Op zoek naar cocktail workshop den haag?

cocktail workshop den haag
La Bodeguita Workshops.
Maar hoe maak je nu eigenlijk de perfecte cocktail? Wilt u dit ook eens leren? Probeer dan eens onze cocktailworkshop. U kunt natuurlijk ook een cocktailbar inhuren en de cocktails voor u laten maken. Dansworkshop op maat. U heeft iets te vieren en wilt op maat voor uw bedrijf dit op een spectaculaire wijze laten uitvoeren door een professionele danseres voor de opening van de avond of de afsluiting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geheel op maat laten wij door zeer ervaren dansers en danseressen een dansvoorstelling voor u in elkaar zetten. Ook kunt u kiezen voor een dansimprovisatieworkshop. Oude Molstraat 32D. 2513 BB Den Haag.
Cocktail Workshop Den Haag? Workshop cocktails maken in Den Haag.
Cocktail Workshop Den Haag. Op zoek naar een workshop cocktail shaken Den Haag? COCO The Cocktail Company organiseert cocktailworkshops op diverse locaties in Den Haag. Passie, plezier, interactiviteit en teambuilding vormen hierbij de juiste mix voor een geslaagd uitje voor kleine of grote groepen.
Cocktail Workshop Den Haag Original Tours.
De leukste Cocktail workshop van Den Haag, gegeven in het centrum van de stad! Onze cocktail shakers staan voor u klaar om samen met uw gezelschap allemaal aan de slag te gaan om de lekkerste cocktails te bereiden. Tijdens de cocktail workshop Den Haag gaat u het combineren en verfijnen namelijk zelf leren.
Cocktail workshop vanaf 2750, p.p.
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc: Cocktail workshop Amsterdam. Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc: Cocktail workshop Haarlem. Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc: Cocktail workshop Rotterdam. Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc: Cocktail workshop Den Haag. Regio Scheveningen: Cocktail workshop Scheveningen. Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc: Cocktail workshop Dordrecht.
Cocktail workshop Scheveningen Zanzibar Beachclub.
Onder leiding van de barman gaan jullie de mooiste en lekkerste creaties maken. Met verse ingredienten en een flinke scheut drank maak je de cocktails op smaak. Een cocktail workshop Scheveningen is ideaal om in de stemming te komen tijdens het vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje Scheveningen.
Cocktailworkshop.
Havana Den Haag. 2513 AG Den Haag. Cocktailworkshop van 8 tot 80 man! Interesse in een cocktailworkshop voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeestje, verjaardag of gewoon omdat het heel erg leuk en gezellig is? Wij beiden een aantal workshops aan.: Korte Workshop Basic van 1 1.5 uur, tijdens deze workshop maakt iedereen uit de groep 1 cocktail voor 21.50 pp.
Cocktail workshop.
Door middel van een smaaktest en te mixen wijst onze whisky-expert jullie de weg. Elke deelnemer van deze Whisky Tasting Workshop proeft 5 soorten whisky en komt van alles te weten over deze sterke drank. Workshop cocktail shaken in Den Haag en Scheveningen.
Cocktail Workshop Den Haag Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Den Haag. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails bij Havana in het centrum van Den Haag. Leer, midden in de swingende sferen, de lekkerste cocktails te shaken. Blijf aansluitend in het Cubaanse restaurant dineren, en geniet van een heerlijk 2 of 3 gangen menu.
Cocktail-Shaken.nl Workshops cocktail shaken.
Winterse cocktail workshop. De Cocktail Workshop. Creatief bezig zijn. Creatief bezig zijn in Scheveningen met dranken? cocktail-shaken.nl biedt de cocktail workshop, zoals je hem nog nooit hebt gehad. Onder begeleiding van een ervaren bartender leren wij jullie de kneepjes van het vak.
Workshop cocktail shaken in Den Haag en Scheveningen 1001activiteiten.nl.
Terug naar de zoekresultaten. Workshop cocktail shaken in Den Haag en Scheveningen. Boek een workshop cocktail shaken met collega's' of vrienden bij één van de vele beachclubs die Scheveningen rijk is. Het is ook mogelijk om deze workshop te boeken naast een actieve activiteit op het strand.
Cocktail Workshop in Den Haag, van Hofstad Events.
De scherpste prijzen van Den Haag. Geprezen om service flexibiliteit. Cocktail Workshop in Den Haag. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Cocktail Workshop in Den Haag. Details over dit uitje. Welkom op de Cocktail Workshop van Hofstad Events in Den Haag.

Contacteer ons