Resultaten voor Workshop bloemschikken

Workshop bloemschikken
Workshops Floralux.
De workshops bloemschikken gaan door in de gebouwen van Floralux. Je kunt je vooraf inschrijven aan de infobalie van Floralux. Wie éénmaal aan een workshop bloemschikken van Floralux heeft deelgenomen, is er helemaal weg van. Woensdag 7 februari 18u30 /-21u00.
de groene kaai workshops bloemschikken algemeenDe Groene Kaai.
Wilt u graag met een vriendengroep van 8 tot 16 personen een workshop bloemschikken doen, kan er steeds een andere datum besproken worden. Zowel private workshops in de dag als savonds zijn mogelijk. Een VIP-arrangement is mogelijk voor elke speciale gelegenheid.
Workshops bloemschikken bij Bloemenland.
Reserveer jouw plekje in onze workshop bloemschikken. Voornaam en naam. Volwassene of kind. Hou mij op de hoogte van nieuwigheden. Welk bloemstuk wens je te maken? Wij brengen regelmatig een bezoek aan Bloemenland. Het is een gezellige winkel met een enorm uitgebreid gamma van planten, decoratie en meer.
Maison Fleurie Workshops bloemschikken.
Voor info of een vrijblijvend gesprek neem je best contact op. Algemene informatie workshops. Workshop kalender en inschrijven. Meer informatie over Workshop aanbod. Designed by Elegant Themes Powered by WordPress. Beste wensen voor 2018. Wij zijn er even uit voor vakantie van.
Ateljee bloemschikken bruidswerk workshops privéworkshop privélessen.
Workshop datums zie mijn pagina workshops. Er is ook mogelijk om privé workshop te geven bij je thuis min 6 personen de gastvrouw krijg haar creatie gratis erbij, ik zorg voor al het materiaal voor het bloemschikken en een gezellig avond tussen vrouwen!
Home De Groene Verbeelding.
Schenk eens een cursus of workshop bloemschikken cadeau. Klik hieronder op de cadeaubon button voor meer info. Schenk een cadeaubon. Ontdek onze webshop. SAVE THE DATE. OPEN ATELIERDAGEN 2018. Kom langs ontdek. 30 juni Zon. 1 juli 2018. FLORALE MIDWEEK LYON.
Workshops Walter van Gastel.
Ook houden we regelmatig leuke en creatieve bloemschikken workshops. Je kan je hiervoor inschrijven via de winkel van je keuze. Kies hieronder een Walter Van Gastel winkel uit om alle workshops en demonstraties te bekijken. bij onvoldoende deelnemers behoudt Walter Van Gastel zich het voorrecht om de workshop te annuleren.
Workshop Bloemschikken Afsnee Gent UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Lesgeefster Tine Vandamme Exterior leert de deelnemers een bloemstuk maken rond het thema Kerstmis. De Graet Sint-Kristof Afsneedorp 20 9051 Afsnee Gent. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Gent Dampoort, Gent Sint Pieters.
Workshop bloemschikken bij Bloomon Buitengewoonanders.
GIY Mariska Blommaert 2017-03-19 0. Super enthousiast was ik toen ik mijn mailbox de bevestiging kreeg van de Bloomon workshop in Sint-Niklaas. Het klassieke bloemschikken spreekt me niet meteen aan maar voor het concept van Bloomon was ik meteen gewonnen.

Contacteer ons