Resultaten voor cocktail workshop tilburg

cocktail workshop tilburg
Cocktail Workshop Tilbrug? Leren cocktails maken in Tilbrug.
Cocktail Workshop Tilburg. Heerlijke cocktails maken tijdens een cocktail workshop in Tilburg. Leer cocktails maken aan een mobiele cocktailbar van PartyFlavours tijdens een cocktail workshop in uw regio Tilburg. De cocktail workshop kan op verschillende locaties in Tilburg plaats vinden.
Cocktail workshop Tilburg 06/11/15 Shaken, not stirred please.
COCO The Cocktail Company organiseert cocktail workshops en tastings Wodka, Rum, Whisky, Gin Tonic en Tequila op méér dan 50 locaties in Nederland en België. Van de populaire bar in je eigen stad tot een exclusieve club direct aan het strand.
Cocktails Catering van Pijske Welkom bij Cocktails Catering van Pijske!
Gin Tonic Workshop. Welkom bij Cocktails Catering van Pijske! Wij verzorgen cocktails en catering op locatie, voor iedere gelegenheid. Zoekt u een partner in catering met of zonder cocktailbar voor uw bedrijfsevenement, beursstand of personeelsfeest? Of heeft u binnenkort een receptie, opening van een pand, trouwfeest of themafeest?
COCKTAIL WORKSHOP in Tilburg vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
SHAKE IT werkt nauw samen met een aantal gerenomeerde restaurants in Tilburg waar wij onze cocktail workshop organiseren, de cocktail workshop in Tilburg is tevens uit te breiden met een borrelhapje of een aansluitend 3 gangen keuze menu! Het is tevens mogelijk in Tilburg en in de regio Waalwijk, Dongen en Oisterwijk de cocktail workshop op je eigen locatie te boeken!
Activiteiten Brasserie Hoegaarden.
Wellicht is een workshop een goed idee. U kunt al een workshop boeken vanaf 10 personen. Je leert tijdens de workshop hoe je een lekkere cocktail kunt maken. Je kan je eigen cocktail of een bekende cocktail maken, aan jou de keus!
menu Studio Tilburg Tilburg.
Shades of Grey. Een zoete verrassing, maar laat je niet misleiden door haar paarse kleur. Een sterke cocktail gemaakt van jonge jenever, Bols Parfait Amour, citroensap en suikerwater. Deze cocktail is afkomstig van de Cubaanse stad Daiquiri. In deze cocktail zit een verfrissende mix van rum.,
Cocktail Shaken Brabant Tilburg.
Uitje Cocktail Shaken. Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899. Bij Maud in de Flair Reacties op workshops en uitjes Bij Maud Referenties Bereikbaarheid Evenementen Tilburg Algemene voorwaarden Disclaimer Vacatures Workshop Brabant Tilburg Bij Maud Uitje Brabant Tilburg BijMaud.
Cocktailworkshop Tilburg eenorigineledag.nl.
Een cocktailworkshop is de perfecte aanvulling op een leuk dagje uit, vrijgezellenfeest of teamuitje in het centrum van Tilburg. De professionele cocktailbartender leert je de perfecte cocktail maken in een twee uur durende workshop vol lol en interessante weetjes. Leer zowel traditionele als nieuwe cocktails bereiden én misschien wel het leukste van alles: naderhand drinken jullie ze samen gezellig op.
Ibiza Tilburg Cocktails Food and Happiness.
Dit is gebeurd naar aanleiding van de bezoekjes die wij de afgelopen jaren aan het eiland IBIZA hebben gebracht. De gemoedelijke sfeer die je daar aantreft hebben wij geprobeerd mee te nemen naar Tilburg. Het is immers slechts aan weinigen gegeven om meerdere keren per jaar in het vliegtuig te stappen om naar het eiland IBIZA te gaan.
Cocktail Workshop Tilburg Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Tilburg. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails bij Café Babbus in het centrum van Tilburg. Geniet van je zelf gemaakte cocktail en laat je vermaken door de bartender! Move, shake, drink and enjoy! Perfect Serve Cocktail Workshop.
Cocktail Workshop Studio Tilburg YouTube.
Studio Tilburg 17 views. Cocktail Workshop Duration: 017. Studio Tilburg 98 views. Studio Dependance Presenteert: De Jongens Van Je Weet Wel Duration: 044. De Jongens Van Je Weet Wel 483 views. Studio Tilburg Cocktail Video Duration: 020. LiveWallNL 26 views.

Contacteer ons