Op zoek naar cocktail workshop tilburg?

cocktail workshop tilburg
menu Studio Tilburg Tilburg.
Shades of Grey. Een zoete verrassing, maar laat je niet misleiden door haar paarse kleur. Een sterke cocktail gemaakt van jonge jenever, Bols Parfait Amour, citroensap en suikerwater. Deze cocktail is afkomstig van de Cubaanse stad Daiquiri. In deze cocktail zit een verfrissende mix van rum.,
Cocktail Shaken Brabant Tilburg.
Uitje Cocktail Shaken. Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar maud@bijmaud.nl, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je direct geholpen worden? Bel dan 06-52628899. Bij Maud in de Flair Reacties op workshops en uitjes Bij Maud Referenties Bereikbaarheid Evenementen Tilburg Algemene voorwaarden Disclaimer Vacatures Workshop Brabant Tilburg Bij Maud Uitje Brabant Tilburg BijMaud.
Café Philip COCO The Cocktail Company.
Pop Up Bar. Cocktail Kids Cocktailbar. Tilburg is een veelzijdige stad in het zuiden van Nederland. Een stad die voornamelijk bekend staat om haar oude textielindustrie, maar ook om het grote aantal studenten dat in de stad te vinden is.
Cocktail workshop HAVANA Tilburg.
Blijf op de hoogte. Bij Havana in Tilburg leer je samen met de bartenders op een leuke manier hoe je de lekkerste cocktails maakt. Het proeven van deze cocktails is natuurlijk een belangrijk onderdeel zodat de resultaten vergeleken kunnen worden. De Havana cocktail workshop is bijzonder geschikt voor iedereen die op zoek is naar iets unieks voor bijvoorbeeld een reünie, bijeenkomst van vrienden en familie, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of verjaardag.
COCKTAIL WORKSHOP in Tilburg vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
SHAKE IT werkt nauw samen met een aantal gerenomeerde restaurants in Tilburg waar wij onze cocktail workshop organiseren, de cocktail workshop in Tilburg is tevens uit te breiden met een borrelhapje of een aansluitend 3 gangen keuze menu! Het is tevens mogelijk in Tilburg en in de regio Waalwijk, Dongen en Oisterwijk de cocktail workshop op je eigen locatie te boeken!
Ibiza Tilburg Cocktails Food and Happiness.
Dit is gebeurd naar aanleiding van de bezoekjes die wij de afgelopen jaren aan het eiland IBIZA hebben gebracht. De gemoedelijke sfeer die je daar aantreft hebben wij geprobeerd mee te nemen naar Tilburg. Het is immers slechts aan weinigen gegeven om meerdere keren per jaar in het vliegtuig te stappen om naar het eiland IBIZA te gaan.
Cocktailworkshop bij Restaurant Studio T. TB Events.
Voor een heerlijk evenement is Tilburg een geschikte locatie en dat komt met name door de vele standbeelden die door de stad verspreidt zijn. Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent! Wat kun je verwachten tijdens de cocktailworkshop.: Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's' en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop iets voor jou! Tijdens deze workshop leert een professionele bartender jullie alle ins en outs op het gebied van cocktails.
Cocktail Workshop Tilburg? Workshop cocktails maken in Tilburg.
Je vindt Bakker letterlijk midden op de Korte Heuvel, die al jaren de populairste horecaplek is voor een zeer divers uitgaanspubliek. Cocktail workshop Tilburg: 3250, pp 2685, excl. Wij bieden u ook een combinatie van de workshop met een diner.:
Cocktail Workshop Tilburg Dazzling Cocktails.
Cocktail workshop Tilburg. Volg een Cocktail workshop van Dazzling Cocktails bij Café Babbus in het centrum van Tilburg. Geniet van je zelf gemaakte cocktail en laat je vermaken door de bartender! Move, shake, drink and enjoy! Perfect Serve Cocktail Workshop.
Cocktail workshop Kroegentocht Nederland.
Duur workshop: 25, uur. 2 cocktails zelf maken. Aantal pers: minimaal 9. Prijs per persoon: 3580, incl. De cocktailworkshop wordt gegeven in Café Babbus aan de Heuvel 46 te Tilburg. De workshop dient minimaal 7 dagen vooraf geboekt te worden.

Contacteer ons