Meer resultaten voor the crowd coverband

the crowd coverband
The Crowd geeft 900ste optreden Galmaarden Regio HLN.
Galmaarden De muziekgroep The Crowd zal tijdens de Vijfhoekfeesten in Tollembeek op 14 augustus zijn 900ste optreden geven. De band, die al bijna dertig jaar bestaat, is nog niet van plan om te stoppen. The Crowd is dé Belgische Rock Tribute Coverband bij uitstek.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Coverband huren boeken voor jouw feest? Gigstarter.
The rock band ACES went home with the title Gigstarter Artist of the Year 2017, as well as several nice prizes! Hoe t werkt. Coverband huren boeken voor jouw feest? Zoek je voor jouw evenement een geschikte coverband? Boek en huur nu een coverband bij het grootste artiesten overzicht van Nederland.
Jubilerende coverband treedt op Kortrijk Regio HLN.
Deel via Facebook 0 Tweet. Coverband The Crowd bestaat 30 jaar. Het jubileum wordt op zaterdag 18 augustus om 18.30 uur gevierd met een gratis openluchtconcert op het heraangelegd Kerkplein in Heule. Er is ook een support act van Radio Vader en een rock pop afterparty in café Den Buro op Heuleplaats.
Jellyface History www.jellyface.be.
Jellyfacers in een vroeger leven. Hedwig, zanger-gitarist van dienst verdiende zijn sporen als frontman van de Nederlandstalige band Splinter en was gedurende meer dan twee jaar lid van de LSP-Band. Ook als zanger van coverband The Crowd trad hij overal ten lande op.
De betere coverbands in België en Nederland.
AMSTERDAM NL he Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meest geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen en buitenland heeft The Tour een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. MAGNET PARTY COVERBAND.
Coverband band boeken of huren? Gigstarter.
The rock band ACES went home with the title Gigstarter Artist of the Year 2017, as well as several nice prizes! Hoe t werkt. Coverband band boeken. Boek Coverband bands gemakkelijk online op Gigstarter. Vind de beste live muziek bij de grote database van België.

Contacteer ons