Resultaten voor cocktail workshop scheveningen

cocktail workshop scheveningen
Cocktailworkshop Scheveningen.
Denk ook eens aan powerkiten beachvolleybal of één van de vele andere activiteiten die we aanbieden. We stellen graag een leuk gezellig en afwisselend programma voor u samen. Bekijk hier leuke fotos van deelnemers aan Cocktail workshop. Klanten geven Beach Professionals een. 1495 pp ex btw. Duur activiteit 30 120 min. Andere mensen toonden ook interesse in. Klanten die Cocktail workshop boekten toonden ook interesse in de volgende activiteiten.
Cocktail workshop Scheveningen Zanzibar Beachclub.
Wil je één van de activiteiten doen? Er is van alles mogelijk. Vul de toelichting in voor speciale wensen. Wil je updates over Zanzibar Beachclub ontvangen?
Crazy cocktail workshop Crazy Pianos Scheveningen.
De workshop geeft jong en oud de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de bar en heerlijke cocktails te maken. Het is natuurlijk een fantastisch begin van een avond voor personeelsfeestjes verjaardagen familie uitjes en andere partijen. Het is een anderhalf uur durende Cocktail workshop waar men tijdens een introductie o.a. leert om te gaan met de barapparatuur en het bereiden van zowel alcoholisch als non alcoholisch cocktails.
Cocktail workshop Scheveningen Cocktailworkshop.
Al vanaf 2050 per persoon op basis van 2 cocktails kunt u zelf leren de perfecte cocktail te maken. Ideaal voor een geslaagd en ontspannen bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeest. Offerteaanvraag cocktailworkshop Offerteaanvraag bedrijven. In Scheveningen werken we samen met diverse strandpaviljoens om u altijd de ideale locatie te kunnen bieden. Hieronder treft u diverse vrijgezellen en bedrijfspakketten. Tropisch pakket A Escubelle Scheveningen. Tropisch pakket B Escubelle Scheveningen. Tropisch pakket C Escubelle Scheveningen. Tropisch pakket D Escubelle Scheveningen. Tropisch pakket E Escubelle Scheveningen. Tropisch pakket F Escubelle Scheveningen.
Solbeach Cocktailworkshop.
Wil jij je vrienden verrassen met de lekkerste zelfgemaakte cocktails? Volg dan de workshop Cocktail Shaken bij strandtent Solbeach in Scheveningen. In samenwerking met cocktail shaken zorgen wij voor The hottest place for a cool drink! is misschien wel de bekendste uitspraak van James Bond. En waarom wil hij zijn vodkamartini uit de shaker? Om te beginnen wordt het drankje veel kouder bovendien lost de vermout dan helemaal op. En zo zijn er nog duizend weetjes rond het cocktail shaken. Wat leer je in de workshop Cocktail Shaken?
Cocktail Workshop Scheveningen? Workshop cocktail maken Scheveningen?
Ook zijn er dekens aanwezig voor de mensen die het net te kil vinden. Peukie is vanaf maart tot en met de herfstvakantie open. Ontdek de mogelijkheden van een cocktail workshop in Scheveningen bij Peukie! Cocktail workshop Scheveningen naar keuze vanaf 2750 per persoon. Experience Scheveningen naar keuze vanaf 3250 per persoon. 3-gangen diner vanaf 5400 per persoon. ROOTZ ligt in de haven van Scheveningen.De keuken van Rootz is de zeer gevariëerde nationale keuken van België. Er is een uitdrukking die zegt dat het eten in België wordt geserveerd in de hoeveelheden zoals in Duitsland gebruikelijk is en met de kwaliteit zoals men die in Frankrijk kent.Dit wordt vaak de bourgondische levensstijl genoemd.
Cocktailworkshop Scheveningen Cocktails op het strand.
Roel en Thijs hebben beide jaren gewerkt bij Moomba cocktailbar op het strand van Aruba. Hier hebben ze de fijne kneepjes van het cocktail maken geleerd. De jongens zullen jullie leren omgaan met de verschillende attributen die gebruikt worden tijdens het maken van cocktails. Shaken stirren strainen en muddlen zullen straks geen onbekende termen meer zijn. Samen maken jullie de meest heerlijke cocktails! Wij bieden de volgende workshops aan. 3 uur workshop inclusief 3 drankjes p.p. 2 uur workshop inclusief 2 drankjes p.p. Heb je eigen wensen of wil je een cocktailworkshop combineren met één of meerdere van onze andere activiteiten vraag dan meer informatie aan.
Cocktail workshop cocktail drankjes cocktail op het strand scheveningen zandvoort bloemendaal BeachEvents.nl De gezelligste stranduitjes van 2017!
Deze zomerse Cocktail Workshop neemt u mee op reis door de lekkerste dranken en likeuren! Denk aan een Tequila Sunrise Bloody Mary Piña Colada en natuurlijk ook de Cosmopolitan. Deze Cocktails zijn slechts een greep uit de vele verschillende soorten cocktails die er bestaan. Leer de lekkerste cocktails shaken en proef je eigen creaties. Deze cocktails smaken extra lekker met het mooie uitzicht op zee en de warme zonnestralen.

Contacteer ons