Op zoek naar cocktail workshop op locatie?

cocktail workshop op locatie
Cocktail workshops 1001activiteiten.be.
Houdt u van een lekkere cocktail en bent u op zoek naar een gezellige activiteit met uw collegas, vrienden of familieleden? Mix, shake en stir je eigen heerlijke cocktail in een van deze workshops! Er zijn wel 9 vaste locaties in België waar u een cocktailworkshop kunt doen. We kunnen zelfs een workshop voor u organiseren op uw eigen locatie!
COCKTAIL WORKSHOP vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie in NL! SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
Zelf leren hoe je je favoriete cocktail maakt? SHAKE IT biedt cocktail workshop aan op iedere gewenste locatie! Tijdens deze workshop leert u in 15, uur alle ins en outs van het cocktailshaken, waarbij gezelligheid en plezier bij ons hoog in het vaandel staan.
Cocktailworkshop eigen locatie TB Events.
Cocktailworkshop eigen locatie. Offerte aanvragen Vragen? 32092980606 Bel me terug. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktail Workshop Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor zaken als cocktail workshop, cocktail workshops, cocktailworkshops, cocktailworkshop, cocktail workshop amsterdam, cocktail workshop thuis, cocktail workshop rotterdam, cocktail workshop antwerpen, hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.
Cocktail workshop op locatie Cocktails shaken workshop Cocktails maken workshop Cocktail catering Antwerpen Gent Leuven Brussel Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostendeworkshop cocktail in Antwerpen
Cocktail events voor Cocktail workshop locatie Verjaardagsfeest bij je thuis Teambuilding op een zelf gekozen locatie met workshop cocktail bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België. Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Cocktail events dat dan voor je verzorgen.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal.
Cocktailworkshop op locatie BarEntertainment.
Cocktailworkshop op locatie. Cocktailworkshop op locatie. Omdat wij beschikken over mobiele cocktailbars van verschillende groottes, kunnen we vrijwel op iedere locatie onze cocktail workshop geven. De cocktailbar van BarEntertainment is van alle gemakken voorzien en kan geheel aangepast worden aan het thema van het feest.
Cocktail workshop thuis of op een zelf gekozen locatie?
Bel me terug! Cocktail Workshop eigen locatie. Er bestaat ook een mogelijkheid om een proeverij of een workshop thuis en op een zelf gekozen locatie te organiseren. Dus bij u thuis, in de bedrijfskantine of op een hele andere locatie.

Contacteer ons