Resultaten voor magnet coverband

magnet coverband
Magnet Party Coverband Startpagina Facebook.
Eentje om in te kaderen Magnet meets Greg Van Avermaet. Magnet Party Coverband. 21 november 2017. Magnet meets Greg op za 25/11 een volle tent BBQ kan niet meer, feesten met Magnet eens te meer. Magnet Party Coverband heeft de omslagfoto bijgewerkt.
Magnet Thienpont Artists Events Coverbands.
Magnet is de party coverband is een tien-koppige band en ambiance is steeds het trefwoord bij onze shows. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Magnet inhuren voor je volgende evenement is slim. Wij zijn niet zomaar een coverband maar we brengen elke keer een gechoreografeerde show waar iedereen enthousiast van wordt! Onze medleys gaan perfect in elkaar over zodat al die dansbenen nooit stil staan!
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Magnet Party Coverband. Hallo daar, wij zijn Magnet! Een tien-koppige band die de meest swingende covers brengt. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.
Magnet Party Coverband HLN.
Magnet Party Coverband. Vier vrijdagen Parkingconcerten op Kerkplein. Haaltert Kesken Zwingt organiseert voor het negende jaar op rij elke vrijdagavond van augustus de Parkingconcerten. De optredens starten telkens om 20.30. Meest gelezen op HLN. Ik" ben dit strontland zo beu: Michel van den Brande reageert op.
Magnet Coverband, MerchtemKermis YouTube.
Published on Aug 19, 2014. zaterdag 23 augustus 2014 om 20.00 uur: Magnet Coverband op Merchtem Kermis. Hier beelden uit 2013. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.
Magnet Coverband speelt thuismatch Merchtem Het Nieuwsblad.
Magnet Coverband is opgericht in 2007, gevolgd uit een leuk initiatief om een bandje op te richten die wat meer swingende muziek zou brengen, zegt zanger Jelle Cools. We waren gestart met zeven, maar ondertussen is Magnet uitgegroeid tot een tien-koppen-tellende band bestaande uit een stevige combo drum, bas, gitaar, viool en keys, drie stemmen en een blazerstrio trompet, sax en trombone.
Magnet Party Coverband Time to get attracted! The Z Crew.
Bedrijven, Concerten, Events, Festival, Freelance, PA, Privé. Magnet Party Coverband Time to get attracted! Magnet Party Coverband staat garant voor een knallend resultaat op elke feest, festival of evenement. Met drie ijzersterke vocals, een combo met gitaar, bas, synths én viool aangevuld met drie imposante blazers laten ze geen dansvloer onbewogen!
Magnet Coverband HLN.
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten van MEDIALAAN Groep/De Persgroep Publishing te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan" te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste privacy en cookieverklaring gelezen te hebben.

Contacteer ons