Meer resultaten voor cocktail workshop aan huis

cocktail workshop aan huis
Cocktails maken workshop bij je thuis Teambuilding op een zelf gekozen locatie Verjaardagsfeest bij je thuis Gent Leuven Brussel Brugge Leuven Mechelen Hasselt Oostendeworkshop cocktails maken bij je
Geef alles uit handen aan Cocktail Events, maar neem wel je camera mee om deze onvergetelijke cocktailsmakenavond vast te leggen. Wil je iets echt origineels, dan heeft Cocktail Events alles in huis om een spetterend feest voor jou, je vrienden, familie, kennissen of collegas te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat samen te stellen voor je cocktail party of voor één van onze andere workshops zoals salsadansen enz. Al onze workshops zijn te combineren met een cocktailsmaken workshop. Korte omschrijving cocktail maken.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken. Na de professionele uitleg wordt deze cocktail door de aparte groepjes nagemaakt. Op die manier komen een waaier aan cocktails aan bod. En uiteraard ook proeven, proeven en proeven! De workshops zijn geschikt voor groepen van 8 tot 80 volwassenen minimum 18 jaar. Ik richt me vooral op groepen, vrienden, familie en collegas. Prijs, prijzen, geprezen. Een sfeervolle workshop van 2 à 3 uur waar lachen, shaken, proeven en genieten centraal staan, vanaf 26 euro per persoon.
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Miraeus komt op locatie en voorziet al het benodigde materiaal. Naast de cocktailworkshop aan huis kan u ook kiezen om de workshop op de Meir in Antwerpen centrum bij te wonen. Dit valt ideaal te combineren met een etentje of een avondje uit. De workshops vinden plaats vanaf 25 euro per persoon. Workshop op maat. Doorgaans wordt gekozen voor een formule waarbij er een vier cocktails per persoon gedronken worden. De cocktail workshop zal in dat geval ongeveer een duurtijd van twee uur hebben.
Workshops Cock a Vero.
Shaken, mengen, blendenje wil al langer wel eens zelf een lekkere cocktail maken maar je weet niet precies welke dranken bij elkaar kunnen, hoe je het beste kunt shaken en wat de bereidingstechniecken zijn. In onze workshops leer je het allemaal! je gaat er onder begeleiding zelf aan de slag! Het is een leer-plezierworkshop voor iedereen vanaf 18 jaar tot. Heeft u altijd al eens willen leren om cocktails te bereiden? Of wilt u met uw vrienden van een leuke avond genieten? Bij de fun-workshops van Cock à Véro leert u met wat fun cocktails te mixen te shaken. Een fun workshop is een sessie van 3 uren waarbij u 4 cocktails leert samen te stellen.
Cocktailworkshop! Funkey Lekkere en speelse teambuilding.
Als je de keuze aan ons over laat kan je je verwachten aan gedurfde combinaties en verrassende cocktails. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cocktail met basilicum, honing, lavendel en gin? Kan je omwille van bepaalde redenen niet drinken? Dan wordt er een alcoholvrij alternatief voorzien. Wil je dat de groep niet te enthousiast wordt? Dan kan er worden gekozen voor een mix van alcoholvrije mocktails en echte cocktails. Over het onthouden van de receptjes hoef je je alvast geen zorgen te maken, want die krijg je allemaal mee naar huis. Graag verwelkomen we groepen tot 40 personen op ons exclusief atelier op de Meir in Antwerpen. Ook komen we graag tot bij jullie en voorzien we al het benodigde. Vraag een offerte aan. Vanaf 5 personen. Bedrijven, Vrijgezellen, Toeristen. Van 1 tot 2 uur. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Love 0 Share Tweet Share 0 Share Pin. Teambuilding op locatie. Bring the ACTION. EAT me, DRINK me. PLAY the game. WORKSHOP till you drop.
Bartender Mike Cocktails en workshops aan huis Cocktails en Cocktail Workshops.
Tarieven, thema's' en kwaliteit. Contact Formulier cocktail catering. Contact Formulier Workshop. Foto's' en filmpjes. Lijst beste Belgische Cocktailbars Bartenders. Bartender en workshops. Organiseer je een origineel cocktailfeest en geen zin om de cocktails zelf te shaken? Of heb je interesse in een cocktailworkshop?
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Cocktail catering Cocktail Workshops Online Cocktail Shop Sipsnsoda.
Elk seizoen zoeken we nieuwe smaken om combinaties te maken die keer op keer verrassen. Cocktail catering zijn cocktails en mocktails op alle soorten feestjes! Wij bieden volgende mogelijkheden aan. Serveer onze handcrafted kant-en klare cocktails en mocktails zelf. Verse, handgemaakte mixen in een fles. Kant-en-klaar, geleverd aan huis met bijhorende garnituren.

Contacteer ons