Resultaten voor cocktail workshop amersfoort

cocktail workshop amersfoort
Cocktail Workshop Amersfoort Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Amersfoort. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails aan het leukste plein van Amersfoort bij t Filmhuys. Gelegen aan de Groenmarkt geniet je hier van absolute gezelligheid tijdens de workshop. Blijf na de workshop dineren! We hebben verschillende leuke mogelijkheden, zoals een Kaasfondue, een Gourmet of een a la carte menu.
Cocktail workshop Den Bosch Cocktailworkshop Tapasdiner.
Cocktail workshop cocktail workshop beach tropische cocktail workshop Cocktailbar. Cocktailworkshop.eu is powered by Events 4 Business voor al uw bedrijfsfeesten. Meest populaire locaties.: cocktail workshop Alkmaar. cocktail workshop Almere. cocktail workshop Amersfoort. cocktail workshop Amsterdam. cocktail workshop Apeldoorn. cocktail workshop Arnhem.
Cocktail Workshop, van Amersfoort Excursies.
033 711 43 64. Cocktail Workshop in Amersfoort. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Cocktail Workshop in Amersfoort. Details over dit uitje. Amersfoort Excursies nodigt u uit voor een enerverende Cocktail Workshop in Amersfoort. Leer de achtergronden, geschiedenis en beginselen van het shaken.

CBS De Maatjes. Het uitje in Amersfoort was ontzettend naar wens verlopen, heel goed verzorgd! Workshop Cocktail maken was super en uitgebreid, het eten in Happerij Tapperij achteraf ook top geregeld. Hartstikke bedankt voor deze leuke vrijgezellendag! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Cocktail Workshop Amersfoort? Leren cocktails maken in Amersfoort.
Cocktail Workshop Amersfoort. Heerlijke cocktails maken tijdens een cocktail workshop in Amersfoort. Leer cocktails maken aan een mobiele cocktailbar van PartyFlavours tijdens een cocktail workshop in uw regio Amersfoort. De cocktail workshop kan op verschillende locaties in Amersfoort plaats vinden.
Workshop of vrijgezellenfeest Amersfoort 15 tot 75 p.p.
We wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe tijdens een bijzondere dag. Lipdub of filmuitje in Amersfoort, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de fijne kneepjes leren tijdens burlesque, shaken tijdens een cocktail workshop, jezelf laten gaan tijdens de percussie workshop, bonbons maken in Amersfoort, sieraden of sushi maken en salsa leren dansen.
Cocktailworkshop bij Popocatepetl Amersfoort Move, shake, drink enjoy!
Tijdens deze workshop leer je om in 15, à 2 uur tijd drie verschillende cocktails te maken. Alle mix technieken bar uitrustingen komen voorbij, en natuurlijk staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail. Na de 1e 2e cocktail is een pauze waarin genoten kan worden van de cocktail samen met lekkere hapjes. Prijs cocktailworkshop 21.5 p.p. Cocktailworkshops worden gegeven voor groepen vanaf 5 personen tot maximaal 20 personen. Klik hier voor een fotoimpressie van Popocatepetl Amersfoort!
Cocktail workshop Amersfoort? Workshop cocktails maken in Amersfoort.
Cocktail Workshop Amersfoort. Deze middeleeuwse binnenstad is goed in tact gebleven. Onze Lieve Vrouwetoren, in de volksmond Lange-Jan genoemd, is met zijn 98 meter is de op twee na hoogste kerktoren van Nederland en bepalend voor de uitstraling van Amersfoort.
Cocktailworkshop in Amersfoort BarEntertainment.
De cocktailworkshop van BarEntertainment in Amersfoort is de perfecte activiteit voor elk vrienden, vrijgezellen of bedrijfsfeest! De flairtender neemt jullie mee in de wondere wereld van de cocktail en leert jullie alle ins en outs. Ook de BOB hoeft niet bang te zijn dat hij zich verveelt; voor hem is er een heerlijke alcoholvrije variant beschikbaar! Cocktailworkshop locaties in Amersfoort.: Willen jullie een cocktailworkshop van BarEntertainment volgen in Amersfoort? Dat kan op de volgende locatie.: La Montagne is een gezellig restaurant in het centrum van Amersfoort. Bij La Montagne kan je genieten van een ruime keuze aan vlees en visgerechten tegen een schappelijke prijs. 3818 EN Amersfoort. Wereldrestaurant 22HIGH biedt voor elk wat wils. Zo kun je bij dit restaurant terecht voor bijvoorbeeld halal en vegetarisch eten. Maar het meest staat 22HIGH bekend om het gastvrije team en de sfeervolle ambiance. De Nieuwe Poort 22. 3812 PA AMERSFOORT. Cocktailworkshop op eigen locatie. De flairtenders van BarEntertainment kunnen ook naar jou toe komen. Alles is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een workshop bij je thuis, op het werk of op de vereniging!
Cocktail workshop vanaf 2750, p.p.
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc: Cocktail workshop Gouda. Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc: Cocktail workshop Utrecht. Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc: Cocktail workshop Amersfoort. Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc: Cocktail workshop Eindhoven. Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc: Cocktail workshop Tilburg.
Cocktail workshop Amersfoort tapasdiner teambuilding ontspannen uitje.
cocktail workshop Zandvoort. cocktail workshop Zoetermeer. cocktail workshop Zwolle. De cocktail workshop Amersfoort is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktail workshop Amersfoort is ontspannen als bedrijfsfeest. De cocktail workshop Amersfoort is altijd tropisch. De cocktail workshop Amersfoort kunt u inzetten voor Teambuilding.

Contacteer ons