Op zoek naar cocktail workshop vrijgezellenfeest?

cocktail workshop vrijgezellenfeest
Cocktail Workshops voor kleine en grote groepen Miraeus Cocktails.
Zo kan je ons steeds vragen om bijvoorbeeld de lazy red cheeks of de perfecte gin tonic op het menu te zetten. De cocktail workshop is perfect als team building activiteit op je werk of voor het opfleuren van een vrijgezellenfeest.
Vrijgezellenfeesten in heel Vlaanderen van 20 tot 75 p.p.
Dan mag de cocktail workshop echt niet ontbreken of één van de andere workshops. Leer de kneepjes van het cocktail shaken en laat uw vrienden of collega's' thuis versteld staan van deze kunstvorm. Wilt u meer weten over een vrijgezellenfeest vrouwen en mannen bij u in de buurt?
Cocktail workshops.
Op zoek naar een workshop waarbij u veel plezier heeft, iets nieuws leert en ook nog een heerlijk resultaat bereikt? Ga dan voor een cocktail workshop! U kent rum vast als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito, maar het is zo veel meer!
Cocktailworkshop, workshop cocktails maken, vrijgezellenfeest, teambuilding te Leuven of workshop mocktails aan huis Cocktailicious.
De workshops zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest, hippe teambuilding, bedrijfsfeestje, communiefeest of simpelweg omdat zo'n' workshop al heel lang op je verlanglijstje staat! Cocktailicious komt langs op de locatie van jouw keuze, maar biedt ook zelf een workshopruimte in regio Leuven aan.
Workshop cocktails maken vrijgezellenfeest met cocktailshaken workshop in Antwerpen Gent Leuven Brussel Brugge Kortrijk Mechelen Hasselt Oostende salsa workshop in Antwerpen organiseren bij je thuis,
Workshop cocktails maken vrijgezellenfeest met cocktailworkshop bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of op een van onze locaties naar keuze door heel België. Ga je een vrijgezellenfeest, bij je thuis of op locatie organiseren? Cocktail Events zorgt ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt, geheel aangepast aan jouw specifieke wensen.
Vrijgezellenfeest Antwerpen Al vanaf 1350, p.p. Groot aanbod!
Om te beginnen samen met u vriendinnen de bruid verrassen met een creatieve workshop. Hierbij kunt u denken aan kookworkshops als de dessert of Chocolade workshop. Ook zijn er diverse schilder en verkleed workshops waar u uit kan kiezen. Daarna kunt u voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen verschillende cocktail en wijn proeverijen houden om in de stemming te komen.
Cocktailworkshop The Cocktail Designer.
Kleine groepen of grote, wij kunnen elk vrijgezellenfeest aan. Bovendien kan de workshop aan huis georganiseerd worden, of op een andere door u gekozen locatie, zowel in de openlucht als binnenshuis. En wij zorgen voor alles: de installatie, de nodige ingrediënten en al het nodige materiaal. Is dit wat uw evenement nog nodig had? Neem dan zeker contact met ons op! The Cocktail Designer 2015.

Contacteer ons