Meer resultaten voor the fools coverband

the fools coverband
The Fools Coverband Viking Entertainment.
The Fools Coverband. The Fools Coverband boek je bij Viking. Een 6 koppige coverband uit Nederland die jouw Feest/Festival op z'n' kop wil zetten. Denk jij het aan te kunnen om een avond met deze band te knallen? kom erachter en boek ze nu! The Fools Coverband?
The Fools.
Ze komen met een volledige toursetup, dwz dat ze alles meehebben behalve de eindversterking! Lanceringsprijs 4500euro ex 6% btw. Foto's' van The Fools. Youtube video's' van The Fools. Heeft u een vraag of wenst u een offerte voor het boeken van The Fools?
The Fools: De gekste coverband dinsdag op Palm Parkies Genk Het Nieuwsblad.
Genk Het gratis zomerfestival Palm Parkies editie 2012 loopt ten einde. Ook in Genk. Het festival gaat de laatste twee weken in met twee topaffiches: The Fools, naar eigen zeggen de gekste coverband van Vlaanderen komt op dinsdag 14 augustus naar het Evenementenplein.
The Fools boeken bij Twilight Entertainment.
Biografie The Fools. Als u dacht alles gezien te hebben.stellen wij u met enig risico The Fools voor! The" Fools" is de meest krankzinnige coverband uit Vlaanderen! Tommy O Fool Voormalig zanger van The Majestical Fools, brengt met zijn nieuwe band de meest waanzinnige covers en doldwaze medleys.
Laatste optreden The Fools is een thuismatch Hasselt Het Belang van Limburg.
Vorige afbeelding 1 / 3 Volgende afbeelding. Hasselt De Limburgse coverband heeft zijn laatste thuismatch" gespeeld. Na 10 jaar The Fools voorheen The Majestical Fools, hielden Tommy en zijn band een laatste geslaagd optreden op Muziekterras aan de Century in Hasselt.
tomentertainment, zanger, coverband, ambiance, fools, tom cosemans.
U kent Tom van de vele gastoptredens bij bigbands, harmonies en promsorkesten, van ambiancevolle live-on-tape-acts, als oneman-keyboard-entertainer of presentator van shows en zeker als frontman en stichter van zijn eigen live bands. The Fools en TOM en de HELDEN. Zijn passie voor het entertainen is eindeloos.,
The Fools boeken Bekendeartiestboeken.nl.
Na de bliksemstart begin 2009 is het hard gegaan voor THE FOOLS! Waar ze komen worden ze aanzien als uniek en the best there is Met meer dan 300 optredens in 5 jaar tijd is een ding duidelijk, THE FOOLS zijn gewild! Coverband The Fools boeken.

Contacteer ons