Meer resultaten voor cocktail workshop leuven

cocktail workshop leuven
Cocktail Workshop Leuven? Workshop cocktails maken in Leuven.
Cocktail Workshop Leuven. Leuven is onder meer bekend als de vestigingsplaats van de Katholieke Universiteit Leuven, de oudste universiteit in de Lage Landen.Vanwege de eeuwenlange aanwezigheid van zowel de brouwerij Artois als het studentenleven wordt Leuven ook wel de bierhoofdstad van Vlaanderen/België genoemd.
Cocktails @ Your Place Reinout Gelaude zorgt voor leuke, sfeervolle privé cocktail workshops op maat.
Waar zorg ik voor? De workshop is een all-in-formule.: Alle soorten glazen. Alle benodigdheden shakers, mudlers, maatbekers, mesjes, roerstaafjes., Hoe ga ik te werk? De deelnemers worden ingedeeld in groepjes van minimum 4 personen. Ik toon je hoe je een specifieke cocktail kan maken.
leuvencocktailworkshops Stardust Art House.
cocktailworkshop leuven, cocktailworkshop, cockails maken, leren cocktails maken, cocktails maken leuven, cocktail workshop leuven, cocktailworkshops, teambuilding, bedrijfsfeest, groepsactiviteit, teambuilding leuven, cocktails leuven, cocktails, cosmo. cocktail workshop leuven. cocktail workshop in leuven. cocktail workshops leuven. cocktail workshops in leuven. cocktailworkshop in leuven.
Cocktailworkshop, gintasting, workshop mocktails en cocktailcatering met mobiele cocktailbar/ginbar te Leuven of aan huis Cocktailicious. Cocktailworkshop, gintasting en cocktailcatering Cocktailiciou
Dé ideale workshop voor een vrijgezellenfeest, verjaardagsfeestje of hippe teambuilding! Of wat dacht je van een cocktailcatering met een mobiele cocktailbar of ginbar op je feest? Cocktailicious biedt ook een heerlijke, maar uiteraard non-alcoholische workshop cocktails aan voor kids, boordevol vitamientjes!
Bedrijfsuitje COCO, The Cocktailcompany, Cocktailworkshops, coco-the-cocktailcompany-cocktailworkshops.
Biologisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoord zijn de toverwoorden anno 2012. Bij COCO the Cocktail Company boek je nu naast de reguliere variant ook de bio workshop. Kijk eens wat dieper in het glaasje en kom erachter waarom biologische teelt van verse ingrediënten zo hot is. Wat doet het gebruik van biologisch fruit en ecologische likeuren met de smaakbeleving? Proef jij of een product een eerlijke afkomst heeft? In 2 uur tijd leer je alles over het ontstaan van de cocktail, de heilzame werking van bepaalde ingrediënten, hoe je een volledig natuurlijke en biologische cocktail creëert en ga je er zelf mee experimenteren. Prijs vanaf 3250. Uiteraard kunnen wij de workshops ook geheel of gedeeltelijk alcoholvrij organiseren. Op aanvraag is ook een Tequila en/of Cognac Brandy experience mogelijk. Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! Van 9 tot 500 personen. Antwerpen, Leuven, Brussel, Mechelen, Hasselt, Gent, Brugge.
Stardust Art House creatieveworkshops.
Er is gratis parking voor de deur en de Grote Markt ligt op tien minuten wandelen. Alle workshops kunnen ook bij je thuis, in je bedrijf of op een door jou gekozen locatie. In Leuven is er plaats voor groepen van max.
Workshop Cocktail in Leuven organiseren bij je thuis, op een zelf gekozen locatie in Leuven of op een van onze locaties naar keuze door heel Belgie www.cocktails-shaken.be voor leuke Workshop cocktail
Met onze cocktails maken workshop in Leuven leer je op je vrijgezellenfeest gedurende een uurtje of langer met veel plezier samen cocktails maken in Leuven. Met onze cocktails maken lessen in Leuven leer je op een vrijgezellenavond in Leuven gedurende een uur of langer met veel plezier samen cocktail maken in Leuven.
Workshops en teambuilding Leuven 20 tot 100.
En heeft u misschien wel eens geprobeerd om er zelf een te maken? Dan heeft u waarschijnlijk ervaren dat het maken van een perfecte cocktail een hele kunst is. Tijdens deze cocktail workshop in Leuven, Aarschot of Tienen maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken.
Cocktailworkshop eigen locatie in Leuv. TB Events.
En als je lekker uit wilt gaan in Leuven is het op donderdag avond het drukst. Wij van Tb willen uw ervaring over Leuven zo compleet mogelijk maken! Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.

Contacteer ons