Resultaten voor the fools coverband

the fools coverband
The Fools Coverband boeken Viking Entertainment.
The Fools Coverband boeken. Offerte Nu Boeken. The Fools Coverband. Offerte Nu Boeken. The Fools Coverband boeken. Een 6 koppige coverband uit Nederland die jouw Feest/Festival op z'n' kop wil zetten. Denk jij het aan te kunnen om een avond met deze band te knallen?
The Fools: De gekste coverband dinsdag op Palm Parkies Genk Het Nieuwsblad.
Genk Het gratis zomerfestival Palm Parkies editie 2012 loopt ten einde. Ook in Genk. Het festival gaat de laatste twee weken in met twee topaffiches: The Fools, naar eigen zeggen de gekste coverband van Vlaanderen komt op dinsdag 14 augustus naar het Evenementenplein.
The Fools.
Ze komen met een volledige toursetup, dwz dat ze alles meehebben behalve de eindversterking! Lanceringsprijs 4500euro ex 6% btw. Foto's' van The Fools. Youtube video's' van The Fools. Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van The Fools?
The Fools De gekste coverband van Vlaanderen Promo: www.the-fools.be YouTube.
50 videos Play all. Mix The Fools De gekste coverband van Vlaanderen Promo: www.the-fools.be YouTube. Coverband De Helden Duration: 949. Swinging nl 24359, views. dé allerleukste coverband uit België vanaf nu met vrouw! despikes 4521, views. Coverband Bassta Promo 2015/2016 Duration: 757.
Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Laatste optreden The Fools is een thuismatch Hasselt Het Belang van Limburg.
Vorige afbeelding 1 / 3 Volgende afbeelding. Hasselt De Limburgse coverband heeft zijn laatste thuismatch" gespeeld. Na 10 jaar The Fools voorheen The Majestical Fools, hielden Tommy en zijn band een laatste geslaagd optreden op Muziekterras aan de Century in Hasselt.
The Fools boeken bij Twilight Entertainment.
Als u dacht alles gezien te hebben.stellen wij u met enig risico The Fools voor! The" Fools" is de meest krankzinnige coverband uit Vlaanderen! Tommy O Fool Voormalig zanger van The Majestical Fools, brengt met zijn nieuwe band de meest waanzinnige covers en doldwaze medleys.
FOTOSPECIAL. Coverband The fools stelen show op pompiersbal Zandhoven Het Nieuwsblad.
Volgende groep afbeeldingen in deze set. Na een opwarming door de Mega Ambi Deejays was het de beurt aan de coverband The Fools om met een wervelende show de evenementenhal in lichterlaaie te zetten. 81-jarige Staf wint wisseltrofee Zilveren Stapper.
The Fools boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Waar ze komen worden ze aanzien als uniek en the best there is Met meer dan 300 optredens in 5 jaar tijd is een ding duidelijk, THE FOOLS zijn gewild! Coverband The Fools boeken. In 2013 vierden THE FOOLS hun 5 jarig bestaan met wederom een nieuwe en spetterende show!

Contacteer ons