Resultaten voor workshop cocktails maken aan huis

workshop cocktails maken aan huis
Cocktailworkshop, workshop cocktails maken, vrijgezellenfeest, teambuilding te Leuven of workshop mocktails aan huis Cocktailicious.
Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een workshopruimte in regio Leuven aan. Tijdens de workshops worden enkel exclusieve merken gebruikt! Een cursus cocktails maken duurt 2 uur. Cocktailicious helpt u uiteraard, indien u dat wenst, aan een gepersonaliseerde workshop.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen.
Bartender Mike Cocktails en workshops aan huis Cocktails en Cocktail Workshops.
Contact Formulier Workshop. Foto's' en filmpjes. Lijst beste Belgische Cocktailbars Bartenders. Bartender en workshops. Organiseer je een origineel cocktailfeest en geen zin om de cocktails zelf te shaken? Of heb je interesse in een cocktailworkshop? Huur mij dan als professionele bartender in!
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Workshops Cock a Vero.
Shaken, mengen, blendenje wil al langer wel eens zelf een lekkere cocktail maken maar je weet niet precies welke dranken bij elkaar kunnen, hoe je het beste kunt shaken en wat de bereidingstechniecken zijn. In onze workshops leer je het allemaal! je gaat er onder begeleiding zelf aan de slag! Het is een leer-plezierworkshop voor iedereen vanaf 18 jaar tot. Heeft u altijd al eens willen leren om cocktails te bereiden? Of wilt u met uw vrienden van een leuke avond genieten? Bij de fun-workshops van Cock à Véro leert u met wat fun cocktails te mixen te shaken. Een fun workshop is een sessie van 3 uren waarbij u 4 cocktails leert samen te stellen.
Cocktailworkshop! Funkey Lekkere en speelse teambuilding.
Dan kan er worden gekozen voor een mix van alcoholvrije mocktails en echte cocktails. Over het onthouden van de receptjes hoef je je alvast geen zorgen te maken, want die krijg je allemaal mee naar huis. Graag verwelkomen we groepen tot 40 personen op ons exclusief atelier op de Meir in Antwerpen. Ook komen we graag tot bij jullie en voorzien we al het benodigde. Vraag een offerte aan. Vanaf 5 personen. Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen. Van 1 tot 2 uur. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Love 0 Share Tweet Share 0 Share Pin. Teambuilding op locatie. Bring the ACTION. EAT me, DRINK me. PLAY the game. WORKSHOP till you drop.
Cocktail Workshops Bartender Mike Cocktails en workshops aan huis.
Ik maak jou en je vrienden wegwijs in de fascinerende wereld van cocktails. Dit kan zowel bij jou thuis in je vertrouwde omgeving, onder vrienden, maar kan ook in een afgehuurd zaaltje. De workshops zullen aangepast worden aan ieders niveau.: Basis: de verschillende manieren om een cocktail te maken Shaking, stirring, building, muddling, mixing. Gevorderd: layering, floating, free pouring, zestes, vuur. Expert: homemade infused syrups, schuimcocktails, biercocktails. Eerst krijgen jij en je gasten een half uurtje theorie, nadien mogen jullie zelf anderhalf uur aan de slag. Ik zorg voor al het nodige materiaal, drank en doe de afwas. Als gratis extra krijg je een cocktailboekje van de gevolgde workshop mee naar huis zodat je de aangeleerde lekkere drankjes steeds opnieuw kan maken!

Contacteer ons