Op zoek naar the fools coverband?

the fools coverband
The Fools: De gekste coverband dinsdag op Palm Parkies Genk Het Nieuwsblad.
Genk Het gratis zomerfestival Palm Parkies editie 2012 loopt ten einde. Ook in Genk. Het festival gaat de laatste twee weken in met twee topaffiches: The Fools, naar eigen zeggen de gekste coverband van Vlaanderen komt op dinsdag 14 augustus naar het Evenementenplein.
The Fools Coverband boeken Viking Entertainment.
The Fools Coverband boeken. Offerte Nu Boeken. The Fools Coverband. Offerte Nu Boeken. The Fools Coverband boeken. Een 6 koppige coverband uit Nederland die jouw Feest/Festival op z'n' kop wil zetten. Denk jij het aan te kunnen om een avond met deze band te knallen?
The Fools.
Ze komen met een volledige toursetup, dwz dat ze alles meehebben behalve de eindversterking! Lanceringsprijs 4500euro ex 6% btw. Foto's' van The Fools. Youtube video's' van The Fools. Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van The Fools?
The New Fools Probably the World's' best Dylan Band.
The New Fools. Live @ Ciné Walburg 2016. Live @ NOA 2009. Live @ TVL. The New Fools. Probably the World's' best Dylan Band. Copyright 2015 All Rights Reserved. Probably the best Dylan cover band. Probably the best Dylan tribute band.
Laatste optreden The Fools is een thuismatch Hasselt Het Belang van Limburg.
Vorige afbeelding 1 / 3 Volgende afbeelding. Hasselt De Limburgse coverband heeft zijn laatste thuismatch" gespeeld. Na 10 jaar The Fools voorheen The Majestical Fools, hielden Tommy en zijn band een laatste geslaagd optreden op Muziekterras aan de Century in Hasselt.
The Fools boeken bij Twilight Entertainment.
Als u dacht alles gezien te hebben.stellen wij u met enig risico The Fools voor! The" Fools" is de meest krankzinnige coverband uit Vlaanderen! Tommy O Fool Voormalig zanger van The Majestical Fools, brengt met zijn nieuwe band de meest waanzinnige covers en doldwaze medleys.
FOTOSPECIAL. Coverband The fools stelen show op pompiersbal Zandhoven Het Nieuwsblad.
Volgende groep afbeeldingen in deze set. Na een opwarming door de Mega Ambi Deejays was het de beurt aan de coverband The Fools om met een wervelende show de evenementenhal in lichterlaaie te zetten. Invoering enkelrichting in Dorpsstraat en Torenstraat in Pulle.
tomentertainment, zanger, coverband, ambiance, fools, tom cosemans.
U kent Tom van de vele gastoptredens bij bigbands, harmonies en promsorkesten, van ambiancevolle live-on-tape-acts, als oneman-keyboard-entertainer of presentator van shows en zeker als frontman en stichter van zijn eigen live bands. The Fools en TOM en de HELDEN. Zijn passie voor het entertainen is eindeloos.,

Contacteer ons