Zoeken naar cocktail workshop breda

cocktail workshop breda
Cocktail Workshop Breda? Workshop cocktails maken in Breda.
Cocktail Workshop Breda. Breda is een grote stad in het westelijke deel van Brabant aan de rivier de Mark. De stad staat bekend om zijn prachtige oude binnenstad en sinds kort ook weer om zijn haven. Van oudsher is Breda een erg Oranje gezinde stad en de Prins van Oranje-Nassau was vroeger ook Heer van Breda.
Cocktailworkshop Proeverij CoCo The Cocktail Company, Breda DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend. Achter de bar met CoCo. Zelf shaken met CoCo. Workshop cocktail shaken. Ideaal voor een vriendinnenuitje. wat te doen? uitstapjes voor vandaag en morgen. 1e kerstdag 2017. 2e kerstdag 2017. Proeverij Breda 2. Proeverij Noord-Brabant 5.
Cocktail Workshop Breda Winter arrangementen Arrangementen Bootje Varen Breda.
Cocktail Workshop Breda. De Cocktail workshop is een leuke en leerzame groepsactiviteit waar jullie leren hoe je de perfecte cocktail bereidt. Gedurende 2 uur leren jullie van een echte professional alle fijne kneepjes van het vak en leren jullie zowel traditionele, hippe als eigen cocktails te shaken.
Binnen Breda Cocktailworkshop Breda.
In twee uur tijd word u klaargestoomd om de perfecte cocktail te maken! Tijdens deze cocktailworkshop leert u verschillende traditionele, maar ook hippe cocktails te shaken om ze natuurlijk daarna gezellig samen op te drinken. Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, Jellyfish of Cosmopolitan? Deze cocktailworkshop biedt u een unieke ervaring waarbij teambuilding, passie en plezier centraal staan. Amusement, interessante informatie en verrukkelijke cocktails vormen samen de perfecte mix voor een knap staaltje entertainment. De cocktailworkshop duurt 2 uur en wordt voortgezet met een 3-gangendiner op de mooiste locatie van Breda. Dit arrangement biedt de perfecte afsluiting of onderbreking van een zakelijke bijeenkomst, maar is ook een origineel uitje met sportvrienden of familieleden. vanaf 8 personen. Uiteraard kunnen wij de workshop ook geheel of gedeeltelijk alcoholvrij organiseren.
Cocktail workshop Breda 08/05/15.
25 Full member prijs. 30 member prijs. Leonie, 27 jaar uit Amsterdam. De" workshop was echt super leuk! Ik heb echt een gezellige avond gehad met de beste cocktails en leuke mannen.; Wacht niet langer.: De meest gestelde vragen staan hier!
Cocktail Workshop Breda Dazzling Cocktails.
Arrangementen in Breda. Combineer de cocktail workshop met een diner op dezelfde locatie in Breda. Bekijk de arrangementen voor de mogelijkheden. Reserveer direct of vraag meer info aan. Perfect Serve Cocktail Workshop. Taste Try Cocktail Workshop. The Dazzling Cocktails Workshop.
Cocktail workshop Studio Dependance.
Zaalhuur in Breda. Werken bij Studio Dependance. Feest op maat. Wil jij graag je verjaardag vieren, of juist een vrijgezellenfeest of gezellig avondje uit organiseren voor jou en je vrienden? Dan is een cocktail workshop een leuk alternatief! Naast onze standaard cocktailkaart, organiseren wij ook in samenwerking met COCO The Cocktail Company verschillende cocktail workshops.
Cocktail workshop @Lot66 Stappen Shoppen Breda.
Musea, theaters podia. Cocktail workshop @Lot66. Mijkenbroek 27, Breda. In twee uur tijd stoomt onze professionele cocktailbartender je klaar om de perfecte cocktail te maken! Je leert verschillende traditionele, maar ook actuele cocktails te bereiden om ze natuurlijk daarna gezellig samen op te drinken.
Cocktailworkshop Coco / E-Coco Stappen Shoppen Breda.
Bij deze workshop gebruiken we alleen maar biologische en ecologische maatschappelijk verantwoorde producten. Kijk eens wat dieper in het glaasje en kom erachter waarom biologische teelt van verse ingrediënten zo hot is. Wat doet het gebruik van biologisch fruit en ecologische likeuren met de smaakbeleving? Proef jij of een product een eerlijke afkomst heeft? In twee uur tijd leer je alles over het ontstaan van de cocktail, de heilzame werking van bepaalde ingrediënten, hoe je een volledig natuurlijke en biologische cocktail creëert en ga je er zelf mee experimenteren. Kosten: 3750, incl. btw/ 3100, excl. Voor meer informatie.: Telefoon: 076 8893907. Soort uitje eten drinken. 076 88 93 907. Cocktailworkshop Coco / E-Coco. 076 88 93 907. Over Stappen Shoppen Breda.
COCKTAIL WORKSHOP in Breda vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
SHAKE IT werkt nauw samen met een aantal gerenomeerde restaurants in Breda waar wij onze cocktail workshop organiseren, de cocktail workshop in Breda is tevens uit te breiden met een borrelhapje of een aansluitend 3 gangen keuze menu! Het is tevens mogelijk in Breda en in de regio Oosterhout, Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur de cocktail workshop op je eigen locatie te boeken!
Cocktail en Vodka workshops Proost in Breda.
Minimale 18 jaar. Ongeveer twee uur voor de workshop, daarna lekker eten! Prijs: 49, incl. Boek dan direct jouw workshop! Je kan reserveringen doen door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Keuze Maak een keuze. Cocktail Workshop Verkort.

Contacteer ons