Zoeken naar cocktail workshop leuven

cocktail workshop leuven
Cocktailworkshop eigen locatie in Leuv. TB Events.
En als je lekker uit wilt gaan in Leuven is het op donderdag avond het drukst. Wij van Tb willen uw ervaring over Leuven zo compleet mogelijk maken! Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
leuvencocktailworkshops Stardust Art House.
cocktailworkshop leuven, cocktailworkshop, cockails maken, leren cocktails maken, cocktails maken leuven, cocktail workshop leuven, cocktailworkshops, teambuilding, bedrijfsfeest, groepsactiviteit, teambuilding leuven, cocktails leuven, cocktails, cosmo. cocktail workshop leuven. cocktail workshop in leuven. cocktail workshops leuven. cocktail workshops in leuven. cocktailworkshop in leuven.
Cocktail Workshop Leuven? Workshop cocktails maken in Leuven.
Cocktail Workshop Leuven. Leuven is onder meer bekend als de vestigingsplaats van de Katholieke Universiteit Leuven, de oudste universiteit in de Lage Landen.Vanwege de eeuwenlange aanwezigheid van zowel de brouwerij Artois als het studentenleven wordt Leuven ook wel de bierhoofdstad van Vlaanderen/Belgiƫ genoemd.
Workshop cocktail shaken in Leuven of workshop cocktails shaken in Leuven bij jou thuis of op een door jouzelf gekozen locatie in Leuven? www.cocktail-workshop.be voor leuke cocktailfeesten in Leuven
Cocktail shaken workshop Verjaardagsfeest in Leuven Teambuilding in Leuvencocktailshaken workshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel Belgiƫ. Een cocktail shaken workshop in Leuven met een enthousiaste cocktailshaker in Leuven en sfeervolle demonstraties van populaire cocktails die jullie zelf kunnen maken, mixen of shaken.
Stardust Art House creatieveworkshops.
Er is gratis parking voor de deur en de Grote Markt ligt op tien minuten wandelen. Alle workshops kunnen ook bij je thuis, in je bedrijf of op een door jou gekozen locatie. In Leuven is er plaats voor groepen van max.
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Regio Vlaamse Kust, Oostende, Koksijde etc: Cocktail workshop Vlaamse Kust. Regio Kortrijk, Roeselare, Ieper, Waregem etc: Cocktail workshop Kortrijk. Regio Gent, Merelbeke, Aalter, Evergem etc: Cocktail workshop Gent. Regio Aalst, Dendermonde, Zottegem, Zele etc: Cocktail workshop Aalst. Regio Leuven, Aarschot, Tienen, Diest etc: Cocktail workshop Leuven.
Cocktailworkshop, workshop cocktails maken, vrijgezellenfeest, teambuilding te Leuven of workshop mocktails aan huis Cocktailicious.
De workshops zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, hippe teambuilding, bedrijfsfeestje, communiefeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op je verlanglijstje staat! Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een workshopruimte in regio Leuven aan.
Workshop Cocktail in Leuven organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie in Leuven of op een van onze locaties naar keuze door heel Belgie www.cocktails-shaken.be voor leuke Workshop cocktail
Met onze cocktails maken workshop in Leuven leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen cocktails maken in Leuven. Met onze cocktails maken lessen in Leuven leer je op een vrijgezellenavond in Leuven gedurende een uur of langer met veel plezier samen cocktail maken in Leuven.

Contacteer ons