Meer resultaten voor workshop cocktails maken aan huis

workshop cocktails maken aan huis
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen.
Workshops Cock a Vero.
Shaken, mengen, blendenje wil al langer wel eens zelf een lekkere cocktail maken maar je weet niet precies welke dranken bij elkaar kunnen, hoe je het beste kunt shaken en wat de bereidingstechniecken zijn. In onze workshops leer je het allemaal! je gaat er onder begeleiding zelf aan de slag! Het is een leer-plezierworkshop voor iedereen vanaf 18 jaar tot. Heeft u altijd al eens willen leren om cocktails te bereiden? Of wilt u met uw vrienden van een leuke avond genieten? Bij de fun-workshops van Cock à Véro leert u met wat fun cocktails te mixen te shaken. Een fun workshop is een sessie van 3 uren waarbij u 4 cocktails leert samen te stellen.
Cocktail Workshops Bartender Mike Cocktails en workshops aan huis.
Ik maak jou en je vrienden wegwijs in de fascinerende wereld van cocktails. Dit kan zowel bij jou thuis in je vertrouwde omgeving, onder vrienden, maar kan ook in een afgehuurd zaaltje. De workshops zullen aangepast worden aan ieders niveau.: Basis: de verschillende manieren om een cocktail te maken Shaking, stirring, building, muddling, mixing. Gevorderd: layering, floating, free pouring, zestes, vuur. Expert: homemade infused syrups, schuimcocktails, biercocktails. Eerst krijgen jij en je gasten een half uurtje theorie, nadien mogen jullie zelf anderhalf uur aan de slag. Ik zorg voor al het nodige materiaal, drank en doe de afwas. Als gratis extra krijg je een cocktailboekje van de gevolgde workshop mee naar huis zodat je de aangeleerde lekkere drankjes steeds opnieuw kan maken!
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt. Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod. En uiteraard ook proeven, proeven en proeven! De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 80 volwassenen minimum 18 jaar. Ik richt me vooral op groepen, vrienden, familie en collegas. Prijs, prijzen, geprezen. Een sfeervolle workshop van 2 à 3 uur waar lachen, shaken, proeven en genieten centraal staan, vanaf 26 euro per persoon.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Cocktailworkshop, workshop cocktails maken, vrijgezellenfeest, teambuilding te Leuven of workshop mocktails aan huis Cocktailicious.
Tijdens deze workshop ga je zélf aan de slag! Na afloop ontvang je per e-mail een zelfgemaakt boekje met de cocktailrecepten. Op die manier kan je nadien opnieuw aan de slag om overheerlijke cocktails te maken voor jouw vrienden, collega's' en familie!
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in diverse Vlaamse steden maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Straks bent u de held van elk verjaardagsfeest en maakt u voor uw gasten zelf de lekkerste cocktails. Wilt u meer weten over deze cocktail workshop. Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Contacteer ons