Op zoek naar cocktail workshop nijmegen?

cocktail workshop nijmegen
Cocktail workshop Nijmegen Cocktailworkshop.
cocktail workshop Den Bosch / s-Hertogenbosch. cocktail workshop Den haag / s-Gravenhage. cocktail workshop Dordrecht. cocktail workshop Eindhoven. cocktail workshop Groningen. cocktail workshop Haarlem. cocktail workshop Heerenveen. cocktail workshop Katwijk. cocktail workshop Leeuwarden. cocktail workshop Leiden. cocktail workshop Maastricht. cocktail workshop Nijmegen.
Cocktail Workshop Nijmegen Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Nijmegen. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails aan de Waalkade in Nijmegen, bij Vivialdi. Geniet van de workshop in het Grand Café en laat je vermaken door de bartender! Blijf aansluitend dineren en geniet van een heerlijk 2 of 3 gangen keuze menu.
Workshop cocktails maken Maak je eigen creatie! Fundustry Events.
Dan is dit je kans! Met de workshop cocktail maken, leer je zelf je eigen unieke cocktail maken! Activiteit Cocktail workshop. Prijzen en tijdsduur. Cocktail workshop basis. consumptie van 1 cocktail. Cocktail workshop extra. consumptie van 2 cocktails. Cocktail workshop uitgebreid.
Cocktail Workshop, van Nijmegen Evenementen.
Mix tijdens de unieke Cocktail Workshop van Nijmegen Evenementen in Nijmegen uw eigen Mojito, Pink Paradise, of tongstrelende Bombay Bramble, onder de vakkundige leiding van een echte professionele shaker! U wordt verwelkomd met een non-alcoholisch drankje, zodat u nog een beetje nuchter deze workshop kan volgen.
De leukste cocktail workshop boeken in Nijmegen of op jouw locatie?
Nijmegen is één van de vaste locaties van onze cocktail workshops, maar wij komen net zo lief naar jouw gewenste locatie. We nemen alles mee dat nodig is dus je hebt zelf nergens meer omkijken naar. Een complete cocktail workshop is te boeken vanaf 10 personen voor 2995, p.p.
Cocktail Workshop Nijmegen? Leren cocktails maken in Nijmegen.
Cocktail Workshop Nijmegen. Heerlijke cocktails maken tijdens een cocktail workshop in Nijmegen. Leer cocktails maken aan een mobiele cocktailbar van PartyFlavours tijdens een cocktail workshop in uw regio Nijmegen. De cocktail workshop kan op verschillende locaties in Nijmegen plaats vinden.
Cocktail Workshop boeken bij Bar Company.
De cocktailworkshop is een perfecte vorm van teambuilding en staat garant voor een spectaculaire middag of avond waarbij fun de boventoon voert. De cocktail workshop van Bar Company is een perfect groepsuitje voor teambuilding. Leer zelf cocktails shaken als een echte cocktailshaker! Bar Company Roggeweg 26, 6534 AJ Nijmegen.
Cocktailworkshop in Nijmegen MixPerience-Cocktails.nlMixperience-Cocktails.
Wat houdt een cocktailworkshop in Nijmegen in? Tijdens deze cocktail workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails. Bereidingstechnieken, ingrediënten en ontstaansgeschiedenis; Onze bartender weet het allemaal op een animerende manier over te brengen!
Cocktail workshop Nijmegen? Workshop cocktails maken in Nijmegen.
Cocktail Workshop Nijmegen. Nijmegen ligt in een rivierengebied aan de Waal en het Maas-Waalkanaal, vlakbij de Duitse grens De stad met haar 160.000 inwoners vervult een dienstverlenende functie in de wijde regio, met o.a. een groot winkelbestand, twee ziekenhuizen, een kantongerechtde, Katholieke Universiteit Nijmegen en een uitgebreid cultureel aanbod.
Cocktailworkshop in Nijmegen BarEntertainment.
Ook de BOB heeft niets te vrezen; hij geniet tijdens de workshop van een alcoholvrije cocktail. Cocktailworkshop locaties in Nijmegen.: De workshops van BarEntertainment zijn perfect voor vrijgezellen en bedrijfsfeesten. In Nijmegen worden de workshops gegeven op de volgende locaties.:
Workshop of vrijgezellenfeest Nijmegen 15 tot 75 p.p.
Voor welke activiteit je ook kiest we willen je bij voorbaat al veel inspiratie toewensen tijdens je vrijgezellenfeest Nijmegen. Lipdub of filmuitje in Nijmegen, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, jezelf laten gaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Nijmegen, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen.

Contacteer ons