Resultaten voor luchthavenrestaurant

luchthavenrestaurant
De 10 beste restaurants in de buurt van Nationale Luchthaven Zaventem BRU.
Inloggen Lid worden. Beste eetgelegenheden in de buurt van Brussel Airport, België. Restaurants in Zaventem. Restaurants in de buurt van Nationale Luchthaven Zaventem. Restaurants in de buurt van Nationale Luchthaven Zaventem BRU. A201, Zaventem 1930, België. 2 gasten 1 gast.
Welkom Belair Luchthaven Restaurant.
Wil je tijdens een gezellig diner, een vergadering, een banket, een namiddag verpozen eventjes de tijd nemen om een voorbijvliegend vliegtuig te aanschouwen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het restaurant en de cafetaria hebben een capaciteit van 400 personen.
Bars en eetgelegenheden.
Dan is Méli-Mélo in de beveiligde zone van de luchthaven the place to be. In dit restaurant met zelfbediening kan u een menu naar wens samenstellen. U kan er dagelijks van 4u30 tot 22u00 kiezen uit een assortiment van warme gerechten, met onder meer enkele klassieke Belgische bereidingen zoals vol-au-vent of gehaktballetjes op Luikse wijze, koude schotels en verschillende ontbijtformules.
Belair Oostende Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Populaire keukens in Oostende. Café restaurants in Oostende. Chinees restaurants in Oostende. Fastfood restaurants in Oostende. Frans restaurants in Oostende. Italiaans restaurants in Oostende. Mediterraan restaurants in Oostende. Pizzeria restaurants in Oostende. Veganistische restaurants in Oostende. Vegetarische restaurants in Oostende.
Internationale Luchthaven Oostende-BruggeRestaurant Belair Internationale Luchthaven Oostende-Brugge.
Grand Café Horizon. Nieuw Grand Café Restaurant de Horizon bevindt zich in de vernieuwde vertrekhal van luchthaven Oostende-Brugge. U kunt er terecht voor een Grab Fly, lunch, diner of gewoon een kopje koffie. Opgelet: enkel toegankelijk voor passagiers met een geldige instapkaart.
Belair Antwerpen Eten Drinken met uniek zicht op de luchthaven van Antwerpen.
Bij al onze arrangementen hebt u perfect zicht op de luchthaven en het luchthavengebeuren. Op ons openlucht dakterras kunnen bij mooi weer vanaf 1 april tot 30 september, een honderdtal gasten genieten van een heerlijk zonnetje bij een lekker glaasje of hapje met fantastisch uitzicht op start en landingsbaan.
Ook restaurant Belair vernieuwt Oostende Regio HLN.
Jan Vercruysse, zaakvoerder van het luchthavenrestaurant Belair, zal zijn zaak met zicht op het tarmac grondig vernieuwen. De concessie tussen de luchthavendirectie en Vercruysse werd nog eens met elf jaar verlengd, de zaakvoerder zal zowat 300.000 euro steken in de renovatie van Belair.

Contacteer ons