Meer resultaten voor workshop Kinderfeestje

workshop Kinderfeestje
Verjaardagsfeestjes Colruyt Group Academy.
Een origineel kinderfeestje. Je wil je kind en zijn vriendjes een onvergetelijk verjaardagsfeestje geven? Ze kunnen zich uitleven in een workshop van Colruyt Group Academy, helemaal voor hen alleen. En wij zorgen voor alles: een leuke locatie, een feestelijke verjaardagscake en voldoende tijd om het feestvarken te vieren.
Kinderfeestjes.
Workshop Graffiti Kidz. Workshop Glamour Kidz. Workshop Science Kidz. Workshop Schilder Kidz. Is uw kind binnenkort jarig en wilt u uw zoon/ dochter verrassen met een SUPERTOF Kidz feestje? Dan bent u bij Happy Kidz op het goede adres! ALLES ONDER 1 DAK.:
Kindergrime Els De Feestplaneet.
De workshop wordt bij jullie thuis gegeven. Inschrijven voor een workshop kan door een mail te sturen naar info@feestplaneet.be. of door te bellen naar 0478/346047. Klik hier om de uitnodiging voor je verjaardagsfeestje af te printen. Kinderfeestje: Workshop Snoeptaarten maken.
Creatieve Workshops voor een Kinderfeest Muzische Workshops.
Creatieve Workshops voor een Kinderfeest. Tips en ideeën voor een kinderfeestje. Is jouw dochter gek op dansen? Schuilt er een groots acteur in jouw zoon Zijn jouw kinderen de nieuwste zangsterren aan het firmament? Organiseer een waanzinnige workshop tijdens hun kinderfeest.
Verjaardag kinderfeestje Wattedoen.be.
Al 5 jaar ervaring met kinderfeestjes, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste Wil je wat unieks doen met het kinderfeestje van uw dochter, boek een workshop nailart en/of make up en maak de. Oscarcrew komt op jouw bedrijfsfeest Sint-Niklaas. Oscarcrew biedt animaties aan.
Kinderfeestje thuis.
Een misdaad oplossen tijdens je kinderfeestje, Spannend kinderfeestje voor 7 tot en met 13 jaar. Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen een misdaad oplossen, dit noemen wij een Missie. De missie kan bij u thuis, of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Kinderfeestje taart workshop bij de Vrolijke Taart.
Kinderfeestjes.
Natuurlijk is het noodzakelijk dat er af en toe een snoepje geproefd wordt. Iedereen neemt op het einde van deze workshop zijn eigen snoepschilderij mee naar huis. De kans bestaat bij deze workshop dat het snoepschilderij opgegeten is voordat het thuis zal zijn.
Lélé Originele verjaardagsfeestjes, workshops en webshop.
Kies je favoriete feestje uit de verschillende themas of vraag zelf je droomverjaardagsfeestje aan. Ontdek de feestjes. Workshop met vrienden boeken. Kom gezellig samen met vrienden of vriendinnen voor een waanzinnig toffe avond. Zelf je eigen servies maken, knotsgekke verpakkingstips en nog veel veel meer.
Feestje Cirkus in Beweging. Feestje Cirkus in BewegingCirkus in Beweging.
Een fijne activiteit dus voor een verjaardagsfeestje, een communie, een straatfeest, een schoolfeest. We werken graag op maat en bespreken welke formule het beste pas op uw feest of feestje. Heeft u beslist en wenst u een circus workshop aan te vragen?
studiosjapoo.be/workshops.
B ent u op zoek naar gezellige, creatieve en originele workshops voor een kinderfeestje, familiedag of ander evenement? Ook hier-voor kunt u bij Studio Sjapoo terecht! Rainbow Loom party: Flashy vriendschapsarmbandjes. Foam Clay atelier. Themaknutselen: Pasen, Kerst, carnaval, Sinterklaas, halloween. Kleurrijke dromenvangers atelier. D eze workshops zijn gericht op kinderen van 6 tot en met 12 jaar, duren 15, 2 uur en kosten 15 per kind incl. Minimum 8 kinderen per workshop.

Contacteer ons