen locatie naar keuze door heel Nederland of België? www.okapi-events.com voor cocktailsmak
Workshop cocktail shaken in Antwerpen, Workshop cocktail shaken in Brussel, Workshop cocktail shaken in Gent, Workshop cocktail shaken in Brugge, Workshop cocktail shaken in Leuven, Workshop cocktail shaken in Mechelen, Workshop cocktail shaken in Aalst, Workshop cocktail shaken in Kortrijk, Workshop cocktail shaken in Hasselt, Workshop cocktail shaken in Lochristi en Workshop cocktail shaken in Mol.
Workshop cocktails maken in Hasselt vrijgezellenfeest in Hasselt Gent Leuven Antwerpen Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostende salsa workshop in Hasselt organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen
Voor een workshop cocktail in Antwerpen, workshop cocktail in Brussel, workshop cocktail in Aalst, workshop cocktail in Gent, workshop cocktail in Sint-Niklaas, workshop cocktail in Hasselt, workshop cocktail in Brugge, workshop cocktail in Oostende, workshop cocktail in Leuven, workshop cocktail in Tongeren, workshop cocktail in Dendermonde, workshop cocktail in Turnhout, workshop cocktail in Kortrijk, workshop cocktail in Mechelen.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc: Cocktail workshop Aalst. Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc: Cocktail workshop Leuven. Hoofdstedelijk Gewest Brussel.: Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc: Cocktail workshop Brussel. Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc: Cocktail workshop Limburg. Dat is onze lijfspreuk.

Contacteer ons