Resultaten voor magnet coverband

magnet coverband
Magnet Party Coverband Startpagina Facebook.
Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Magnet Live Party Coverband 16-17. Het was een feest gisteren in het publiek! Merci Lembeek, jullie waren Fantastisch! Magnet Party Coverband @ Brustem Bruist 11/08/2014. Magnet Party Coverband heeft een evenement van veldkantkermis gedeeld.
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Magnet inhuren voor je volgende evenement is slim. Wij zijn niet zomaar een coverband maar we brengen elke keer een gechoreografeerde show waar iedereen enthousiast van wordt! Onze medleys gaan perfect in elkaar over zodat al die dansbenen nooit stil staan!
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Magnet Party Coverband. Hallo daar, wij zijn Magnet! Een tien-koppige band die de meest swingende covers brengt. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.
Magnet Party Coverband.
320498 49 72 23. Magnet Party Coverband is een tien-koppige band en ambiance is steeds het trefwoord bij onze shows. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.
Magnet Thienpont Artists Events Coverbands.
Magnet is de party coverband is een tien-koppige band en ambiance is steeds het trefwoord bij onze shows. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.
Magnet Coverband speelt thuismatch Merchtem Het Nieuwsblad.
Magnet Coverband is opgericht in 2007, gevolgd uit een leuk initiatief om een bandje op te richten die wat meer swingende muziek zou brengen, zegt zanger Jelle Cools. We waren gestart met zeven, maar ondertussen is Magnet uitgegroeid tot een tien-koppen-tellende band bestaande uit een stevige combo drum, bas, gitaar, viool en keys, drie stemmen en een blazerstrio trompet, sax en trombone.
Magnet party coverband bouwt een feestje in Hever.
Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend. Vind ik leuk.: Posted in Concerten Tagged Coverband, Hever, Magnet, Magnet party coverband, Zomerse Dinsdagen Berichtnavigatie. Anna Rune warmt op voor energierijke Nederlandstalige rock met De Mens Engie Parkies.
Magnet Coverband HLN.
Halle Op het Stationsplein in Lembeek staken vrijwilligers gisteren de handen uit de mouwen om het strand aan te leggen voor het evenement Lembeek Beach. Meest gelezen op HLN. Ik denk dat ik aan het sterven ben: tiener wordt onwel op.

Contacteer ons