Op zoek naar magnet coverband?

magnet coverband
Magnet Thienpont Artists Events Coverbands.
Magnet is de party coverband is een tien-koppige band en ambiance is steeds het trefwoord bij onze shows. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.
Magnet Coverband speelt thuismatch Merchtem Het Nieuwsblad.
Magnet Coverband is opgericht in 2007, gevolgd uit een leuk initiatief om een bandje op te richten die wat meer swingende muziek zou brengen, zegt zanger Jelle Cools. We waren gestart met zeven, maar ondertussen is Magnet uitgegroeid tot een tien-koppen-tellende band bestaande uit een stevige combo drum, bas, gitaar, viool en keys, drie stemmen en een blazerstrio trompet, sax en trombone.
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Magnet inhuren voor je volgende evenement is slim. Wij zijn niet zomaar een coverband maar we brengen elke keer een gechoreografeerde show waar iedereen enthousiast van wordt! Onze medleys gaan perfect in elkaar over zodat al die dansbenen nooit stil staan!
Magnet Party Coverband It's' time to Magnetize!
Magnet Party Coverband. Hallo daar, wij zijn Magnet! Een tien-koppige band die de meest swingende covers brengt. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.
Magnet Coverband HLN.
Stationsplein decor voor Lembeek Beach. Zestig ton zand voor Lembeek Beach. Halle Op het Stationsplein in Lembeek staken vrijwilligers gisteren de handen uit de mouwen om het strand aan te leggen voor het evenement Lembeek Beach. Meest gelezen op HLN.
Boek Band Magnet Party Coverband voor uw evenement Gigstarter.
Gigstarter over Magnet Party Coverband. Magnet Party Coverband is een band uit Londerzeel. Magnet Party Coverband speelt muziek in de genres Coverband, Pop Entertainment. Magnet Party Coverband heeft sinds de inschrijving op 29/04/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.
Magnet Party Coverband Startpagina Facebook.
Magnet Party Coverband. 5 november 2017 Bonheiden. Win jouw Magnet VIP-arrangement in 2 stappen: tag jezelf in dit bericht en plaats een reactie met daarin 2 cijfers op 11/11 speelt Magnet concert nummer X" en op 09/11 20u zullen X" fans het juiste aantal hebben gegeven.
Magnet Party Coverband.
320498 49 72 23. Magnet Party Coverband is een tien-koppige band en ambiance is steeds het trefwoord bij onze shows. Met een strakke combo, een blazerssectie, drie vocals en een violiste hebben we voldoende munitie in huis om elk feest te laten knallen.
Magnet party coverband.
Magnet party coverband. Magnet party coverband bouwt een feestje in Hever. Hoe begin je er aan? Een artikel schrijven over een band waar eigenlijk veel over te vertellen is dat niet zo super is, maar die wel de vlam in het publiek steekt?

Contacteer ons