Op zoek naar cocktail workshop nijmegen?

cocktail workshop nijmegen
CAFE DEMAIN COCKTAILS FINE DRINKS.
TAILOR MADE WORKSHOP. We nemen wat meer de tijd om smaak, technieken, tools en drankenkennis onder de loep te nemen. Zo ben je in staat bent om, onder begeleiding van onze bartenders, je eigen cocktail te bedenken en samen te stellen aan de hand van jouw smaakvoorkeuren.
Cocktail Workshop Nijmegen Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Nijmegen. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails aan de Waalkade in Nijmegen, bij Vivialdi. Geniet van de workshop in het Grand Café en laat je vermaken door de bartender! Blijf aansluitend dineren en geniet van een heerlijk 2 of 3 gangen keuze menu.
Cocktail workshop Nijmegen Cocktailworkshop.
cocktail workshop Den Bosch / s-Hertogenbosch. cocktail workshop Den haag / s-Gravenhage. cocktail workshop Dordrecht. cocktail workshop Eindhoven. cocktail workshop Groningen. cocktail workshop Haarlem. cocktail workshop Heerenveen. cocktail workshop Katwijk. cocktail workshop Leeuwarden. cocktail workshop Leiden. cocktail workshop Maastricht. cocktail workshop Nijmegen.
Cocktail workshop Nijmegen? Workshop cocktails maken in Nijmegen.
Cocktail Workshop Nijmegen. Nijmegen ligt in een rivierengebied aan de Waal en het Maas-Waalkanaal, vlakbij de Duitse grens De stad met haar 160.000 inwoners vervult een dienstverlenende functie in de wijde regio, met o.a. een groot winkelbestand, twee ziekenhuizen, een kantongerechtde, Katholieke Universiteit Nijmegen en een uitgebreid cultureel aanbod.
Cocktailworkshop in Nijmegen MixPerience-Cocktails.nlMixperience-Cocktails.
Wat houdt een cocktailworkshop in Nijmegen in? Tijdens deze cocktail workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails. Bereidingstechnieken, ingrediënten en ontstaansgeschiedenis; Onze bartender weet het allemaal op een animerende manier over te brengen!
Cocktailworkshop bij Van Buren Nijmegen TB Events.
Nijmegen is een mooie stad die alle faciliteiten heeft voor een geweldige stadstocht/-evenement zoals: de Waalbrug, de Waalkade, Belvedere, de Waag en het Kronenburgerpark. Maar waar Nijmegen vooral bekend om staat is de Nijmeegse Vierdaagse. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktailworkshop in Nijmegen BarEntertainment.
Ook de BOB heeft niets te vrezen; hij geniet tijdens de workshop van een alcoholvrije cocktail. Cocktailworkshop locaties in Nijmegen.: De workshops van BarEntertainment zijn perfect voor vrijgezellen en bedrijfsfeesten. In Nijmegen worden de workshops gegeven op de volgende locaties.:
Cocktail workshop Nijmegen Cocktailworkshop Tapasdiner.
cocktail workshop Zandvoort. cocktail workshop Zoetermeer. cocktail workshop Zwolle. De cocktail workshop Nijmegen is leuk voor uw bedrijfsuitje. De cocktail workshop Nijmegen is ontspannen als bedrijfsfeest. De cocktail workshop Nijmegen is altijd tropisch. De cocktail workshop Nijmegen kunt u inzetten als Teambuilding.
De leukste cocktail workshop boeken in Nijmegen of op jouw locatie?
Nijmegen is één van de vaste locaties van onze cocktail workshops, maar wij komen net zo lief naar jouw gewenste locatie. We nemen alles mee dat nodig is dus je hebt zelf nergens meer omkijken naar. Een complete cocktail workshop is te boeken vanaf 10 personen voor 2995, p.p.
Cocktail Workshop, van Nijmegen Evenementen.
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Cocktail Workshop in Nijmegen. Details over dit uitje. Mix tijdens de unieke Cocktail Workshop van Nijmegen Evenementen in Nijmegen uw eigen Mojito, Pink Paradise, of tongstrelende Bombay Bramble, onder de vakkundige leiding van een echte professionele shaker!

Contacteer ons