Resultaten voor cocktail workshop leuven

cocktail workshop leuven
leuvencocktailworkshops Stardust Art House.
cocktailworkshop leuven, cocktailworkshop, cockails maken, leren cocktails maken, cocktails maken leuven, cocktail workshop leuven, cocktailworkshops, teambuilding, bedrijfsfeest, groepsactiviteit, teambuilding leuven, cocktails leuven, cocktails, cosmo. cocktail workshop leuven. cocktail workshop in leuven. cocktail workshops leuven. cocktail workshops in leuven. cocktailworkshop in leuven.
Cocktailicious Meeting Leuven.
Maar u leert ook de geschiedenis van de cocktail en enkele onmisbare barbegrippen, attributen en technieken. Natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag. Nadien krijgt u een zelfgemaakt receptenboekje mee naar huis en zult u voor vrienden en familie de lekkerste cocktails op tafel kunnen toveren. Deze workshop is ideaal voor een hippe bedrijfsactiviteit teambuilding, incentive, een verjaardagsfeestje, een vrijgezellenfeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op uw verlanglijstje staat! In de buurt. Ibis Leuven Heverlee Heverlee.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc: Cocktail workshop Vlaamse Kust. Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc: Cocktail workshop Kortrijk. Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc: Cocktail workshop Gent. Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc: Cocktail workshop Aalst. Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc: Cocktail workshop Leuven.
Workshop Cocktail in Leuven organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie in Leuven of op een van onze locaties naar keuze door heel Belgie www.cocktails-shaken.be voor leuke Workshop cocktail
Met onze cocktails maken workshop in Leuven leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen cocktails maken in Leuven. Met onze cocktails maken lessen in Leuven leer je op een vrijgezellenavond in Leuven gedurende een uur of langer met veel plezier samen cocktail maken in Leuven.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Cocktailworkshop eigen locatie in Leuv. TB Events.
En als je lekker uit wilt gaan in Leuven is het op donderdag avond het drukst. Wij van Tb willen uw ervaring over Leuven zo compleet mogelijk maken! Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
The Bartenders Company Meeting Leuven.
Een workshop als geen ander: leer de perfecte Mojito maken, ga op zoek naar de Company cocktail en sluit af met een ludieke wedstrijd. Kortom, de perfecte teambuilding! Met deze 3-in-1 formule netwerk je terwijl je ontspannen geniet van een overheerlijk aperitief. Deze workshop kan perfect ingepland worden na een dag seminarie, als onderdeel van een teamactiviteit of als een gezellig samen zijn. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Meeting Leuven Vlaams-Brabant.
Stardust Art House creatieveworkshops.
Er is gratis parking voor de deur en de Grote Markt ligt op tien minuten wandelen. Alle workshops kunnen ook bij je thuis, in je bedrijf of op een door jou gekozen locatie. In Leuven is er plaats voor groepen van max.
Workshops Leuven 20 tot 100.
Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze workshop cocktails maken in Leuven, Tienen en o.a. Aarschot maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Wilt u meer weten over deze activiteit in Leuven of omgeving?
Cocktail Workshop Leuven? Workshop cocktails maken in Leuven.
Cocktail Workshop Leuven. Leuven is onder meer bekend als de vestigingsplaats van de Katholieke Universiteit Leuven, de oudste universiteit in de Lage Landen.Vanwege de eeuwenlange aanwezigheid van zowel de brouwerij Artois als het studentenleven wordt Leuven ook wel de bierhoofdstad van Vlaanderen/België genoemd.

Contacteer ons