Resultaten voor cocktail workshop op locatie

cocktail workshop op locatie
COCKTAIL WORKSHOP? Op iedere gewenste locatie Lees meer!
Zelf leren hoe je je favoriete cocktail maakt? SHAKE IT biedt cocktail workshop aan op iedere gewenste locatie! Tijdens deze cocktail workshop leert u in 15, uur alle ins en outs van het cocktailshaken, waarbij gezelligheid en plezier bij ons hoog in het vaandel staan.
Cocktailworkshop eigen locatie TB Events.
Cocktailworkshop eigen locatie. Offerte aanvragen Vragen? 32092980606 Bel me terug. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktail workshop thuis of op een zelf gekozen locatie?
Bel me terug! Cocktail Workshop eigen locatie. Er bestaat ook een mogelijkheid om een proeverij of een workshop thuis en op een zelf gekozen locatie te organiseren. Dus bij u thuis, in de bedrijfskantine of op een hele andere locatie.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal.
Cocktail workshop op locatie Cocktails shaken workshop Cocktails maken workshop Cocktail catering Antwerpen Gent Leuven Brussel Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostendeworkshop cocktail in Antwerpen
Cocktail events voor Cocktail workshop locatie Verjaardagsfeest bij je thuis Teambuilding op een zelf gekozen locatie met workshop cocktail bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België. Zoek je een activiteit voor een bedrijfsuitje, verjaardagsfeest, receptie, vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, voor school of iets anders; Laat Cocktail events dat dan voor je verzorgen.
Cocktail workshops.
Cocktail workshops Activiteit op locatie. Op zoek naar een workshop waarbij u veel plezier heeft, iets nieuws leert en ook nog een heerlijk resultaat bereikt? Ga dan voor een cocktail workshop! U kent rum vast als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito, maar het is zo veel meer!
Cocktailworkshop! Funkey Lekkere en speelse teambuilding.
PLAY the game. WORKSHOP till you drop. Your right to PARTY. No menu assigned! EAT me, DRINK me Cocktailworkshop! By Sander No Comments. Op zoek naar een originele activiteit onder vrienden of collegas? Leer zelf cocktails shaken op de Meir of op locatie. Wij bieden formules aan vanaf 20 euro per persoon. Steek samen met vrienden, familie of collegas de handen uit de mouwen en leer als een echte mixologist cocktails maken. Iedereen heeft een professionele set barmateriaal voor handen waarmee jullie aan de slag zullen leren gaan. Het leukste eraan is dat je zelf alles mag opdrinken! Wil je dat je favoriete cocktail zeker niet ontbreekt in de selectie?

Contacteer ons