Op zoek naar cocktail workshop amersfoort?

cocktail workshop amersfoort
Cocktailworkshop in Amersfoort BarEntertainment.
De cocktailworkshop van BarEntertainment in Amersfoort is de perfecte activiteit voor elk vrienden, vrijgezellen of bedrijfsfeest! De flairtender neemt jullie mee in de wondere wereld van de cocktail en leert jullie alle ins en outs. Ook de BOB hoeft niet bang te zijn dat hij zich verveelt; voor hem is er een heerlijke alcoholvrije variant beschikbaar! Cocktailworkshop locaties in Amersfoort.: Willen jullie een cocktailworkshop van BarEntertainment volgen in Amersfoort? Dat kan op de volgende locatie.: La Montagne is een gezellig restaurant in het centrum van Amersfoort. Bij La Montagne kan je genieten van een ruime keuze aan vlees en visgerechten tegen een schappelijke prijs. 3818 EN Amersfoort. Wereldrestaurant 22HIGH biedt voor elk wat wils. Zo kun je bij dit restaurant terecht voor bijvoorbeeld halal en vegetarisch eten. Maar het meest staat 22HIGH bekend om het gastvrije team en de sfeervolle ambiance. De Nieuwe Poort 22. 3812 PA AMERSFOORT. Cocktailworkshop op eigen locatie. De flairtenders van BarEntertainment kunnen ook naar jou toe komen. Alles is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een workshop bij je thuis, op het werk of op de vereniging!
Cocktail Workshop Eten Drinken Bij" Mario" Amersfoort.
We maken een drietal diverse cocktail, Voor eenieder wat wils! Ontvangst met koffie en wat lekkers. 3 cocktails, zelf maken en opdrinken. Home Kerstdiner Menukaart Kip meenemen Lunch voor groepen Foto's' Nieuwsbrief Cocktail Workshop Reserveer nu Contact Algemene Site Map.
Cocktail Workshop Amersfoort Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Amersfoort. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails aan het leukste plein van Amersfoort bij t Filmhuys. Gelegen aan de Groenmarkt geniet je hier van absolute gezelligheid tijdens de workshop. Blijf na de workshop dineren! We hebben verschillende leuke mogelijkheden, zoals een Kaasfondue, een Gourmet of een a la carte menu.
Cocktail workshop Amersfoort? Workshop cocktails maken in Amersfoort.
Cocktail Workshop Amersfoort. Deze middeleeuwse binnenstad is goed in tact gebleven. Onze Lieve Vrouwetoren, in de volksmond Lange-Jan genoemd, is met zijn 98 meter is de op twee na hoogste kerktoren van Nederland en bepalend voor de uitstraling van Amersfoort.
Cocktail workshop Amersfoort cocktailworkshop.
cocktail workshop Zandvoort. cocktail workshop Zoetermeer. cocktail workshop Zwolle. De cocktail workshop Amersfoort is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktail workshop Amersfoort is ontspannen als bedrijfsfeest. De cocktail workshop Amersfoort is altijd tropisch. De cocktail workshop Amersfoort kunt u inzetten voor Teambuilding.
Cocktailworkshop bij Popocatepetl Amersfoort Move, shake, drink enjoy!
Tijdens deze workshop leer je om in 15, à 2 uur tijd drie verschillende cocktails te maken. Alle mix technieken bar uitrustingen komen voorbij, en natuurlijk staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail. Na de 1e 2e cocktail is een pauze waarin genoten kan worden van de cocktail samen met lekkere hapjes. Prijs cocktailworkshop 21.5 p.p. Klik hier voor een fotoimpressie van Popocatepetl Amersfoort!

CBS De Maatjes. Het uitje in Amersfoort was ontzettend naar wens verlopen, heel goed verzorgd! Workshop Cocktail maken was super en uitgebreid, het eten in Happerij Tapperij achteraf ook top geregeld. Hartstikke bedankt voor deze leuke vrijgezellendag! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Cocktail workshop Amersfoort Cocktailworkshop.
Cocktailbar op locatie. Cocktail workshop Antwerpen. Cocktail workshop Zandvoort. Cocktail workshop Amersfoort. Cocktail workshop Amersfoort. Het meest tropische uitje. Al vanaf 2050, per persoon op basis van 2 cocktails kunt u zelf leren de perfecte cocktail te maken in Amersfoort.
Cocktailworkshop in Amersfoort TB Events.
Amersfoort is een stad waarbij u uren de leukste evenementen kunt beleven. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.

Contacteer ons