Meer resultaten voor magnet coverband

magnet coverband
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Magnet Party Coverband. Hallo daar, wij zijn Magnet! Een tien-koppige band die de meest swingende covers brengt. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Magnet inhuren voor je volgende evenement is slim. Wij zijn niet zomaar een coverband maar we brengen elke keer een gechoreografeerde show waar iedereen enthousiast van wordt! Onze medleys gaan perfect in elkaar over zodat al die dansbenen nooit stil staan!
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Contacteer ons gerust voor extra informatie! Contacteer ons voor je feest! Ontdek nog meer van onze party skills! Magnet Party Coverband. Contacteer Magnet om van je evenement een onvergetelijk feest te maken! 320474 34 83 15. Magnet Coverband 2017 Disclaimer Webdesign by Nexique.
Magnet Thienpont Artists Events Coverbands.
Magnet is de party coverband is een tien-koppige band en ambiance is steeds het trefwoord bij onze shows. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.
Magnet Coverband speelt thuismatch Merchtem Het Nieuwsblad.
Magnet Coverband is opgericht in 2007, gevolgd uit een leuk initiatief om een bandje op te richten die wat meer swingende muziek zou brengen, zegt zanger Jelle Cools. We waren gestart met zeven, maar ondertussen is Magnet uitgegroeid tot een tien-koppen-tellende band bestaande uit een stevige combo drum, bas, gitaar, viool en keys, drie stemmen en een blazerstrio trompet, sax en trombone.

Contacteer ons