Meer resultaten voor workshop vrijgezellen

workshop vrijgezellen
Vrijgezellenavond in Vlaanderen van 20 tot 75 p.p.
Een vrijgezellenavond in Antwerpen. Begin uw vrijgezellendag of avond in Antwerpen rustig met een Bolleke op de markt, om vervolgens om te starten met een leuke workshop. En eigenlijk mag een tocht door de haven de 2e haven van Europa ook niet ontbreken.
Workshop burlesque.
Workshop sexy snoeptaarten. Boek onze workshop burlesque en waan je terug in het begin van vorige eeuw: jarretelles, pluimen, boas, rode lipstick., Wij leren je een perfecte burlesque act aan waarbij je je een echte diva uit de Moulin Rouge voelt!
Tips Ideeën Vrijgezellenfeest 500 uitjes. star. star open. share. info. phone. add-homescreen. 1001. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. filter. calendar. location. me
Beek en Donk, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Mierlo, Moergestel, Nuenen, Oss, Prinsenbeek, Rosmalen, Sint-Oedenrode, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk, Aarle-Rixtel. Avondarrangementen / Kookworkshops / Tapas workshop / Activiteit inclusief diner. Workshop lullen pimpen op elke locatie in Nederland.
Vrijgezellendag.be Voor een geslaagd vrijgezellenfeest.
Workshop Dildo/Vibo maken Uiteraard komt een van onze Lees meer. BubbelBal is het meest lachwekkende vrijgezellenfeest! Elke speler draagt een grote, met lucht gevulde plastic bal, waarna je het tegen elkaar opneemt in een potje BubbelVoetbal. Probeer maar eens overeind te komen als je omvergeduwd Lees meer.
Privé kookworkshops op dakterras Gaston.
Elke workshop gaat gepaard met een specifiek thema en duurt zon drie uur. Na het kokkerellen genieten we samen van het bereide menu, vergezeld van bijhorende wijnen, bubbels, water en huisgemaakte iced tea. Je krijgt de recepten en tips ook mee naar huis in een handige infomap. Vraag meer info of een vrijblijvende offerte: workshop@coeurcatering.be. Wil je een privé-workshop organiseren? Je kan kiezen uit ons vaste aanbod aan workshops maar we werken even graag een voorstel op maat uit. Zowel voor bedrijven als voor een privé-initiatief. Denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellen voor foodies; de mogelijkheden zijn legio.
Workshop Vrijgezellen Winkel-atelier Steen-goed.
Met behulp van gipsen en biscuitmallen maken we dit servies, wat naar eigen wensen gedecoreerd kan worden met stempels, textuurplaatjes, takjes, blaadjes of geboetseerde items. Het servies kan tijdens de workshop nog beschilderd worden of wordt naturel geglazuurd. Er is voldoende klei om ook voor jezelf nog een tasje of kommetje te maken als aandenken aan het vrijgezellenfeest!
Workshops op maat voor grote groepen om zelf juwelen te maken of stijladvies Zahia.
dan kan je bij ons terecht, voor een teambuilding-activiteit of leuke incentive voor je medewerkers. Zahia biedt een waaier van workshops aan, waarvoor diverse thema's' mogelijk zijn. Van halssnoeren tot oorringen, of van retro vintage-stijl tot de laatste hippe trend: jullie vinden zeker een workshop die bij jullie wensen aansluit.
Graffitiworkshop.eu.
Omdat graffiti spuiten normaal niet mag ervaren de meeste van onze deelnemers de graffitiworkshop als iets spannends dat ze altijd al een keer hebben willen doen. Ons workshop programma is in grote lijnen gericht op het gezamenlijk maken van een kunstwerk, eventueel op basis van een thema. Dit maakt de graffitiworkshop uitermate geschikt als teambuilding activiteit. Mede daarom wordt deze workshop veelal ingezet als bedrijfsuitje, incentive, afdelingsuitje, vergaderbreak of vrijgezellen workshop.
Vrijgezellen workshops burlesque, paaldans, buikdans te Gent en op locatie!
Een workshop burlesque duurt 2 uurtjes. en kan gegeven worden in onze locatie vlakbij Gent Melle of in uw locatie. Inclusief glaasje cava in onze locatie en mini cadeautje voor de vrijgezel. Je maakt kennis met de basisstapjes op hakken en technieken met waaiers, handschoenen en hoeden.
Vrijgezellenfeest Funkey Unieke vrijgezellenactiviteiten op maat.
Een sportieve activiteit of een competitief spel? Of willen jullie liever wat cultuur opsnuiven of een workshop volgen? Al onze activiteiten zijn leuk om te doen, maar we bieden je graag de activiteiten aan die het best aansluiten op jouw wensen. De zoekmachine vindt de vrijgezellenactiviteit die bij je past. Eens je al je criteria ingegeven hebt, krijg je zeker en vast voldoende toffe suggesties voor een geslaagde vrijgezellenfeest. Daarna kan je rechtstreeks een offerte aanvragen bij onze professionele partners. We wensen je veel succes bij het kiezen van een activiteit op onze website en natuurlijk nog meer plezier met de vrijgezellen zelf!
Vrijgezellenfeest.
Mogelijk op elke gewenste locatie in België. Shake die cocktail met deze gevarieerde cocktailworkshop die op iedere locatie gegeven kan worden. Mix, shake en proef met jouw vrienden of collegas tijdens deze gezellige cocktail workshop. Beat the box inclusief diner.

Contacteer ons