Op zoek naar Workshop bloemschikken?

Workshop bloemschikken
bloomon workshops bloomon blog.
Schrijf je dan snel in voor een van onze styling workshops. Wil jij kunnen wat onze bloemstylisten kunnen? Af en toe delen we onze geheimen met een select gezelschap bloemenfans tijdens een bloomon workshop. Dan vertellen we je alles over onze grootste passie: bloemen!
Home De Groene Verbeelding.
Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli van 10u 18u. Dit jaar met een blikvanger waar 100 cursisten aan meewerken 2500 bloemen worden verwerkt! Kennismaking met het nieuwe inspirerende cursusprogramma. en inschrijven ter plaatse zijn mogelijk. Doorlopend demonstraties door cursisten.
Workshops Floralux.
De workshops bloemschikken gaan door in de gebouwen van Floralux. Je kunt je vooraf inschrijven aan de infobalie van Floralux. Wie éénmaal aan een workshop bloemschikken van Floralux heeft deelgenomen, is er helemaal weg van. Woensdag 6 juni 18u30 /-21u00.
Maison Fleurie Workshops bloemschikken.
Workshops Hilde Houtmeyers Bloemen.
Workshops op aanvraag voor groepen vanaf 12 personen. Thema naar keuze. Info via 0495 54 74 42 of mail: hilde.houtmeyers@skynet.be. Ook voor jongeren worden geregeled evenementen georganiseerd, een leuke namiddag bloemschikken op hun maat. 31/05/2018 Zomer workshop op donderdagavond 1900: 2300.:
Workshops bloemschikken bij Bloemenland.
Reserveer jouw plekje in onze workshop bloemschikken. Voornaam en naam. Volwassene of kind. Hou mij op de hoogte van nieuwigheden. Welk bloemstuk wens je te maken? Wij brengen regelmatig een bezoek aan Bloemenland. Het is een gezellige winkel met een enorm uitgebreid gamma van planten, decoratie en meer.
Workshops Tuincentrum De Molen.
Op zoek naar een creatieve workshop bloemschikken dan ben je bij tuincentrum De Molen Moen aan het juiste adres. Samen met een deskundige fleuriste brengen we jullie de kneepjes van het vak bij en dit in een gezellige ontspannen sfeer. Naast de volwassen workshop bloemschikken bieden we ook workshop bloemschikken voor kinderen aan tijdens de vakantie.
Workshop bloemschikken bij Bloomon Buitengewoonanders.
GIY Mariska Blommaert 2017-03-19 0. Super enthousiast was ik toen ik mijn mailbox de bevestiging kreeg van de Bloomon workshop in Sint-Niklaas. Het klassieke bloemschikken spreekt me niet meteen aan maar voor het concept van Bloomon was ik meteen gewonnen.
Tuinen Vercruysse Christophe: Workshops bloemschikken.
Daarom organiseren wij maandelijkse workshops bloemschikken en hopen onze passie met u te delen. Creatief bezig zijn en toch lekker ontspannen in een aangenaam kader. U krijgt alvast de garantie dat iedereen de lessen kan volgen en dat iedereen even prachtige werkstukken mee naar huis zal nemen.

Contacteer ons