Resultaten voor cocktail workshop nijmegen

cocktail workshop nijmegen
Cocktailworkshop in Nijmegen BarEntertainment.
Ook de BOB heeft niets te vrezen; hij geniet tijdens de workshop van een alcoholvrije cocktail. Cocktailworkshop locaties in Nijmegen.: De workshops van BarEntertainment zijn perfect voor vrijgezellen en bedrijfsfeesten. In Nijmegen worden de workshops gegeven op de volgende locaties.:
Cocktail Workshop Nijmegen Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Nijmegen. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails aan de Waalkade in Nijmegen, bij Vivialdi. Geniet van de workshop in het Grand Café en laat je vermaken door de bartender! Blijf aansluitend dineren en geniet van een heerlijk 2 of 3 gangen keuze menu.
Workshop of vrijgezellenfeest Nijmegen 15 tot 75 p.p.
Voor welke activiteit je ook kiest we willen je bij voorbaat al veel inspiratie toewensen tijdens je vrijgezellenfeest Nijmegen. Lipdub of filmuitje in Nijmegen, kookworkshop, paaldansen in de vorm van een workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, lachworkshop, de spanning voelen van burlesque, mixen tijdens een cocktail workshop, jezelf laten gaan tijdens percussie workshop, bonbons leren maken in Nijmegen, sushi of sieraden leren maken en salsa dansen.
Cocktailworkshop in Nijmegen MixPerience-Cocktails.nlMixperience-Cocktails.
Wat houdt een cocktailworkshop in Nijmegen in? Tijdens deze cocktail workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails. Bereidingstechnieken, ingrediënten en ontstaansgeschiedenis; Onze bartender weet het allemaal op een animerende manier over te brengen!
COCKTAIL WORKSHOP in Nijmegen vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie SHAKE IT WORKSHOP COCKTAIL SHAKENSHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
SHAKE IT werkt nauw samen met een aantal gerenomeerde restaurants in Nijmegen waar wij onze cocktail workshop organiseren, de cocktail workshop in Nijmegen is tevens uit te breiden met een borrelhapje of een aansluitend 3 gangen keuze menu! Het is tevens mogelijk in Nijmegen en in de regio Wijchen en Zevenaar de cocktail workshop op je eigen locatie te boeken!
Cocktail workshop boeken in Nijmegen of op jouw locatie?
Cocktail workshop in Nijmegen. Nijmegen is één van de vaste locaties van onze cocktail workshops, maar wij komen net zo lief naar jouw gewenste locatie. We nemen alles mee dat nodig is dus je hebt zelf nergens meer omkijken naar.
Cocktail workshop Nijmegen? Workshop cocktails maken in Nijmegen.
Cocktail Workshop Nijmegen. Nijmegen ligt in een rivierengebied aan de Waal en het Maas-Waalkanaal, vlakbij de Duitse grens De stad met haar 160.000 inwoners vervult een dienstverlenende functie in de wijde regio, met o.a. een groot winkelbestand, twee ziekenhuizen, een kantongerechtde, Katholieke Universiteit Nijmegen en een uitgebreid cultureel aanbod.
Cocktail Workshop, van Nijmegen Evenementen.
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Cocktail Workshop in Nijmegen. Details over dit uitje. Mix tijdens de unieke Cocktail Workshop van Nijmegen Evenementen in Nijmegen uw eigen Mojito, Pink Paradise, of tongstrelende Bombay Bramble, onder de vakkundige leiding van een echte professionele shaker!
Cocktail workshop Nijmegen Cocktailworkshop.
cocktail workshop Den Bosch / s-Hertogenbosch. cocktail workshop Den haag / s-Gravenhage. cocktail workshop Dordrecht. cocktail workshop Eindhoven. cocktail workshop Groningen. cocktail workshop Haarlem. cocktail workshop Heerenveen. cocktail workshop Katwijk. cocktail workshop Leeuwarden. cocktail workshop Leiden. cocktail workshop Maastricht. cocktail workshop Nijmegen.
CAFE DEMAIN COCKTAILS FINE DRINKS.
TAILOR MADE WORKSHOP. We nemen wat meer de tijd om smaak, technieken, tools en drankenkennis onder de loep te nemen. Zo ben je in staat bent om, onder begeleiding van onze bartenders, je eigen cocktail te bedenken en samen te stellen aan de hand van jouw smaakvoorkeuren.

Contacteer ons