Op zoek naar cocktail workshop op locatie?

cocktail workshop op locatie
COCKTAIL WORKSHOP vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie in NL! SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
Zelf leren hoe je je favoriete cocktail maakt? SHAKE IT biedt cocktail workshop aan op iedere gewenste locatie! Tijdens deze workshop leert u in 15, uur alle ins en outs van het cocktailshaken, waarbij gezelligheid en plezier bij ons hoog in het vaandel staan.
Cocktail workshop op locatie The Sand Company vanaf 2450, p.p.
De bartender is zeer flexibel en zal zoveel mogelijk aan jullie wensen tegemoet komen. De cocktail workshop op locatie staat in het teken van plezier, creativiteit en eventueel een Caribisch thema. De cocktail workshop op locatie is perfect te combineren met een van onze andere activiteiten.
Cocktailworkshop eigen locatie TB Events.
Cocktailworkshop eigen locatie. Offerte aanvragen Vragen? 32092980606 Bel me terug. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktail workshops 1001activiteiten.be.
Mix, shake en stir je eigen heerlijke cocktail in een van deze workshops! Er zijn wel 9 vaste locaties in Belgi├ź waar u een cocktailworkshop kunt doen. We kunnen zelfs een workshop voor u organiseren op uw eigen locatie! Cocktailworkshop The Whisky Experience.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal.
Cocktail workshop By Peter Grunewald.
Toch iets vergeten na die derde cocktail? Geen zorg; elke deelnemer ontvangt zonder extra kost het e-boek met meer dan 50 cocktailrecepten op video, zodat je thuis niet zonder je favoriete cocktails komt te zitten. Meestal gaat deze workshop op jullie eigen al dan niet gekozen locatie door.

Contacteer ons