Zoeken naar cocktail workshop hasselt

cocktail workshop hasselt
Workshop cocktail shaken in Hasselt of workshop cocktails shaken in Hasselt bij jou thuis of op een door jouzelf gekozen locatie in Hasselt? www.cocktail-workshop.be voor leuke cocktailfeesten in Hass
Workshop cocktails Shaken in Hasselt Verjaardagsfeest in Hasselt, Teambuilding in Hasselt met cocktailshaken workshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België. Een cocktail shaken workshop in Hasselt met een enthousiaste cocktailshaker en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken.
Cocktail Superbowl Workshop in Hasselt TB Events.
Cocktail Superbowl Workshop. Offerte aanvragen Vragen? 32092980606 Bel me terug. Hasselt is de hoofdstad van de Belgische provincie Limburg en telt ongeveer 75.000 inwoners, die Hasselaars worden genoemd. De stad is tevens de hoofdplaats van het kieskanton en de twee gerechtelijk kantons Hasselt.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Cocktail Workshop Hasselt? Workshop cocktails maken in Hasselt.
Cocktail Workshop Hasselt. Op de Grote Markt van Hasselt zijn er talrijke cafés, restaurants en tavernes te vinden evenals in de rest van de stad. Met de Grenslandhallen beschikt de stad over een accommodatie voor nationale en internationale sport, cultuur of muziekevenementen, congressen en beurzen.
koks-and-tales.
KoksTales is the first true blood cocktail bar in Hasselt. Bartender Rob Biesmans welcomes you with fresh, perfectly shaked cocktails in a stylish atmosphere. Tuesday Saturday: 17h00 01h00. Monday: only available for groups, private hire workshops. Closed for holiday from 1 till 11 july 2018.
Cocktail catering Cocktail Workshops Online Cocktail Shop Sipsnsoda.
Verse ingrediënten worden zorgvuldig gemixt tot een cocktail van topkwaliteit en vervolgens gebotteld in een leuke fles. Je box bevat naast de cocktailmix ook droge garnituren en rietjes om je cocktail mee af te werken. De bijgevoegde story collector vertelt je alles wat je moet weten over je cocktail en hoe hem het beste te serveren.
Cocktailworkshop eigen locatie in Hass. TB Events.
In de stad Hasselt is er ook een groot aantal natuurgebieden en parken waaronder: Het Kapermolenpark is een groene plek in de stad. In het park is er een speeltuin voor de kinderen en een vijver. In de zomer vinden er elke week concerten plaats. Aan het Kapermolenpark is een binnen en buiten zwembad verbonden, inclusief tennisterreinen en sinds medio 2006 een van de grotere openluchtskateparken in Europa. Het Kapermolenpark loopt verder in de Japanse Tuin, de grootste van Europa. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc: Cocktail workshop Aalst. Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc: Cocktail workshop Leuven. Hoofdstedelijk Gewest Brussel.: Regio Brussel, Anderlecht, Zaventem etc: Cocktail workshop Brussel. Regio Hasselt, Genk, Lommel, Sint-Truiden etc: Cocktail workshop Limburg. Dat is onze lijfspreuk.
Workshop cocktails maken in Hasselt of workshop cocktails maken in Hasselt bij jou thuis of op een zelf gekozen locatie naar keuze door heel Nederland of België? www.okapi-events.com voor cocktailsmak
Workshop cocktail shaken in Antwerpen, Workshop cocktail shaken in Brussel, Workshop cocktail shaken in Gent, Workshop cocktail shaken in Brugge, Workshop cocktail shaken in Leuven, Workshop cocktail shaken in Mechelen, Workshop cocktail shaken in Aalst, Workshop cocktail shaken in Kortrijk, Workshop cocktail shaken in Hasselt, Workshop cocktail shaken in Lochristi en Workshop cocktail shaken in Mol.

Contacteer ons