Zoeken naar Workshop bloemschikken

Workshop bloemschikken
Workshops Tuincentrum De Molen.
Op zoek naar een creatieve workshop bloemschikken dan ben je bij tuincentrum De Molen Moen aan het juiste adres. Samen met een deskundige fleuriste brengen we jullie de kneepjes van het vak bij en dit in een gezellige ontspannen sfeer. Naast de volwassen workshop bloemschikken bieden we ook workshop bloemschikken voor kinderen aan tijdens de vakantie.
de groene kaai workshops bloemschikken algemeenDe Groene Kaai.
Wilt u graag met een vriendengroep van 8 tot 18 personen een workshop bloemschikken doen, kan er steeds een andere datum besproken worden. Zowel private workshops in de dag als savonds zijn mogelijk. Een VIP-arrangement is mogelijk voor elke speciale gelegenheid.
Workshops bloemschikken bij Bloemenland.
Reserveer jouw plekje in onze workshop bloemschikken. Voornaam en naam. Volwassene of kind. Hou mij op de hoogte van nieuwigheden. Welk bloemstuk wens je te maken? Wij brengen regelmatig een bezoek aan Bloemenland. Het is een gezellige winkel met een enorm uitgebreid gamma van planten, decoratie en meer.
Maison Fleurie Workshops bloemschikken.
Voor info of een vrijblijvend gesprek neem je best contact op. Algemene informatie workshops. Workshop kalender en inschrijven. Meer informatie over Workshop aanbod. Ontworpen door Elegant Themes Ondersteund door WordPress. Pin It on Pinterest. Deze site gebruikt cookies: Meer info.
Home De Groene Verbeelding.
Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli van 10u 18u. Dit jaar met een blikvanger waar 100 cursisten aan meewerken 2500 bloemen worden verwerkt! Kennismaking met het nieuwe inspirerende cursusprogramma. en inschrijven ter plaatse zijn mogelijk. Doorlopend demonstraties door cursisten.
Workshops in Floralux Dadizele Floralux.
De workshops bloemschikken gaan door in de gebouwen van Floralux Dadizele. Je kunt je vooraf inschrijven aan de infobalie van Floralux Dadizele. Wie éénmaal aan een workshop bloemschikken van Floralux heeft deelgenomen, is er helemaal weg van. Thema Zomer in Floralux Dadizele.
Into the Wild workshops bloemen bloemschikken.
30-14 dagen vóór aanvang van de workshop: 50% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald. 14-7 dagen vóór aanvang van de workshop: 25% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald. 7 dagen vóór aanvang van de workshop: het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald. Workshop aan huis.
workshops Tuincentrum Goessens.
Plagen in de tuin. Kom voor een gezellige workshop naar ons tuincentrum in Erpe-Mere! In ons tuincentrum kunt u niet alleen winkelen voor uw tuin en interieur maar we geven ook regelmatig workshops aangepast aan het seizoen. Houdt u er van zelf iets te maken met groen en bloem?
Workshop bloemschikken bij Bloomon Buitengewoonanders.
GIY Mariska Blommaert 2017-03-19 0. Super enthousiast was ik toen ik mijn mailbox de bevestiging kreeg van de Bloomon workshop in Sint-Niklaas. Het klassieke bloemschikken spreekt me niet meteen aan maar voor het concept van Bloomon was ik meteen gewonnen.

Contacteer ons