Zoeken naar cocktail workshop aan huis

cocktail workshop aan huis
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt. Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Indien u zelf geïntroduceerd wenst te worden in de wereld van cocktails, kan Miraeus u verwennen met een cocktail workshop. U wordt ondergedompeld in een mix van theorie en praktijk, waarbij u eerst een theoretische basis krijgt over sterke dranken en cocktails. Nadien krijgt u de kans om u de handen uit de mouwen te steken en zelf de lekkerste cocktails te shaken, met een helpende hand van onze gekwalificeerde mixologists. Woont u in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt? Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
COCKTAIL WORKSHOP vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie in NL! SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
Bij onze cocktail workshop ga je na een korte inleiding van onze bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken, stirren en garneren van exotische cocktails. Alle mix technieken baruitrustingen komen voorbij, en natuurlijk staan we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail.
Bartender Mike Cocktails en workshops aan huis Cocktails en Cocktail Workshops.
Tarieven, thema's' en kwaliteit. Contact Formulier cocktail catering. Contact Formulier Workshop. Foto's' en filmpjes. Lijst beste Belgische Cocktailbars Bartenders. Bartender en workshops. Organiseer je een origineel cocktailfeest en geen zin om de cocktails zelf te shaken? Of heb je interesse in een cocktailworkshop?
Cocktail Workshops Bartender Mike Cocktails en workshops aan huis.
Basis: de verschillende manieren om een cocktail te maken Shaking, stirring, building, muddling, mixing. Gevorderd: layering, floating, free pouring, zestes, vuur. Expert: homemade infused syrups, schuimcocktails, biercocktails. Eerst krijgen jij en je gasten een half uurtje theorie, nadien mogen jullie zelf anderhalf uur aan de slag. Ik zorg voor al het nodige materiaal, drank en doe de afwas. Als gratis extra krijg je een cocktailboekje van de gevolgde workshop mee naar huis zodat je de aangeleerde lekkere drankjes steeds opnieuw kan maken!
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Na een verhuizing naar Europa door 16de eeuwse Spanjaarden was coctel al snel cocktail een naam die nog steeds vaak gebruikt is in Latijns-Spaanse landen. U mag er in ieder geval een eigen draai aan geven. Cocktail workshop: de lekkerste mix.

Contacteer ons