Op zoek naar workshop cocktails maken aan huis?

workshop cocktails maken aan huis
Workshop Cocktail in Leuven organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie in Leuven of op een van onze locaties naar keuze door heel Belgie www.cocktails-shaken.be voor leuke Workshop cocktail
Ons aanbod cocktail workshops bestaat uit.: Cocktails maken workshop, cocktails shaken workshop, cocktails mixen workshop, Afrikaanse cocktails workshop, Braziliaanse cocktails workshop, Caribische cocktails workshop, Zuid-Amerikaanse cocktails workshop, fris en fruitige cocktails workshop, champagne cocktails workshop, longdrinkcocktails workshop, koffie en cacao cocktails workshop, alcoholvrije cocktails workshop, cocktailproeverij, workshop cocktail. Het Goede Doel. Wij zijn ervan overtuigd dat educatie aan kansarme kinderen onontbeerlijk verbonden is aan een betere toekomst, zodat een kansarm kind een eerlijke kans maakt op een beter leven.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt. Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod. En uiteraard ook proeven, proeven en proeven! De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 80 volwassenen minimum 18 jaar. Ik richt me vooral op groepen, vrienden, familie en collegas. Prijs, prijzen, geprezen. Een sfeervolle workshop van 2 à 3 uur waar lachen, shaken, proeven en genieten centraal staan, vanaf 26 euro per persoon.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen.
Cocktailworkshop, workshop cocktails maken, vrijgezellenfeest, teambuilding te Leuven of workshop mocktails aan huis Cocktailicious.
Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een workshopruimte in regio Leuven aan. Tijdens de workshops worden enkel exclusieve merken gebruikt! Een cursus cocktails maken duurt 2 uur. Cocktailicious helpt u uiteraard, indien u dat wenst, aan een gepersonaliseerde workshop.
Workshops Cock a Vero.
Shaken, mengen, blendenje wil al langer wel eens zelf een lekkere cocktail maken maar je weet niet precies welke dranken bij elkaar kunnen, hoe je het beste kunt shaken en wat de bereidingstechniecken zijn. In onze workshops leer je het allemaal! je gaat er onder begeleiding zelf aan de slag! Het is een leer-plezierworkshop voor iedereen vanaf 18 jaar tot. Heeft u altijd al eens willen leren om cocktails te bereiden? Of wilt u met uw vrienden van een leuke avond genieten? Bij de fun-workshops van Cock à Véro leert u met wat fun cocktails te mixen te shaken. Een fun workshop is een sessie van 3 uren waarbij u 4 cocktails leert samen te stellen.
Cocktails maken workshop bij je thuis Teambuilding op een zelf gekozen locatie Verjaardagsfeest bij je thuis Gent Leuven Brussel Brugge Leuven Mechelen Hasselt Oostendeworkshop cocktails maken bij je
Dit geldt zowel voor België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg als voor Duitsland. Wil je echt iets origineels, dan is de workshop cocktails maken van Cocktail Events een goede keuze voor een spetterend feest of uitje voor jou, je vrienden, familie of kennissen. Doe het eens anders dan anders! met natuurlijk zeer speciale aandacht voor het feestvarken of de vrijgezel! Geef alles uit handen aan Cocktail Events, maar neem wel je camera mee om deze onvergetelijke cocktailsmakenavond vast te leggen. Wil je iets echt origineels, dan heeft Cocktail Events alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collegas te verzorgen.
Cocktailworkshop! Funkey Lekkere en speelse teambuilding.
Dan kan er worden gekozen voor een mix van alcoholvrije mocktails en echte cocktails. Over het onthouden van de receptjes hoef je je alvast geen zorgen te maken, want die krijg je allemaal mee naar huis. Graag verwelkomen we groepen tot 40 personen op ons exclusief atelier op de Meir in Antwerpen. Ook komen we graag tot bij jullie en voorzien we al het benodigde. Vraag een offerte aan. Vanaf 5 personen. Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen. Van 1 tot 2 uur. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Love 0 Share Tweet Share 0 Share Pin. Teambuilding op locatie. Bring the ACTION. EAT me, DRINK me. PLAY the game. WORKSHOP till you drop.
Bartender Mike Cocktails en workshops aan huis Cocktails en Cocktail Workshops.
Contact Formulier Workshop. Foto's' en filmpjes. Lijst beste Belgische Cocktailbars Bartenders. Bartender en workshops. Organiseer je een origineel cocktailfeest en geen zin om de cocktails zelf te shaken? Of heb je interesse in een cocktailworkshop? Huur mij dan als professionele bartender in!

Contacteer ons