Meer resultaten voor workshop Kinderfeestje

workshop Kinderfeestje
Verjaardag kinderfeestje Wattedoen.be.
Clown Papapoef begint met magie uw feestje en de rest vullen we met ballonnen bel snel de wij doen de rest wel tel 0494/299823 kinderdisco met alles erop en eraan via mail clownpapapoef@gmail. Workshop goochelen, voor kinderen. U plant binnenkort een kinderfeestje en u bent nog op zoek naar een leuke en originele activiteit?
Cursus of workshop, 3000 Leuven voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Leuven, Sint-Pieterskerk Leuven. Cursus of workshop. 1-1 van 1 resultaat. Wil je een beoordeling schrijven over een afgelopen activiteit? Ga rechtstreeks naar het beoordelingsformulier, schrijf een beoordeling en zoek in afgelopen activiteiten. 9000 Mis geen enkele activiteit in jouw buurt!
Een workshop voor kinderen Wegmetdekids.
Kom dan naar studio LiVE! Een kinderfeestje vieren bij studio LiVE kan al vanaf 4 kinderen. In de studio is plek voor maximaal 10 kinderen en met mooi weer kunnen we heerlijk buiten in de tuin zitten. Zijn jullie met meer kinde. meer over dit kinderuitje. Direct offerte aanvragen. Workshop Rap videoclip.
Reserveer je kinderfeestje Tante Suus, de leukste plek voor kinderen en ouders.
Kies het kinderfeestje en kijk op dag dat je wil gaan. De beschikbare dag is vetgedrukt en de beschikbare tijden staan onder de kalender. Je kunt het kinderfeestje of entreeticket ook direct reserveren. Klik dan op de datum en tijd.
Verjaardag kinderfeestje Turnhout Wattedoen.be.
Gratis zoekertje plaatsen. Verjaardag kinderfeestje Turnhout. Grime, ballonplooien, karikaturen Wechelderzande. Als je je kind het feest van zijn/haar leven wil schenken, ben je bij ons aan het juiste adres. Beauty wellnessfeestje voor kinderen te Geel Geel. Crea, Beauty wellnessfeestje voor kinderen Arrangementen op maat: workshop kindergrime, workshop hairstyling en Make-up, crea.
Kinderfeestjes Workshop cupcakes Stad Brugge.
Bezoek onze website om de inhoud en de prijzen van de verschillende cupcakeskoffers te bekijken: www.cakekriebels.be. Cakekriebels komt bij jullie thuis of op locatie de workshop op maat geven. Homeparty workshops gaan door vanaf 4 à 6 personen afhankelijk van de workshop tot 10 personen.
Creatieve Workshops voor een Kinderfeest Muzische Workshops.
Creatieve Workshops voor een Kinderfeest. Tips en ideeën voor een kinderfeestje. Is jouw dochter gek op dansen? Schuilt er een groots acteur in jouw zoon Zijn jouw kinderen de nieuwste zangsterren aan het firmament? Organiseer een waanzinnige workshop tijdens hun kinderfeest.
studiosjapoo.be/workshops.
B ent u op zoek naar gezellige, creatieve en originele workshops voor een kinderfeestje, familiedag of ander evenement? Ook hier-voor kunt u bij Studio Sjapoo terecht! Rainbow Loom party: Flashy vriendschapsarmbandjes. Foam Clay atelier. Themaknutselen: Pasen, Kerst, carnaval, Sinterklaas, halloween. Kleurrijke dromenvangers atelier. D eze workshops zijn gericht op kinderen van 6 tot en met 12 jaar, duren 15, 2 uur en kosten 15 per kind incl. Minimum 8 kinderen per workshop.
Kinderfeestjes cupcakes of taartje versieren bij u thuis Anouchka's' Piece of Cake.
Het is ook mogelijk Anouchkas Piece of Cake in te huren voor een kinderfeestje, in het atelier of bij u thuis! Wil jij een feestje vastleggen? Neem contact op! Opgelet: Kinderfeestjes worden georganiseerd op weekdagen. Cupcakes versieren: 2 uur. We versieren cupcakes en de jarige kan een thema kiezen waarin we de cupcakes gaan versieren. De kinderen leren hoe ze cupcakes kunnen versieren en gaan zelf aan de slag met verschillende materialen. Er zijn verschillende cupcakes voorzien per kind, die de kinderen mee naar huis kunnen nemen achteraf. Voor alle materialen wordt gezorgd! Op vraag is het ook mogelijk om voor een andere activiteit te kiezen, zoals het versieren van een taartje. Prijs: 135, euro per kind kilometervergoeding 04, voor feestjes op verplaatsing op meer dan 15 km van mijn atelier. Een feestje kan geboekt worden voor een minimumbedrag van 135 euro of vanaf 150 euro op verplaatsing excl. Voor wie: Kinderen vanaf 6 jaar. Taart bakken en versieren: 25, uur. We bakken samen taart en maken hier nadien een stapeltaart of een prinsessentaart van. Uiteraard wordt er nadien gesmuld van jullie creatie! Deze workshop kan enkel in het atelier plaatsvinden.
Kinderfeestje thuis.
Mogelijk op elke gewenste locatie of op onze locatie in Breukelen. Kinderfeestje thuis Creatieffeestje. Dol op knutselen? Vier je kinderfeestje bij de Knutselkantine met een creatieve workshop! Er is keuze uit wel 23 verschillende workshops; slippers pimpen, dierendoosjes schilderen, sjaal bedrukken, jeanstasje maken, snoep sushi maken.
Feestje Cirkus in Beweging. Feestje Cirkus in BewegingCirkus in Beweging.
Een fijne activiteit dus voor een verjaardagsfeestje, een communie, een straatfeest, een schoolfeest. We werken graag op maat en bespreken welke formule het beste pas op uw feest of feestje. Heeft u beslist en wenst u een circus workshop aan te vragen?

Contacteer ons